• Best Reviewed jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J**8@g**l.com 25-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Een uiterst mooi apparaat dat een echte eyecatcher is en zijn werk prima doet en voor de prijs hoef je het niet te laten staan want die is voor de kwaliteit van dit apparaat gewoon goed ...

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn te lezen dat je blij bent met de prijs-/ kwaliteitsverhouding en het gebruik van deze magnetron. Ook mooi meegenomen is het design.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Jaap 19-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

6,0
Mooi ontwerp, uniek apparaat. Past heel goed bij onze klassieke keuken. Helaas is onze binnen 4 maanden stuk gegaan door een technisch probleem. Rook naar verbrand plastic, maakt lawaai en warmt niet meer op. We hebben een nieuwe gekregen van de winkel.

Nadeel: de programmakeuze is niet dummyproof. Je moet het boekje lezen om te snappen hoe het apparaat werkt.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Licht binnenin

Minpunten

  • Binnen 4 maanden stuk
  • Programmakeuze is ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Atag 20-01-2023

Beste Jaap,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Wat vervelend dat de magnetron na een paar maanden is stuk gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We begrijpen uit je bericht dat de keukenleverancier dit al opgelost heeft. Indien we hierin toch nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag.

Ook wanneer er nog vragen zijn over de bediening mag je die natuurlijk stellen. Je kan dan een e-mail sturen naar webcare@atagbenelux.com. Graag ontvangen we dan een kopie van deze review en je contact- en adresgegevens. We helpen je dan graag verder.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Juliëtte 11-01-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi retro design magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Mooi design, prettig in gebruik. Voordeel dat hij na 3 minuten nog eens een herinneringssignaal geeft. Nadeel, kleinere binnenruimte dus met hele grote borden kom je niet weg. En heel stil vind ik hem ook niet. Maar al met al, ben ik er erg tevreden over. Etna heeft ook een hele goede klantenservice, ook niet onbelangrijk.

Pluspunten

  • Design
  • Herinneringssignaal na 3 minuten

Minpunten

  • Binnenformaat aan kleine kant
  • Geluid bij in gebruikname

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-01-2023

Beste Juliëtte,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de Magnetron. We vinden het fijn dat je ook de klantenservice goed vind, Dankjewel!
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

San 09-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Super fijn in gebruik kleine magnetron.
Mooi design, hoede handleiding, super makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Klein
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2023

Beste San,

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de SMV620ZWA. Wij zijn erg blij met jouw enthousiaste feedback en die maximale reviewsore van een 10. Bedankt!

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Geraldine 26-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
De magnetron die we hebben gekocht is erg makkelijk in gebruik. Tevens ook een mooie zwarte kunnen kopen i.p.v. een standaard beige.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • andere kleur dan beige
  • schappelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste Geraldine,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de SMV620ZWA aan al jouw wensen voldoet.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

c**r@v**k.com 25-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

modern koken met een nostalgische look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Deze magnetron ziet er heel mooi uit, een aanwinst voor je keuken.
Een heel modern apparaat met een aantrekkelijke nostalgische look.
De bediening is even wennen maar na een paar keer gebruiken gaat het perfect.
Hij heeft een fatsoenlijke binnenruimte waar je gerust wat grotere borden of schalen in kwijt kunt.
Een prijs / kwaliteit topper.

Pluspunten

  • look
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie review en reviewscore. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de SMV620BEI uit onze de Retro lijn.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

R**7@c**o.nl 22-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker retro, ouderwets makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

8,0
Nadat we een keuken hebben gekocht met een retro fornuis zochten we er een magnetron bij. Helaas had de fabrikant van het fornuis geen losse magnetrons. Na een tijdje zoeken zagen we de ze Etna. Ik was wat sceptisch, maar toen hij binnen was zag hij er fantastisch uit. Het mat zwarte retro model past precies bij onze keuken. En zo te zien lekker makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Mooi geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen bij het uitzoeken van de magnetron. De retro look en eenvoudige bediening zijn pluspunten voor jou.

We wensen je nog vele jaren plezier met de nieuwe apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

e**b@o**k.com 16-12-2022
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Uiterlijk mooi.
Inhoud goed en uitwendig niet te groot .
Bediening ellendig.
Alleen het ronde display is verlicht de 4 kleine knopjes daaronder niet.
De voorgeprogrammeerde icoontjes in het ronde display zijn er zoveel dat je er een spiekbriefje bij moet houden.
Je gaat dus instellen met de 4 kleine knopjes en de grote ronde draaiknop onderop. De tekst bij deze knopjes is klein en onverlicht.
Daarnaast is het knopje dicht bij de draaiknop niet de start knop maar cancel. Kortom onhandig.
Officiele reactie van Atag 23-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Vervelend om te lezen dat de knoppen niet goed zichtbaar zijn en de bediening niet zo goed bevalt. We willen je bedanken voor de feedback en zullen dit meenemen in de verder ontwikkeling van dit product.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Nando 03-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie uitstraling

Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

8,0
Ik zocht een kleine magnetron alleen om iets snel op te warmen voor een redelijke prijs.
Toen zag ik deze Etna ,ik had al een koel vries combinatie en een kookplaat en oven zwart van Etna , deze magnetron paste perfect bij in de keuken en hij kan meer dan allen op warmen.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over alles en heel makkelijk 3jaar extra garantie online te regelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-12-2022

Beste Nando,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Hier worden wij natuurlijk blij van! Een tevreden klant.
Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA.

Wij wensen jou heel veel kookplezier met al jouw apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**e@g**l.com 01-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Fijn product.
Hier bewust voor gekozen.
Werkt zoals in de beschrijving beschreven staat ( wel heel erg fijn).
Vele opties, kan inmiddels niet meer weg denken.

Pluspunten

  • Vele opties

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak van de magnetron.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Dominique 28-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liefde op de eerste gezicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

8,0
Heyy SMV620ZWA, je wist me te verleiden met je mooie zwarte, retro uitstraling. Je gaf me knipoog met je groene oogje en ik was verkocht. Aankoop uitstellen tot volgende maand was geen optie, ik moest je hebben. Nu sta je stoer in me keuken, t klokje ingesteld, makkelijk te bedienen. Zojuist besloten om me soepje op te warmen. Je had me kunnen waarschuwen dat je zo n krachtig en snel bent...Me verbrande tong heb ik ja al vergeven. Als je me belooft dat je zo mooi, krachtig en makkelijk in omgang blijft dan beloof ik je dat je elke keer naar je gebruik een soapdoekje over je heen krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-11-2022

Beste Dominique,

Wat een originele, leuke en enthousiaste review. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat jullie zo'n goede match zijn.

Wij wensen jullie samen vele jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**y@g**l.com 12-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e magnetron van dit type. Mooie styling en hij doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Styling
  • Geluidsniveau
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze magnetron, dat je opnieuw voor dit model gekozen hebt.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**e@g**l.com 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Wat een Superfijne magnetron, mooi aan de buitenkant en precies wat ik wil van binnen.
Duidelijk, simpel, goed en een beetje retro. Little black Micro 🖤 makes waves in my kitchen!

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Iets lichter van gewicht
  • Iets kleiner dan ik dacht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de leuke review met maximale score! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. 😊 Het doet ons goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over deze zwarte magnetron uit onze retro lijn.

Wij wensen je nog vele "waves" toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Bart Maartens 21-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Doet wat die hoort te doen. Makkelijk in gebruik en zeer stijlvol en compact design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste Bart,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de magnetron makkelijke in gebruik is en dat het design bevalt.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Tom 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Prachtige vorm, mooie afgeronde hoeken. Dit retro-model past precies in onze landhuisstijl keuken.

Pluspunten

  • mooie vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Tom,

Wat leuk dat dit mooie retro design zo perfect matcht in jouw keuken. Hartelijk dank voor de review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Lieke 28-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Mooi en simpel design. Handig klein formaat, veel opties, maar werkt intuïtief!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel opties

Minpunten

  • Aan de kleine kant (ook een voordeel)
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste Lieke,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en mogelijkheden van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ruud 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Dit betreft een stukje service:
Eind maart j.l magnetron aangeschaft. Weinig gebruikt maar onlangs bleek hij het niet meer te doen.
Dit gemeld en dag er na telefoontje dat apparaat zou worden omgeruild.
Helemaal geen gedoe.
Nieuwe functioneert prima.
Top geregeld. Thanks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Ruud,

Wat leuk dat jij deze review achtergelaten hebt.
Het is natuurlijk nooit fijn als de magnetron niet meer blijkt te werken.
Wij zijn blij dat jij tevreden bent met de geboden service!
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten.

Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe magnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F**3@g**l.com 04-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Fijn formaat. Snoer netjes op lengte
One start is makkelijk.
Leek retro like uiterlijk met klokje
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij hebt gekozen voor deze toffe retro magnetron.
Fijn dat de eenvoudige bediening en de ruimte van het toestel jou ook zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 29-07-2022
  • Product gekocht

Micro ondes rétro noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Appareil Très compact ,design rétro ,simple d’utilisation et beau .ressemble au produits smeg
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Madame, Monsieur,

Merci beaucoup d'avoir laissé cet avis positif.
Quel score fantastique, un 10 !
Je suis heureux de lire que vous êtes si satisfait de la belle conception du micro-ondes.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à cuisiner !

Cordialement,
Ellen
ETNA Webcare

Reageer

Sascha 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte retro look magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
Leuke compacte magnetron met retro look. Ik heb 'm pas sinds vandaag in gebruik, dus kan er nog niet heel veel over schrijven.
Het digitale klokje vind ik erg fijn en op vol vermogen warmt 'ie prima op. De kook- en ontdooiprogramma's zijn mij nog niet helemaal duidelijk (de icoontjes zijn klein en ik heb het nog niet in de gebruiksaanwijzing kunnen vinden). Maar ik verwacht dit ook niet echt te gaan gebruiken.
Hij staat erg leuk in mijn keuken. Ziet er precies zo uit als op de artikelfoto's. Ik vind de hendel een beetje goedkoop aanvoelen (tegenover mijn oude magnetron), maar ik hoop dat deze toch stevig genoeg is voor dagelijks gebruik.
De extra 3 jaar garantie aanvragen ging heel snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Digitaal (met stapjes van 10 seconden)
  • Aantrekkelijk retro model

Minpunten

  • Hendel voelt goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Sascha,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de magnetron en deze mooi staat te stralen in jouw keuken.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews