Philips AC2882 - Reviews

Specificaties
Capaciteit
333 m³/uur
Type filter
hepa
Kleuren
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tess 31-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top luchtreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijne luchtreiniger. Ziet er mooi uit, en fijn dat het blauwe licht aangeeft als de lucht niet goed is. Als we gaan koken slaat het apparaat meteen aan. Werkt super snel en stil.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mvestje 13-05-2018

Mooi product, werkt makkelijk en goed.

Algemene score

8,0
Wat een mooi produkt. Het uitpakken van de doos, installeren en contact maken met de wifi ging erg goed. Daarna wat gespeeld met de app om te kijken wat de luchtzuiveraar eigenlijk allemaal kan. Allemaal super handig.
Binnen zeer korte tijd is de lucht in de huiskamer gezuiverd en dat zie je aan de ronde gekleurde cirkel van de luchtzuiveraar. En dat met een hond in huis.
Via de app worden tips gegeven om de luchtzuiveraar zo goed mogelijk te gebruiken.
De app werkt bij helaas niet altijd. Dan duurt het erg lang om te laden. Dat is jammer. De app is wel makkelijker in bediening dat het paneel, wat overigens ook duidelijk is.
De luchtzuiveraar is stil als hij op de laagste twee standen staat. Op het moment dat je lucht ineens slechter wordt, gaat hij ook harder blazen. De allergeenmodus kan dagelijkse gebeurtenissen detecteren, zoals het uitschudden van een kussen of een langskomende stofzuiger, zoals op de site staat. En idd, binnen de kortste keren is de lucht dan weer geklaard.
Geschreven voor: Philips AC2882
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Evelien 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat kwam net voor de kerstdagen binnen. Bij het aanzetten viel het meteen op dat er lekker frisse lucht uit het apparaat kwam. De lucht die uit het apparaat komt is vrij koude lucht. Zet hem daarom niet onder de thermostaat!
Het apparaat laat zien hoe de luchtkwaliteit is in de ruimte. Het is fijn te zien wanneer er een blauwe kleur verschijnt. Teken van een goede kwaliteit. Wanneer je gaat koken verandert hij van kleur en reageert er direct op. Ook dierengeurtjes zijn nu minder in huis.
De normale stand is erg stil. Wanneer je hem op een andere stand zet, is het apparaat vrij lawaaierig. Lijkt op het geluid van een airco.
Ik ben heel erg benieuwd hoe het zal werken wanneer de hooikoorts weer op gaat spelen.

Pluspunten

  • Basisstand is erg stil
  • Blaast lekker frisse lucht
  • Geeft luchtkwaliteit aan
  • Minder dierenluchtjes

Minpunten

  • Andere standen lawaaierig
  • Blaast koude lucht, ook in de winter
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
schliek 13-05-2017

goedendag,
En helpt dit apparaat tegen de hooikoorts?
groet
stef

Reageer

Brug52 28-08-2018

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Geruisloos en goede luchtzuiveraar, makkelijk te bedienen mis alleen een afstandsbediening bij het apparaat
Geschreven voor: Philips AC2882
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hennie51 24-07-2018

vooralsnog voldoet het aan de verwachting

Algemene score

8,0
Na een voorjaar met veel allergische klachten dit product aangeschaft.
Ik heb de reiniger nu 1 maand in de huiskamer staan maar toeval of niet, ik heb nog geen allergische klachten ondervonden. De reiniger staat altijd op de "algemene modus" omdat ik niet het idee heb dat er verschil is met "allergeenmodus" of "bacteriemodus".
Geschreven voor: Philips AC2882
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Wouddar 29-05-2018

Prima luchtzuivering met simpele bediening

Algemene score

8,0
De luchtzuiveraar werkt snel en stiller als mijn hele oude luchtzuiveraar van Philps Naturis 100. Fijn automatisch programma en een goede slaapkamer modus. een goede vervanger
Geschreven voor: Philips AC2882
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Remco 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Werkt perfect bij allergieen

Algemene score

10,0
mijn dochter heeft last van allergieen. met deze luchtreiniger is heeft ze hier een stuk minder last van. Luchtreiniger filtert allerlei stoffen uit de lucht. als je gaat koken of binnen komt slaat het apparaat direct automatisch aan. De gekleurde ring laat precies zien wanneer de lucht weer goed is. echt een top luchtreiniger!
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timmeahh 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Efficient, stil en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed werkende luchtzuiveraar, met verschillende opties voor normale luchtzuivering tot allergieën, etc.

Detecteert vrijwel alle vormen van luchtvervuiling: Alledaagse stoffen die in de lucht hangen, maar werkt ook in de koken tijdens het koken, in de woonkamer in het algemeen maar vangt ook bijvoorbeeld 'stof' en rondzwevende deeltjes met stofzuigen en bevorderd de slaap en nachtrust in de slaapkamer. Zoals gezegd heeft verschillende standen voor verschillende omstandigheden en is bijzonder stil (bijvoorbeeld 's nachts in de slaapkamer)!

Last but not least, heeft de luchtreiniger van Philips ook een leuk design, zeker in vergelijking met andere luchtreinigers.

Pluspunten

  • Efficient
  • Stil
  • Design
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
schliek 13-05-2017

dag
zijn de filters erg duur?
groet
stef

Reageer

Gerrie 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Frissere lucht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na gebruik van dit product is duidelijk verschil te merken in de lucht. Als astmapatiënt hoest ik minder vaak en merk ik dat de lucht frisser is. Het gebruik van dit product is fijn in gebruik, door de verschillende functies die het heeft, ook kan de ventilatorsnelheid zelf worden aangepast.
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pizzababy 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Aangenaam verrast

Algemene score

9,0
Wij zijn aangenaam verrast door de luchtzuiveraar. Het feit dat je de luchtkwaliteit kunt zien op het apparaat maakt het interessant om te zien wat de kwaliteit in huis is.
De medische problemen van de gezinsleden zijn significant verbetert met dank aan de luchtzuiveraar, minder hoesten en minder benauwd.
De luchtzuiveraar is makkelijk in bediening en absoluut eenaanrader voor mensen met astma.

Pluspunten

  • duidelijk te zien wat de luchtkwaliteit is
  • makkelijk in zijn bediening

Minpunten

  • beetje log uiterlijk
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon1011 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Werkt makkelijk snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn product wat zijn werk goed doet. Binnengekomen net voor de feestdagen. Doordat je aan de kleur kan zien of de lucht schoon is of niet ben je je veel bewuster van je omgeving. Apparaat staat bij ons in de woonkamer en wij hebben een open keuken. Tijdens de feestdagen kan ik wel zeggen dat de gourmet lucht vele malen minder was!
Al met al zeer tevreden over deze luchtzuiveraar

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • stil
  • kleuraanduiding werkt top

Minpunten

  • groot apparaat
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marange 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel frisse lucht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De luchtzuiveraar is een prima apparaat. Binnen een dag was de lucht al een stuk frisser/zuiverder. En het werkt heel goed, als ik de kaarsen uitblaas, dan wordt de blauwe rood en gaat het aan het werk.

Pluspunten

  • Zuivere lucht
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie strakke vormgeving

Minpunten

  • Summiere gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessicasz 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een week in huis te hebben geprobeerd merken we veel verschil! Het ademen gaat gemakkelijker i.p.v. dat benauwde gevoel door allerlei allergieën. De lucht voelt schoner, je ziet ook minder stof dwarrelen in het zonlicht. En het ruikt sneller fris na het koken. Ook leuk om te zien was na middernacht op oud en nieuw dat hij rood aan gaf en gelijk aan het werk ging.

Pluspunten

  • Verschillende standen inclusief slaapstand
  • Geeft aan wanneer de lucht onzuiver is

Minpunten

  • Kan in de weg staan
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Myranda 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruikersvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een erg gebruikersvriendelijk apparaat, in gebruik genomen wegens asthmatische klachten ( overgevoelige luchtwegen met veel hoesten). De lucht wordt meteen als zuiverder ervaren, alsof je in de bergen bent. De klachten zijn minder geworden.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Snel afname van klachten

Minpunten

  • Redelijk veel geluid op hoogste stand
  • Nogal veel koude lucht op hoogste stand
Geschreven voor: Philips AC2882

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer