Samsung MC457TDRCSR - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
3100 watt
Vermogenstanden
6
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlous16 01-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Fijne, makkelijke en mooie combimagnetron met zeer uitgebreide functies! Superhandig dat er twee roosters bij zitten zodat je om twee verdiepingen tegelijk kan verwarmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarvinAS 08-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design! wel even handleiding goed doorlezen!

Algemene score

8,2
Mis een raster om pizza's op kwijt te kunnen.
zitten verder wel veel handige onderdelen bij maar de belangrijkste voor mij mist
Maakt ook wel redelijk wat blaas geluid en handleiding moet wel worden gelezen voor gebruik want het is aardig ingewikkeld met alle verschillende knoppen!
tot nu toe nog niks aangebrand en werkt goed!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nad81 09-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
De magnetron ziet er erg mooi uit en is erg gebruiksvriendelijk. Het biedt erg veel mogelijkheden.
Ik vind het prettig dat de binnenkant keramisch is waardoor het makkelijk schoon te houden is. Ow ja, ik deed er gisteren een pizza in en kreeg een piepje te horen dat de pizza klaar was, ondanks dat ik de tijd te lang had ingesteld. De sensor is dus erg handig.

Kortom, zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ciekee 04-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Na bestudering van de handleiding was ik bijzonder onder de indruk van de mogelijkheden. Ik had me natuurlijk goed geinformeerd voor de aanschaf, maar het was nog indrukwekkender dan ik al dacht.
Ik heb hem nog niet intensief gebruikt maar alle tot nu toe verrichtte handelingen waren simpel en effectief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Habraken 01-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
super fijne combi oven magnetron. Alle producten snel en goed klaar!! fijn ook dat er een speciale losse bakplaat bij zit die tegenwoordig niet meer overal bij zitten! grote ovenschalen kunnen er makkelijk in! ik zeg topper!! en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulki 01-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Good design, very good size (45 ltr). I needed a good combi as I have no possibility to install the standard hotair oven. This is a perfect alternative for us. There is no steam cooking options, but it is not important for me anyway. This is slightly better than the MC455TDRCSR. There is quite some price difference between these two models. So, check both before buying.

In general, a good microwave - oven combination.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

magda1940 29-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een mislukking van een ander merk die na 2 jaar stuk was hoop ik met deze combimagnetron van Samsung jaren te doen, ik heb hem gebruikt voor snel ontdooien en grillen en dat werkt perfect .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn12345 31-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
na een paar dagen gebruik is het tot dusver een prima aankoop. Een perfect beeld is nog niet geschetst. Wel jammer dat de oven tot maximaal 220 graden gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Breda 14-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Gemakkelijke bediening. Goed schoon te houden. Schuift wel wat gemakkelijk weg op het aanrechtblad als je de deur open wilt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
lady 2009 28-01-2015

Koop voor € 1,00 bij xction blokker enz. een rolletje antislip knip 4 kleine stukjes onder ieder pootje en hij glijd niet meer gebruik het al jaren ook een stukje onder de soepkom die op een bordje staat enz.de mogelijkheden zijn eindeloos, veel plezier net de magnatron ik krijg hem morgen.

lady 2009 28-01-2015

Koop voor € 1,00 bij xction blokker enz. een rolletje antislip knip 4 kleine stukjes onder ieder pootje en hij glijd niet meer gebruik het al jaren ook een stukje onder de soepkom die op een bordje staat enz.de mogelijkheden zijn eindeloos, veel plezier net de magnatron ik krijg hem morgen.

Reageer

magnetron22 10-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze magnetron genomen door zijn grote inhoud en vele mogelijkheden. Inmiddels oa broodjes gebakken en die komen er lekker knapperig uit. Pizza op het bruineerbord gedaan en was ook in orde. Verder is het een mooi vormgegeven magnetron en staat hij bij mij op het aanrecht in een open keuken. Een prima keuze dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robinsamsung1 12-07-2015

Hallo.

In welke stand gebruikt u dit bruineer bord?

Ik heb hem vandaag gekocht maar kan nergens vinden of dit wel mag ed.

Ik hoor graag van u

Reageer

Marco_1980 02-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Bevalt prima tot nu! We zochten een grote oven en eigenlijk was dit model de enige die voldeed aan al onze eisen.

Mogelijkheden: Alles zit er op en er aan, enige wat ik nog mis qua mogelijkheden is een timer. Die zat op de vorige wel en gebruikten we best veel.
Gebruiksgemak: Hadden voor de functies in het begin toch even de gebruiksaanwijzing nodig, maar is gemakkelijk in gebruik.
Vormgeving: Mooie oven, ziet er goed uit op het aanrecht! Mooi design, duidelijk display.
Duurzaamheid; nog maar net in gebruik, maar het voelt allemaal stevig en stabiel aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

vermeulen54 01-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een combi magnetron met een mooie uitstraling,
Overzichtelijk bedieningspaneel,zonder teveel knoppen of toetsen. In de paar dagen dat we hem hebben al voor diverse dingen gebruikt; opwarmen, gebakken aardappeltjes in de crisp schaal, broodjes afbakken....alles werkt perfect. We zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
lady 2009 02-02-2015

Ik wil graag weten of de crispschaal er bijzat want bij mij niet heb al gereclameert bij de winkel en daar zouden ze kontakt opnemen met Samsung..

Reageer

Ghislaine Vielvoije 01-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over het product het is makkelijk te gebruiken en de handleiding van dit apparaat is heel duidelijk. Wat heel fijn is dat er bakplaten en bijbehorende bij zitten zodat je dit niet apart hoeft te kopen !! Super serves dus. Ik raad jullie wel aan om te kijken naar een mogelijkheid om de achterkant wat minder uit te laten steken (het gedeelte wat de warmte vrijlaat ) Hierdoor word de combi namelijk erg moeilijk te plaatsen op kasten terwijl het oven gedeelte zelf precies kast maat heeft. Maar ondanks dat ben ik nog steeds zeer tevreden. Voor mij zal het bij een samsung product blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilliester 30-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een oven met een mooie uitstraling. Zojuist een cake gebakken hij kwam er prachtig uit.
Veel functies en ideaal dat de tijd van voorverwarmen kort is.
Ik zou hem zeker aan anderen aanraden.

Ook een mooie bijkomstigheid is dat de binnenzijde ceramisch is dus goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcus88 29-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het apparaat heeft een flinke inhoud. Hierdoor kun je ook makkelijk taarten met een vierkante vorm bakken. (rond laten draaien).
Nadeel is wel dat als je de over voorverwarmd en je de tijd na het voorverwarmen aan wilt passen, je opnieuw de over moet selecteren omdat je anders de tijd niet kunt aanpassen. (geen goede zinsbouw maar het is nog vroeg).
Gaat maar tot 220 graden. Af en toe is het een beetje puzzelen hoe de opties werken (te lui om boekje te lezen), maar als je ze door hebt werkt het perfect!
Garing aan alle kanten van je product.
Met de 2 etages kun je 2 pizza's te gelijk afbakken. Met de bijgeleverde bakplaat kun je ook simpel aardappeltjes o.i.d. bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BS36 24-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Voor aanschaf van deze magnetron eerst een wensen lijstje gemaakt. Op nr 1 staat een magnetron zonder draaiplateau. Helaas zijn die bijna alleen leverbaar als inbouwmodel. Het nadeel van een magnetron met draaiplateau is de extra diepte die het ronde glazen plaat nodig heeft.
Op de extra diepte na voldoet de magnetron goed.

De gebruikershandleiding wel erg summier. Daardoor zijn lang alle mogelijkheden van deze magnetron nog niet uitgeprobeerd, ook omdat er dingen mogelijk zijn die niet in de handleiding vermeld staan.
Wat ik persoonlijk ook mis is een extra keukentimer op de magnetron.

Een groot voordeel is ook de mogelijkheid om een aparte bakplaat in de oven te plaatsen.

Met speciaal bijgeleverde schaal worden pizza op de oven/grill stand erg lekker.

Kort samengevat een goed presterende ruim bemeten magnetron met een erg beknopte handleiding.

Na een maand kan ik gelukkig nog niets over de duurzaamheid van de magnetron zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lieneke53 27-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Combimagnetron met vele mogelijkheden.Ideaal voor ovenschotels en appeltaart.Uiteraard zijn ook de gewone magnetronfuncties, zoals ontdooien en opwarmen ok!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

browneye 19-02-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
Had een nieuwe combi magnetron nodig. Wilde geen rvs binnen werk, kwam ik op deze samsung met emaille binnenwerk en een groote inhoud 45ltr. Apparaat is makkelijk te bedienen en te gebruiken.
Draaiplateau kun je de meenemer los halen blijft de plaat stil staan.
Jammer dat deze oven niet hoger als 220gr kan.
Maar al met al een top apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
lady 2009 20-02-2016

Hoe maak ik de meenemen los ?

Reageer

D.S.1979 10-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De combi magnetron is goed in het algemeen.

De draaiknoppen werken makkelijk en snel.

Ontdooien duurt wat langer dan de (10 jaar oude sharp) maar niet extreem lang.

Afbakken van het brood doet hij echt goed. Onze vorige combi magnetron (10 jaar oude sharp) bakten aan één zijde bruin. Deze bakt rondom gelijkmatig bruin.

Ik zou persoonlijk de LED Kleur aanpassen in blauw of groen. Rood vind ik persoonlijk niet mooi.

De klok is dan ook rood. Daar is ook een makkelijke oplossing voor, gewoon de knop in drukken en uit is de klok. (gewoon net zwart scherm.)

Ik weet nog niet hoe makkelijk de binnenkant is schoon te maken. Hiervoor had ik een rvs binnen zijde en dat vond ik niets.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Pablo 20-12-2015

Wat is een rvs? Een schaal?

Reageer

Anoniem9876543210 03-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Sinds aantal dagen in bezit.
Combi-magnetron bevalt goed.
Hij heeft een mooi design en is gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews