Nu enkele weken verder is dit scherm mij goed bevallen en kan ik dit scherm iedere MacBook gebruiker aanraden.
Het 34inch scherm werkt ideaal met de Thunderbolt aansluiting van je MacBook. Met een enkele kabel wordt niet alleen je beeld doorgegeven maar ook direct je accu opgeladen.
Als ik terugkom van een klantgesprek of ergens anders heb gewerkt kan ik direct verder gaan waar ik daarvoor gebleven was, zonder dat m’n bureau een wirwar aan kabels is.
Daarnaast werkt het scherm ook als Dock doordat het scherm over genoeg poorten beschikt om andere apparaten aan te sluiten. Hierdoor kan ik zowel mijn USB-C adapter als mijn oplader in mijn tas laten zitten.
Door de wijdte van het scherm kan je gemakkelijk met meerdere programma’s naast elkaar werken, zonder dat programma’s te klein worden. Ideaal om meerder spreadsheets naast elkaar te gebruiken.
Ook vind ik de de aspect ratio van 21:9 een fijn formaat om bijvoorbeeld films op te kijken. Doordat films in dit formaat worden opgenomen ontbreken de zwarte balken. Daarnaast zijn de kleuren mooi en is het beeld scherp.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com