Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

De'Longhi DEX214F

Vergelijkbare producten

De'Longhi Tasciugo AriaDry DX 10

De'Longhi Tasciugo AriaDry DX 10
8,8
Bekijk alle Luchtontvochtigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DEX214F op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KV81 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

8,0
Prima apparaat, werkt naar behoren en snel. Je merkt duidelijk verschil aan de lucht, zelfs na korte tijd.
Enige nadeel is dat de machine zwaar is en het stekkersnoer te kort is als de machine op de grond staat. Hij staat nu op een krukje in de ruimte (aangezien een verlengsnoer gebruiken verboden is.)

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Is stil
  • Meerdere standen
  • Speciale stand voor wasdrogen binnen

Minpunten

  • Is erg zwaar
  • Stekkersnoer te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille ontvochtiger met gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht om het vochtprobleem op mijn slaapkamer op te lossen. Het apparaat werkt prima is ook stil. Ideaal ook voor op de slaapkamer. Alleen wanneer de ingestelde vochtigheid te veel wordt overschreden, gaat het apparaat in een snellere ventilator stand en kun je er wakker van worden. Zelf zet ik het apparaat uit voor het slapen gaan en 's ochtends weer aan. Door de betere klimaatbeheersing kan ik beter slapen. Daarom beveel ik dit apparaat aan.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stille ventilator

Minpunten

  • kan onverwacht meer geluid produceren
  • oplossing: nachts apparaat uit zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swiss 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ontvochtiger

Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

8,0
Heb al meerdere ontvochtigers (DEM 8.5)van DeLonghi gekocht, zo nu ook weer één van DeLonghi.
Ik hoop dat mij de DEX12F ook tevreden zal stellen, denk van wel. Tot nu toe doet deze het bij mijn goed. Net ook de clean air AC150 aangeschaft en werkt ook prima.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dushenka 09-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

7,0
Het is een klein apparaat. Maakt niet heel veel lawaai. Je kunt het gebruiken om je was te drogen. Wij hebben m gekocht om vocht uit huis te krijgen, vanwege schimmelprobleem. Gaat prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

KTB 20-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dex214f

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

8,0
Humidity control and fairly quick drying of laundry ! Double filtration, drain system and fairly quiet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnoud 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en nuttig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen product dat z'n werk goed doet. Eenmaal uit de doos is het een kwestie van aansluiten en aanzetten. Door de mooie vormgeving past ie prima in onze badkamer, maar hij is gemakkelijk te verplaatsen naar andere delen van ons huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.M. 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, goede opvangbak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

8,0
Goede luchtontvochtiger met goede opvangbak. Eenvoudig in gebruik. Ook te gebruiken om kleding te drogen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goede opvangbak

Minpunten

  • Aankoopbedrag hoog

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tammo 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lucht wordt i.d. goed ontvochtigd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX214F

Algemene score

10,0
na 24 uur was de luchtvochtigheid van 74% gereduceerd naar 55%
Iedere avond even laten draaien en de vochtigheid blijft tussen de 55 en 60%

Top product

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Snel lucht droog

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer