Inventum MN306C - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN306C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L Jansen 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Het uiterlijk, de binnenkant, de kwaliteit, het gebruik, de duidelijkheid van functies die vermeld staan aan de buitenkant, het gemak, de perfecte maat voor een vrijstaande combi, het gemak van een oven, magnetron én een grill in een.

Ik heb er maar een woord voor, GEWELDIG.
Ik ben onwijs tevreden en zou iedereen dit product aanraden!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • binnenkant
  • duidelijkheid van functies
  • kwaliteit
  • snel voorverwarmd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Boersma 13-11-2018

Ik heb deze magnetron ook, type MN306C, maar ben het boekje met informatie kwijt. Kan ik dat er nog bij krijgen ?

Peter 16-11-2018

https://www.inventum.eu/download/43216/files/Webdav/mn306c_-_gebruiksaanwijzing_pdf.pdf

Reageer

Jack B 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Combi Magnetron Inventum MN306C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Prima aanwinst voor je keuken, mooi design.
Handig en makkelijk in gebruik.
Nederlandse beschrijving ook bij de knoppen.
Leuk extra de crispy bakplaat.
Voor elke maaltijd wat wils.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • nederlandse bediening
  • ruim van binnen
  • crispy bakplaat

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rademaker 10-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze magnetron

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

2,0
Na een jaar gebruik ging er vanalles kapot. Het begon met de draaiwieltjes onder het plateau die telkens los raakten. Hierna bleef de draai motor haperen.
Ook de ingestelde temperatuur wordt niet gehaald. Ik moet mijn croissants bv 21 minuten op 210 graden opwarmen om ze enigszins goed te krijgen. (Ipv 16 min op 180 graden).
Het bonnetje heb ik helaas niet meer.

Pluspunten

  • Werkt enkele weken goed, gaan er onderdelen stuk.

Minpunten

  • Ingestelde temperatuur word niet gehaald
  • Wieltjes raken los
  • Draaiplateau draait niet meet

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Rinie 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum maakt 't...Voor elkaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

8,0
Inventum MN306C
Tsja waar kies je voor als je een Combi magnetron van Inventum in de keuken hebt staan.

Is dat de gunstige prijs kwaliteit verhouding.
Of omdat het een solide oer Hollands kwalitatief hoogstaand product is, die wereldwijd bij vele professionele keukens al jaren lang een betrouwbare partner is.

Dat fraaie design met het overzichtelijke display die spreekt in je eigen taal.
Die hele eenvoudige bediening waardoor het voor jong en oud
een gemak in het dagelijks gebruik is.

Haar royale volume van 30 liter die ook nog eens gemakkelijk te reinigen is.
De Combi magnetron geschikt voor alle huishoudens… of je nu vrijgezel bent en als er meer mensen aan tafel schuiven.
Zijn het de vele voorgeprogrammeerde menu’s die al het werk voor je zullen gaan doen.

Het gemak van 3 in 1 zodat je kan koken, grillen
maar ook de beschikking hebt over een hete lucht oven functie met voorverwarming.
Apart van elkaar of tegelijkertijd en zelfs in combinatie met elkaar.

De crispplaat die elke pizza een knapperige bodem geeft , ovenfriet goudbruin kleurt en verder nog vele andere toepassingen kent.
Je continu kan zien hoever het product is dankzij de binnenverlichting, maar ook geluidsignalen krijgt als de maaltijd klaar is.

Een fabrieksgarantie van Inventum voor geen 2 maar 5 jaar waar iedereen in aanmerking komt door simpelweg te registreren bij Inventum via de eenmalige registratie code.

Is het de gebruiksaanwijzing die niet de dikte heeft van een encyclopedie maar in enkele pagina’s
je zonder verder poespas en technische termen WEL een heel duidelijk en overzichtelijk uitleg geeft.

Of koos je bewust voor zekerheid, prijs, kwaliteit, gebruikersgemak…&… het Nederlandse product.




Het maakt niet uit waarvoor je kiest want de Inventum MN306C geeft het je allemaal !




Inventum maakt ‘t….Voor elkaar.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • bedieningsgemak / geluid
  • inclusief 10 voorgeprogrammeerde menu's
  • 5 jaar gratis fabrieksgarantie
  • reinigingsgemak / design

Minpunten

  • deur niet naar beneden neerklapbaar
  • geen ovenbreed grillrooster
  • niet in het zwart verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geweldige combimagnetron 23-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een geweldige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron gekocht, omdat uit alle reviews blijkt dat deze zo gebruiksvriendelijk zou zijn, nou dat klopt, er kan niets mis gaan, we hadden een Samsung met alles erop en eraan, maar uit de gebruiksaanwijzing was niet te komen, dus gebruikten wij hem alleen voor opwarmen, dat is natuurlijk doodzonde van zo'n apparaat, dit is een verademing,ik heb al vanalles uitgeprobeert echt geweldig deze MN306c, krijgt van mij een dikke 10

Pluspunten

  • gebruikgemak
  • veel mogelijkheden
  • mooi om te zien

Minpunten

  • nog niet ondekt
  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**3@H**l.com 17-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Goed vermogen, makkelijk in omgang en 5 jaar garantie zeker een aanrader !!

Pluspunten

  • makkelijk in omgang
  • hoog vermogen
  • nette afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.POT 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd en zeer eenvoudig te bedienen omdat ik niet technisch ben en al op leeftijd

Pluspunten

  • Prijs
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

blue 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect in dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
magnetron is in gebruikgemak en verwarm snel. ook de combi oven en veel functie van ontdooi, verwarmen, waardoor makkelijk in te gebruiken is.

met deze prijs en kwaliteit verhouding zeker een aanrader.

Pluspunten

  • snel warm
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra becht 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Prima apparaat doet het goed zonder irritant geluid ( keuken en woonkamer aan elkaar) zelfs mijn man gebruikt het en hij is niet handig met apparaten dus dat wil wat zeggen crispi bak doet het goed

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Stil apparaat

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cornelis Heemskerk 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke magnetron

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Mijn echtgenote MS patient heeft jaren gesukkeld met onze oude magnetron deze Inventum MN306C is de top nederlandse bediengknoppen en zeer gemakkelijk te reinigen

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

*B 02-04-2021
  • Product gekocht

slechte service

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

1,0
Werkte heel fijn tot dat ik kip ging opwarmen, een vet spetter kwam tegen het glas en ging kapot.
Gebeld om dat ik de Inventum MN306C pas 7 maanden geleden heb gekocht.
Eerst al 4 weken bellen en contact formulier op internet ingevuld zonder reactie. Als je ze dan eindelijk aan de lijn hebt valt het niet binnen de garantie zeer slechte zaak voor deze prijs!!!!

Minpunten

  • Kip opwarmen kan niet
  • zeer slechte service als die kapot gaat

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

combi magnetron Inventum MN306C

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Een hele fijne combimagnetron met genoeg mogelijkheden. Ik gebruik hem veel voor ovenschotels en het is fijn dat deze magnetron 240 graden heeft.

De ovenschotels, pizza en zelf patat komen er goed uit en dat had ik eerlijk gezegd minder verwacht. Er zitten genoeg mogelijkheden op en het design vind ik zelf erg mooi.

Er kan meer in dan in een gemiddelde combimagnetron. Een diepvries pizza gaat er gemakkelijk in en komt er knapperig uit.

De oven is gebruiksvriendelijk en het boekje heb je snel niet meer nodig (alleen voor de voorgestelde instellingen gebruik ik het boekje soms nog).

Pluspunten

  • Grote ruimte
  • Veel mogelijkheden
  • Knapperige pizza en lekkere frietjes
  • Gebruiksvriendelijk
  • 240 graden oven

Minpunten

  • Wattage in percentage (20, 40, 60, 80 en 100%)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-02-2021
  • Product gekocht

Prima apparaat voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Over 't algemeen ben ik zeer tevreden over het gebruik van dit apparaat. Ik heb alleen 2 kleine kanttekeningen:
1. Het geluidsignaal bij het stoppen van een programma is vrij zacht vergeleken met mijn vorige combi magnetron (Samsung)
2. De keuzes in hoogtes van vermogen worden niet gewoon in aantal Watt aangegeven, maar zijn onderverdeeld in P-nummers. In de handleiding staat dan een schema welk vermogen bij welk P- nummer hoord. Ik had graag gezien dat gewoon het aantal Watt in het scherm verschijnt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RG 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en mooi design

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Voldoet aan al onze eisen, warmt perfect , bakt als een zonnetje!
En is fraai van uiterlijk!
Prijs en kwaliteit is zeer goed!

Pluspunten

  • Warmt en bakt perfect
  • fraai design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, vriendelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Voor deze prijs is dit een prima apparaat. Er is een duidelijke uitgebreide handleiding. Het apparaat heeft vele mogelijkheden. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

  • Open verwarmingselement
  • P-waardes ipv vermogens in display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Hulshof 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No-nonsense met gemakkelijke bediening en een strak design!

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat met een gemakkelijke besturing. Geen onduidelijke voorgeprogrammeerde programma's maar toch genoeg verschillende opties. De hetelucht-stand bijvoorbeeld maakt deze combi-magnetron tot een volwaardige oven die zelfs tot 240 graden gaat.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Degelijke ovenfunctie, tot zelfs 240 graden

Minpunten

  • Let op benodigde vrije ruimte rondom bij plaatsing
  • Bovenkant wordt wat warm bij gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Loes Schut 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed uitziende en compacte combimagnetron

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
De bediening is gemakkelijk en in het Nederlands.
De inhoud is ruim voldoende.
Niet te groot en niet te klein, precies goed.
Doet wat er van deze combimagnetron verwacht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Grunsven 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, makkelijk in gebruik,heerlijke Pizza !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Geweldig product, beste aankoop. mooi design en makkelijk in gebruik.
heel veel mogelijkheden en overheerlijke pizza door de extra bakplaat top product .
kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • mooi design
  • extra bakplaat voor pizza

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoud, fraai, betaalbaar en GOED!

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
In 1e instantie voor de gunstige prijs gegaan voor bakken en magnetron in één.
Maar ziet er ook nog eens fraai uit, mooi complete set toebehoren en eenvoudig te bedienen.
Maar bovenal een apparaat wat ruimschoots doet wat het op de doos beloofd!

Pluspunten

  • Gunstige prijs
  • Compleet
  • Eenvoudige bediening
  • Fraai uiterlijk

Minpunten

  • helaas geen draaispit mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fieny Roes Satijn 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
We hebben deze magnetron gekozen dat hij heel makkelijk te bedienen is vooral voor oudere mensen niet te veel knopen enz. en toch een mooie uitstraling en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews