Philips GoGear HDD1620/00 6 GB - Reviews

Specificaties
Opslagcapaciteit
6 GB
Foto viewer
Ja
Video viewer
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GoGear HDD1620/00 6 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvE2007 26-02-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,6
Ook gezien ervaringen van andere mensen. Even onderstaand probleem bij mp3-speler.

MP3-speler heeft kuren, af en toe niet uit te krijgen en soms ook niet aan. Ook geen communicatie meer met geen enkele pc.

Teruggestuurd en 4 weken later kreeg ik 'm terug. Bleken dezelfde problemen nog steeds terug te komen.

Contact opgenomen met Philips. Probeer dit en dat nogmaals.. Weer met een kluitje in het riet gestuurd..

Ook ik ben dit apparaat zat en wil mijn geld terug!

Erg jammer, want hij ziet er goed uit, goede bediening, goed geluid, maar zeer onbetrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Rudo 13-01-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik was op zoek naar een MP3 speler waar genoeg muziek op zou kunnen dat ik niet
iedere week ofzo andere muziek er op zou moeten plaatsen. De 6GB komt ongeveer
overeen met 100 uur muziek (mp3 - 128 kb/s).
De vormgeving is mooi, maar vind ik verder niet belangrijk omdat ie toch in de
binnenzak zit. Het geluid is prima in orde, ook met de meegeleverde oordopjes
alhoewel het snoertje van de oordopjes wel wat fragiel overkomt. Het geluid zou
een tikje harder mogen, alhoewel ik hem eigenlijk nooit voluit heb staan. Maar
met software asl MP3 gain, kun je het volume van de MP3-tjes makkelijk
aanpassen, en tevens er voor zorgen dat alle nummers ongeveer even hard zijn.
Het synchroniseren via WMP10 gaat niet altijd even goed. Ik heb nummers op de
PC staan die niet gesynchroniseerd kunnen worden, ook is in synchronisatie mode
het nummer dan niet af te spelen (ik krijg dan de melding dat het een onbekende
extensie heeft en of ik op zoek wil gaan naar de juiste codec) Via windows
verkenner (middels copy-paste)lukt het met hetzelfde nummer dan wel, en kan ook
gewoon afgespeeld worden op de MP3 speler.
Ik ben er uitermate tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr.P 06-01-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
In een woord: geweldig! Deze serie is erg mooi vormgegeven en in een mum van
tijd geinstalleerd. Batterij gaat superlang mee. En die album images & foto's
maken het apparaatje helemaal af. Waar je op moet letten is dat je altijd
Window Media Player 10 gebruikt en naar 11 niet de 11-versie! Anders gaat 't
niet goed met synchroniseren. Af fabriek was bij mij firmware 1.8
geinstalleerd, waardoor deze jukebox af en toe vastsloeg, maar na de laatste
firmware upgrade is 'vastlopen' definitief verledentijd (heb nu zelfs 2.4
geinstalleerd zonder problemen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB68 25-07-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,6
In november 05 gekocht voor een lange vakantie. Tijdens de vakantie kreeg hij
kuren, af en toe niet uit te krijgen en soms ook niet aan. Niet echt handig als
je aan de andere kant van de wereld zit. Maar hij heeft het uitgehouden. Terug
in NL werd het alleen maar erger. Op een gegeven moment wilde hij helemaal niet
meer aan, Terug naar de winkel en 4 weken later kreeg ik 'm terug. Thuis
aangekomen opnieuw configureren, bleek dat er een 4 i.p.v. 6 GB schijf in zat.
Weer terug en weer 4 weken later was het euvel verholpen volgens de verkoper.
Inderdaad, 6 Gig en spelen als de brandweer, maar helaas weer niet voor lange
tijd. Een paar weken later deed hij wederom helemaal niets meer. Teruggebracht
en gezegd dat ik er klaar mee was, dit apparaat wil ik niet meer! Wacht nu
alweer 2 weken op uitsluitsel van de fabriek. Voor mij geen HD1620 meer,
jammer, want hij ziet er geweldig uit, goede bediening, goed geluid, maar zeer
onbetrouwbaar. Nogmaals jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

HDD1620 17-04-2006
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Heb de speler nu al een tijdje in mijn bezit en hij bevalt me nog steeds prima.
*Geluidskwaliteit: is dik in orde, je kunt zelf de equalizer instellen voor
optimaal geluid. Heb geen ervaring met het geluid van de standaard oordoppen,
maar met mijn sony oordoppen is het geluid helder en vol.
*Mogelijkheden: alles wat je mag verwachten ven een mp3-speler zit er toch wel
op, je kunt skins veranderen, en foto's bekijken op het mooie kleurenscherm,
kortom dik in orde.
*Gebruiksgemak: speler is zeer makkelijk in gebruik, heb hem gekocht via
internet zonder handleiding, maar had binnen de kortste keren door hoe de
speler werkte, ook het uploaden van muziek is een fluitje van een cent, gewoon
lekker simpel met WMP.
*Vormgeving: een mol kan zien dat het een zéér mooie speler betreft. Mooie
blauwe verlichting in de aanraakgevoelige-toetsen, zeer mooi. Mooie glimmende
zwarte kast met mooi kleurenscherm erin. Enige nadeel van deze mooie kast is
dat er wel wat kleine krasje opkomen, niet meer dan logisch en niet hinderlijk.
Ook zie je wel wat vingerafdrukken.
*Degelijkheid: hoor veel mensen over vastlopers, weet niet wat deze mensen met
de speler doen maar ik heb zelf nergens last van. 1 vastloper gehad,
aan/uitknop+geluid omhoog inhouden en speler start opnieuw op.
Kortom geen problemen met deze speler, echt een plaatje om te zien en ook op
het technischgebied scoort de speler zeker een dikke voldoende. Zeker een
alternatief voor de Iriver H10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamiee 26-03-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb deze mp3speler gekocht en meteen dezelfde dag liep hij vast. Meteen
omgeruild. Ik was de tweede die hem in die winkel gekocht had, en de eerste was
ook al teruggebracht vanwege vastlopen. Maar misschien is hij nu wel verbeterd.
Maar het is wel een super mooi dingetje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mr. rkr 24-03-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig design, bijzonder gebruiksvriendelijk en een prima geluid. Wel de
bijgeleverde oordopjes meteen wegdoen. Die zijn van een povere kwaliteit.
Sluit er echter een Sennheiser PMX 60 of een Philips/Nike Duro op aan en je
hebt een fantastich vol geluid.
Installeren en muziek overzetten van PC naar deze MP3 speler is een fluitje van
een cent. Kind kan de was doen.
Gewoon een uitstekende speler en nog wel van vaderlandse bodem. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Belinda1984 19-03-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Hoi allemaal, zojuist heb ik, na weken van twijfel, gekozen voor de Philips HDD
1620. Ben net achter de computer gekropen om het apparaat een beetje te leren
kennen. Had wat struikelpuntjes verwacht, aangezien ik nogal een leek ben op
technisch gebied, maar nee! Het apparaat is heel handig in gebruik. Het spreekt
allemaal voor zich, zowel foto's als muziek! De geluiskwaliteit is ook erg
goed. Helder en duidelijk. Een ander belangrijk punt, het design, laat niets te
wensen over. Ben zeer blij dat ik uiteindelijk voor deze mp3-speler gekozen
heb! Een aanrader! Groetjes, Belinda.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris86 24-02-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Ik vind het zeker een fijn apparaat alleen raad ik iedereen aan om de originele
Philips oordopjes weg te gooien en te vervangen voor een stel van een ander
merk. Het geluid uit mijn oordopjes van Sennheiser is veel zuiverder en harder
dan het geluid uit de originele dopjes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nynke2 30-01-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze mp3 nu ongeveer een paar weken. Ik ben er heel erg blij mee, alleen
heb ik het idee dat de batterij het korter doet dan 18 uur...over het uiterlijk
ben ik erg tevreden, erg mooi design enzo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommiebr 26-12-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ben blij met mijn Philips speler. Was even uitvinden hoe de muziek op de harde
schijf te krijgen...eenmaal door werkt het prima!

Ik zag dat er voor de Amerikaanse markt een RADIO bij wordt geleverd HDD 1630.

Weet iemand of dat bij de HDD 1620 ook mogelijk is? Door het ergens te
downloaden?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Krielen 19-11-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,4
He, ik heb precies hetzelfde verhaal gehad, ook de hdd 60 gehad, 4 keer kapot
gegaan, nu mocht ik een nieuwe uitzoeken bij de winkel, perfecte service.
maargoed, over de 1620: hij ziet er heel goed uit vind ik, en de
aanraakgevoelige toetsen doen het perfect.
het overzetten van muziek met WMP gaat bij mij niet goed, maar dat is via
windows explorer gewoon drag and drop, dus dat lukt ook mooi.
Precies genoeg opslagruimte, die 2 gig meer dan de ipod mini is toch wel heel
handig.
Ik heb er ook de PMX60 op aangesloten, en dus de gluidskwaliteit is toppie!
heb hem nu een kleine maand in bezit, en ben er zeer tevreden over.
Gr. Ron

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Musicman1981 08-11-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ik heb de HDD 1620 mp3 speler van Philips nu een dag vanaf 06-11-2005.
Ik ben zeer tevreden over de vormgeving en de opties alleen het geluid vind ik
minder goed.
Zeker met de oordoppjes die er standaard bijgeleverd worden door Philips. Ik
zelf heb er een Senheiser PMX 60 op aangesloten en dat maakt het geluid een
stuk voller en beter.
Mijn vorige mp3 speler was een Philips HDD 060 maar die is tot 3 keer stuk
geweest (problemen met de hardeschijf en tiptoetsen Philips heeft mij toen deze
nieuwe HDD 1620 toegestuurd ik vind het een zeer goede service van Philips.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer