ETNA SMV420WIT - Reviews

Test panel 7,6 jul 2020 ETNA SMV420WIT
7,6Testpanel score - juli 2020
Specificaties
Type/soort
magnetron
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV420WIT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ulsie 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima magnetron voor af en toe gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

7,0
Als gezin van 4 met verschillende sporten en soms ook werktijden is een magnetron toch een fijne handigheid in huis.

De magnetron is niet mega groot, maar voor ons prima, dus juist fijn dat het niet te groot is.
De gebruiksvriendelijkheid is groot. Makkelijk in gebruik en het geeft aan wanneer het programma afgelopen is.

De magnetron is makkelijk te reinigen, echter is de magnetron vrij licht waardoor je het makkelijk naar voren trekt wanneer je bijvoorbeeld het deurtje open wil doen. Voor ons geen probleem, maar kan mij voorstellen dat anderen dat als niet prettig ervaren.
Qua look is het een prima, het is immers een magnetron. Bij ons staat ie in de bijkeuken, in de keuken zou het bij ons niet passen.
Ook is de magnetron mee geweest naar de camping. Dan is het juist ideaal dat het licht is. Al met al een prima magnetron voor de prijs.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Schuift met openen/sluiten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

MarjanPL 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

7,0
Het is een prima magnetron. Doet wat hij moet doen en heeft een vermogen van 800 Watt.

Het deurtje openen gaat niet heel soepel waardoor je de hele magnetron van zijn plek verschuift als je hem wilt open maken. Wellicht zou daar in toekomstige modellen wat aan gedaan kunnen worden.

De inhoudt is 20 liter en dus niet erg ruim. Voor kleine gezinnen of tweepersoons huishoudens een prima format. Wij zijn met 7 personen en moeten daardoor nog wel eens in etappes opwarmen en/of ontdooien. Niet erg als je er rekening mee houd.

Wat wij ook wat jammer/lastig vinden is dat er op het display gewerkt word met procenten ipv met Watt. Niet heel handig gezien er op alle kant en klaar maaltijden word gesproken over een x aantal minuten bij een x aantal Watt.

De bediening is verder erg simpel/makkelijk en je kunt kiezen uit 8 verschillende kookprogramma's en 3 ontdooiprogramma’s.

Als het programma is afgelopen geeft de magnetron dat aan door middel van een aantal piepjes. Mocht je die gemist hebben herhaald hij dit na 2 minuten nog een keer.

Hij is gemakkelijk schoon te maken van binnen en buiten.

Al met al een prima magnetron! Klein maar fijn.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prijs/kwaliteit
  • Kook en ontdooiprogrammas

Minpunten

  • Licht
  • Zwaar te openen deurtje
  • Procenten ipv Watt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 27-07-2020

Beste Marjan,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering, Wij nemen de aangegeven punten mee en wensen jouw veel kook plezier toe van deze magnetron.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

bruv 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Magnetron met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

8,0
De magnetron heeft een mooi formaat en is ruim genoeg qua inhoud. Het is licht wat ik prettig vind bij het schoonmaken, echter is het nadeel dat het bij het indrukken van de open-knop soms schuift. Ik ben positief verrast over de vele mogelijkheden die op de magnetron zitten. Ik moest hier echt even aan wennen, want mijn vorige magnetron was erg simpel en basic. Nadat ik alles heb uitgeprobeerd kan ik zeggen dat ik tevreden ben over de magnetron. Het is simpel in gebruik, ondanks de mogelijkheden die de magnetron biedt. Zelf maak ik bijna geen gebruik van het kookprogramma, maar het ontdooi programma daar en tegen bevalt me goed als moeder die vele hapjes moet ontdooien. Het ontdooi programma kent drie standen, ook dit is even uitproberen, maar als je het eenmaal weet is het erg handig in gebruik. Daarnaast is het ook prettig dat je zelf voor 10 of 20 seconden producten kunt opwarmen.

Pluspunten

  • maakt geluid als het programma klaar is
  • programma langer of korter maken tijdens gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2020

Beste bruv,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je nog veel plezier van deze mooie magnetron.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Kim D 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

8,0
Klein maar fijn.
Met zijn 8 programma's voldoet ie ruim aan alle wensen. Er past precies een groot bord in of een hoge bak met eten om op te warmen.
Je kan de snelle start gebruiken waarmee je meteen 1 minuut op vol vermogen (800watt) opwarmt of je stelt gericht een programma in. Zoals aardappelblokjes koken. Of drinken opwarmen.
De magnetron is natuurlijk ook te gebruiken om eten mee te ontdooien. Daar heb je 3 programma's voor.
De bediening is makkelijk. De magnetron ziet er niet heel stijlvol uit maar daar is de prijs ook naar. Verder is de binnenkant goed schoon te houden.
Alleen het openmaken van de deur dmv het indrukken van de grote knop gaat te zwaar. De compacte en dus lichte magnetron verschuift dan steeds.
Al met al waar voor je geld.

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • Compact
  • Automatische programma's
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Magnetron is licht dus schuift makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2020

Beste Kim,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
Veel (opwarm-kook) plezier van deze mooie magnetron.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Nico 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijke compacte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

8,0
Compacte magnetron met een vermogen van 800Watt. Door zijn20 liter inhoud niet echt ruim. Het design is niet heel spannend.
Paar kleine nadelen:
De magnetron is doordat hij klein/compact is, ook erg licht. Bij het indrukken van de knop om het deurtje te openen schuift de magnetron hierdoor weg. De knop gaat vrij zwaar.
Het display geeft niet de hoeveelheid Watt aan, maar het percentage. Dus 100%, 80% enz. Dan moet je zelf omrekenen hoeveel Watt dat is.
Voordelen:
Er zit een zeer duidelijke handleiding bij met informatie over de verschillende programma’s. Makkelijke bediening en 8 (!) duidelijke kookprogramma’s.
3 ontdooiprogramma’s. Je kan makkelijk aangeven welk product je hebt en wat het gewicht is. Het programma weet dan op welke stand en hoelang hij moet ontdooien.
Even snel ontdooien zijn 3 drukken op de knoppen en hij start.
Nadat het programma is voltooid een paar pieptoontjes. Indien je hem vergeet leeg te halen of te openen geeft hij 2 minuten later weer een aantal pieptonen om je te herinneren.
De binnenzijde is glad afgewerkt waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.
Kortom, een goede, kleine magnetron. Waar voor het geld

Pluspunten

  • compact
  • 800 Watt
  • Kook programma's
  • Ontdooi programma's

Minpunten

  • licht en schuift daardoor makkelijk
  • Wattage in procenten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-07-2020

Beste Nico,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om deze uitgebreide review te geven over de SMV420WIT. Bedankt voor je feedback. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering. We streven er naar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Veel gemak van deze magnetron.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Elly Molenaar 03-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige kleine magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

9,0
Het is een kleine magnetron, wat ideaal is voor in onze keuken. Hij neemt weinig plek in, maar is toch mooi om te zien. Hij verwarmt erg goed. Je moet je borden alleen wel aanpassen op de kleinere inhoud van de magnetron, er kunnen dus geen hele grote borden in, maar dat is geen probleem voor ons.

Pluspunten

  • Handig
  • Klein
  • Verwarmt goed

Minpunten

  • Kleine inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2020

Beste Elly, bedankt voor je mooie en duidelijke review. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Elise Hendriksen 26-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top magnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV420WIT

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen en vanwege zijn compacte formaat ideaal op het keukenblad te zetten. Mag gezien worden!

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Voelt degelijk aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-03-2020

Beste Elise,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de magnetron.
Bedankt voor deze mooie review score; een 10. Daar zijn wij erg blij mee.
Heel veel plezier met de magnetron.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer