Illy 20709 - Reviews

Specificaties
Antikleeflaag
Ja
Kleuren
roestvrijstaal
Materiaal
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HGB 08-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima melkschuimer

Algemene score

9,0
Eindelijk een goede melkopschuimer gevonden. Sinds een paar dagen in gebruik, tot nu toe alleen om schuim voor latte macchiato te maken. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Veel pluspunten: + prima schuim, + goede temperatuur (kan niet ingesteld, maar dat lijkt ook niet nodig), + werkelijk zeer eenvoudig schoon te maken doordat de kan geheel van rvs is en geen afbladerend anti-aanbaklaagje heeft, schoonmaken kan door paar seconden een beetje water te laten draaien, + wieltje kan gemakkelijk verwisseld worden (bij sommige andere modellen kun je er nauwelijks met je hand bij), + compacte stevige constructie, + niet lawaaiig. Nauwelijks minpunten: - de minimale hoeveelheid melk is aan de ruime kant, - aanduiding min/max zou iets duidelijker kunnen.
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Geraldo 11-02-2017

dit is gewoon de Profi cook melkopschuimer die goedkoper is

Reageer

Patricia de Bruijn 27-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

korte levensduur

Algemene score

5,0
Melkopschuimer gekocht bij Illy. Doet het fantastisch. heerlijke schuim, zeker wanneer we de melk van Arla gebruiken. Helaas is hij een week stil en dan gaat hij over tot het geluid van een koffiemolen, na 2 maanden het geluid van een brommer en dan duurt het echter ook wat langer eer de melk geschuimd is en warm. na een half jaar doet hij niets meer. Bij illy gemeld, teruggestuurd en na een week gehoord dat we een nieuwe zouden krijgen. Toen begonnen we weer van voor af aan. helaas nu maar weer bij Illy gemeld. valt binnen de garantie.. maar ja... vertrouwen heb ik er niet meer in.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • goede schuim bij de juiste melk.

Minpunten

  • snel verminderende werking
  • na aantal keren gebruik veel geluid maken
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Hans 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht kwaliteit

Algemene score

2,0
Heb de melkschuimer 1 dag binnen en bij de 1e keer gebruiken ratelt hij als een koffiebonenmachine. Melkschuimer gelijk weer retour gestuurd.
Melkschuim is wel vol en luchtig

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Kwaliteit
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

mariana55 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed schuim, makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Volgens mij is het een generiek apparaat dat door verschillende merken verkocht wordt. Ik heb hem bij Simon Lévelt gekocht onder de naam Hostess.
Het apparaat geeft heel goed schuim (met biologische magere melk): stevig en lobbig met een goede temperatuur.
Heel gemakkelijk schoon te maken en geen teflonlaag die beschadigd kan raken.
De minimale hoeveelheid melk is voor latte macchiato al aan de ruime kant, dus zeker voor cappuccino. Doe je er echter minder melk in, dan maakt het apparaat ontzettend veel lawaai.
Een ander minpuntje is dat er geen uitknop op zit waardoor de lampjes aan en uit blijven gaan wanneer de kan er niet op staat.

Pluspunten

  • goed schuim
  • goede temperatuur

Minpunten

  • minimumhoeveelheid vraagt te veel melk
  • geen uitknop
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MM 11-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt niet meer

Algemene score

4,0
Ik heb dit apparaat denk ik ruim een jaar. Weet eerlijk gezegd niet zeker of het van Illy is, staat geen merk op, maar ziet er exact hetzelfde uit. Eerst was het schuim redelijk. Maar dat werd steeds minder, en nu doet het ding helemaal niets meer. Waardeloos. Weet niet meer waar ik m heb gekocht helaas. Geen aanrader dus!

Minpunten

  • Snel stuk
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Menno 10-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk schoonmaken, laatste die ik kocht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Iets langere bereiding maar wel solide melkschuim. Twee vorige weggedaan omdat de teflonlaag na een jaar slijt. Voor mij de beste...
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plaffie 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schuimt niet altijd goed.

Algemene score

6,0
Op mijn werk hebben we zo'n goedkoop ding, die doet het fantastisch. Lekkere dikke schuim, en snel, en warm. Toen zag ik deze, zogenaamd van Illy, maar volgens mij is het gewoon een Chinees white label product. Maakt mij niet uit, ik vind hem mooi en hij is van RVS en kan dus in de vaatwasser, daar ging het mij om.

Maar helaas. Gewone halfvolle melk wil er niet in schuimen. In de handleiding staat ook dat volle melk het beste is, maar dat willen wij niet iedere dag. Gesteriliseerde halfvolle melk doet het stukken beter, maar ook niet perfect.

Het ding werkt via een soort van inductie. Dat maakt hem wel super-praktisch, maar ik denk dat men er beter aan had gedaan 2 rotortjes in het apparaat te stoppen, of een krachtiger motor.

Kan me niet voorstellen dat hij bij anderen wel de halfvolle melk goed schuimt.
Geschreven voor: Illy 20709

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer