De'Longhi DEX216F - Reviews

Best Reviewed 2 keer jan 2020 De'Longhi DEX216F
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Ontvochtiging
14 liter per 24 uur bij 32°C/ 80% R.V.
Aantal snelheden
4
Tankinhoud
2 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DEX216F op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gizmo2016 09-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DEX216F

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Product werkt zoals je van De’Longhi mag verwachten. Goede prijskwaliteit verhouding. Verbruik is 180-200 watt wanneer deze volop bezig is en produceert ook wel enig geluid (niet storend). In de waakmodus - gaat het apparaat automatisch in wanneer de ingestelde luchtvochtigheid is bereikt - is het verbruik rond de 2 watt en is deze bijna niet hoorbaar.
Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Doet uitstekend waar die voor bedoeld is
  • Wateropvang bak is handzaam
  • Automatische spaarstand bij ingestelde luchtvcht

Minpunten

  • Energievreter bij lange gebruiksduur

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt echt prima, top lucht ontvochtiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Wij hadden altijd last van beslagen ramen aan de binnenkant (bij vorst) van ons oude huis ondanks de dubbele beglazing. Oorzaak is slechte ventilatie. Nu hebben we deze lucht ontvochtiger gekocht en het probleem is meteen verholpen. Deze ontvochtiger doet wat hij moet doen, helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontvlochten doet hij goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
We hadden veel vocht in huis.
het water stond op de ramen.
Nu eventjes aan je ziet het vocht verdwijnen .
Eigenlijk had ik niet verwacht dat het zo snel zou werken.
Geweldig hopelijk hebben we er nog lang plezier van.
Het ontvlocht erg goed .

Pluspunten

  • Ontvlocht
  • Gering geluid

Minpunten

  • Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannah 13-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
We hebben het product vanaf woensdag in huis en gebruiken het vanaf die avond. In de bijkeuken waar we altijd de was ophangen is nu geen vocht meer op de ruiten en de was droogt een stuk sneller. We kunnen op dit moment natuurlijk niet beoordelen of hij het langdurig goed werkt en blijft bevallen in alle situaties. Maar vooralsnog zijn we erg tevreden.

Pluspunten

  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Maakt enigszins geluid, niet overmatig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geweldig 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na een uur al resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht, omdat we op zolder waar we slapen een vochtpercentage van 90 % hadden. Voor mijn astmatische vrouw is dit zeker geen gezonde percentage. Nu bereiken we op onze externe hygrometer een waarde van 60% en laten we de ontvochtiger lekker de hele nacht aan. De zolder is ongeveer 40 kub, ook onder in de woonkamer van 80 kub zien we resultaat. Waarschijnlijk dat we nog een deLonghi ontvochtiger voor in de woonkamer gaan aanschaffen.

Pluspunten

  • Geluid is goed te verdragen
  • Absorbeert snel vocht,

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dex216f

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Apparaat werk echt super. Binnen een mum van tijd de. Luchtvochtigheid in de kelder omlaag gehaald van 85% naar 60%! Aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvin 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Redelijk stil. Gebruik hem in slaap-/badkamer. Doet wat ie moet doen. Had binnen paar uur al liters onttrokken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige snelle ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product na een zoektocht op internet. De reviews zijn vrijwel allemaal lovend. Ook heb ik een sterk gevoel van kwaliteit bij het merk De'Longhi.

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Design

Minpunten

  • Geluidsniveau op hoogste snelheid
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Werkt precies zoals omschreven, haalt snel veel vocht uit de ruimte. Reservoir had groter gekund, maar dit kan opgevangen worden door de afvoer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, werkt effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Stil, helaas een klein waterreservoir voor zijn capacteit, maar er is voor grotere hoeveelheden de afvoerleiding. Onze schuur met deels 100% luchtvochtigheid wen natte spullen, was in no time droog.

Pluspunten

  • Stil
  • Afvoerleiding
  • Hoge capaciteit

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jeroen 17-05-2020

Nog steeds tevreden over het apparaat, maar niet tevreden over De"Longhi. Bij deze aankoop was de deal dat ik voor een review hier een weerstation zou krijgen. Door een onduidelijke beschrijving van de procedure is er een streepjescode verloren gegaan. Zonder de hardcopy van die streepjescode geen weerstation. Foto was niet voldoende. Best begrijpelijk, maar dan moet er een duidelijke omschrijving zijn van de procedure. Het weerstation vind ik niet zo belangrijk, maar het vertrouwen in De'Longhi is meteen verdwenen. Ik hoop maar dat dit apparaat heel blijft. Ik zal het merk iig nooit meer kopen.

Jeroen 29-10-2020

Intussen werkt de ontvochter al niet meer naar behoren. Hij water komt alleen nog maar in het opvangbakje en niet meer via de externe slang. Retour procedure in orde, maar reparatie niet uitgevoerd. Slechts wat filters vervangen. Nog een keer opgestuurd. Precies hetzelfde gedaan en het probleem niet opgelost. Mail van de klantenservice. Samenvattend was het toch wel mijn schuld dat ze het niet gerepareerd hadden.

Slecht verhaal. Ik ga proberen mijn geld terug te krijgen. Vertrouwen compleet verloren.

Reageer

Tevreden consument 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
Deze ontvochtiger van De'Longhi werkt perfect! Het apparaat doet wat het belooft.
Echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Goede ontvochtiging
  • Stil
  • Mooi design
  • Handige knop voor was drogen
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haalt veel vocht uit de lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Nog maar net in gebruik, maar we zien al duidelijk resultaat in de kamer. Aanzienlijk minder tot geen vocht meer op de ramen in de slaapkamer.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • s'nachts soms veel geluid als deze aanschiet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Erwin hartjes 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt vrij snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Werkt vrij snel, ziet vochtigheid omlaag gaan op een losse vochtigheidsmeter. Maakt wel iets meer geluid dan verwacht. Wel mooi design

Pluspunten

  • Werkt zoals het hoort
  • Mooi design

Minpunten

  • Maakt iets meer geluid dan verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact and effective

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Quite small and not too noisy it collects almost 2L overnight in the living room. So far I am happy with the results and DeLonghi quality

Pluspunten

  • Compact
  • Effective

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John W. 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, doet zijn werk erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. We hebben de DEX216 gekocht vanwege de lage db waarde. Verder haalt hij snel veel vocht uit de lucht.

Pluspunten

  • Snelheid van werking
  • compact design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela_online 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vochtvanger

Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht. Binnen paar uur tijd heel wat vocht opgevangen. Hoeft dagelijks amper een uurtje aan.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • veel vocht opvangen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

T 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lijkt goed te werken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Product bevalt tot nu toe goed, maakt wel wat lawaai. Maar voor wat hoort wat. Kijken hoe die bevalt in de komende tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dekkers 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
in een droogruimte is het steeds nt en daarom besloten een luchtontvochtiger te kopen. Werkt na evredenheid

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
gekocht omdat woonkamer vaak vochtig is. goed apparaat. haalt behoorlijk wat vocht uit de lucht en is stiller dan verwacht.

Pluspunten

  • geluid
  • slaat af indien ingestelde waarde is bereikt
  • instelbaar op diverse standen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joost 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Werkt precies zoals omschreven, haalt snel veel vocht uit de ruimte. Reservoir had groter gekund, maar dit kan opgevangen worden door de afvoer.

Pluspunten

  • Doet het goed
  • Is erg stil en snel

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews