Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Freecom Network MediaPlayer-350 WLAN 500 GB 250 GB

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Mediaspelers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Freecom Network MediaPlayer-350 WLAN 500 GB 250 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

coen1970 25-03-2008
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
ik heb het apparaatnu een maand en ik heb al mijn flim eropgezet en dit werkt goed nadat ik un goed dvd-backup progamma had gevonden. de instalatie ging vrij makelijk zowel draadloos als bedraad.in het begin ging mijn computer elke keer dat ik bestanden naar de hardeschijf wou zetten uit maak na het opnieuw installeren van de lan werkte ook dat goed. in de andere reviews hebben ze het erover dat als je in de installatie bent dat je er telkens uit moet om de volgende instelling te veranderen, maar als ik op pijltje naar links druk dan gaat die gewoon terug. goed apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UserOfIt 11-01-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,8
Tamelijk waardeloos ding om foto collecties mee te bekijken; continue een een irritant 'wachtlogo' in het beeld. Verder is hij niet stabiel: start vaak niet op of is niet meer uit te krijgen. Pauzeren van foto's gebeurt wel maar pas bij de volgende foto. Tijdinstellingen voor het bekijken van de foto's worden simpelweg niet aangehouden.
Ook als externe USB HDD voldoet hij niet eens altijd. Ik krijg regelmatig de melding dat de schijf vol zit terwijl ik nog een slordige 450Gb over heb. Waar 'm dat nou in zit... Ik ga er mee terug.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

bruno-01 18-11-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Heb na enkele dagen prullen het ding terug gebracht naar winkel. Alles werkte muv dat waarvoor ik hem o.a. had aangeschaft, draadloos bestanden opslaan. Het NDAS werkte bij mij voor geen cent. De player zag het draadloos netwerk wel maar verder kwam ik niet. Als ik mijn draadloos netwerk ( Wireless WRT54G linksys) zonder beveiliging liet draaien kon ik met een laptop aangesloten via een LAN kabel op de WRT54G, wel de player benaderen maar verder kwam ik niet.......Contact gehad met de helpdesk maar die hadden alleen het advies om een firmware update te doen. Hielp ook niet. Helaas maar ik wacht nog even ...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jorgje 16-11-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,5
Prima apparaat! Ik heb hem nu ongeveer een half jaar (maar dan de 400GB-versie) en gebruik hem voor echt alles. Complete tv-series, kopieën van DVDs, niets is een probleem voor dit apparaat.

Vind het wel onhandig dat je niet met de afstandsbediening bestanden kunt wissen, vandaar de 6. Heb de netwerkaansluiting nog nooit gebruikt, de wireless wel. Dat werkt goed, hoewel heel traag. Voor het overzetten van bestanden gebruik ik dan ook de USB2-aansluiting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cor951 11-11-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
week in bezit
Bevalt prima, nog geen problemen gehad, voor de installatie moet je wel wat tijd inruimen
Photo's van 5 mb met muziek ,dvd's files en dixv films met subs, mp3 en wav files werkt allemaal prima.
USB stickie erin met foto's en afspelen maar
Netwerk instellen en via Ndas de schijf draadloos benaderen werkt goed.
Via USB rechtstreeks van de computer erop zetten werkt natuurlijk een stuk sneller(must voor dvd files)
FTP nog niet geprobeerd
Bediening niet echt een probleem,ook geen topper

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Heine 19-10-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb de player al een half jaar in bezit en ben er zeer tevreden over. Alle dvd's van de kinderen kopieer ik naar de schijf en deze speelt hij allemaal perfect af dus geen beschadigde dvd's meer word dus dagelijks gebruikt.
ook iso files speelt deze perfect af.
zelfs in hd super scherp en alles word zonder schokkent beeld.

kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp206 15-10-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,2
Ik heb dit product in juli aangeschaft. Na 3 dagen was de mediaplayer al kapot (schijf vast gelopen)

Via een RMA moest ik deze opsturen naar Duitsland (Porto voor eigenrekening). Na iets meer dan een maand en 5 mailtjes had ik hem weer terug.

Na het uitpakken leek het wel of de schijf in een olie fabriek had gestaan. De behuizing zat vol vetvlekken en vinger afdrukken. Hierdoor vertouwde ik het niet meer en heb een scan gedaan op de schijf en vervolgens data terug gehaald van een bedrijf uit Groot Brittanië. Essexpetrolium. De data bestaat uit rekeningen, brieven, faxen enz.

Dit heb ik ook gemeld bij Freecom deze hebben niks meer van zich laten horen.

Het apparaat in gebruik is redelijk. Je moet hem niet als nas disk willen. Dit is namelijk zeer traag.
Voor het films is hij ideaal. het apparaat kan overweg met oa divx, xvid avi. mpeg dvd (vob) en ISO. Het laatste is erg handig. Muziek afspelen gaat ook goed. Web radio is van shoutcast. Helaas is er een standaard lijst met zenders ook is het geluid niet al te best hiervan. Foto's kan je er ook mee bekijken dit heb ik zelf niet gedaan.

Mocht je een pc hebben met gedeelde media bestanden en deze zit in je netwerk dan kan je deze ook oproepen op deze speler.

Zelf zou ik nooit meer iets van freecom kopen. De service is erg slecht. Wil je echt dit apparaat koop het dan van een ander merk de behuizing is van airlinktek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

eljasir 07-10-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ideaal apparaat.
Ik heb heb net een paar dagen en hij bevalt uitstekend.
Gelijk een firmware update er overheen gegooid.
Ik heb hem in 2 partities verdeeld. Standaard is hij in FAT32 geformateerd maar ik heb een 2e partitie in NTFS aangemaakt. Ik heb een paar hele grote bestanden gekopieerd en daar heb je NTFS voor nodig.
Hij speelt heel veel bestandsformaten af. Zelfs iso bestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer