ProForm Performance 600i - Reviews

Best Reviewed feb 2018 ProForm Performance 600i
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
LCD display
Nee
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
20 km/h

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Otten 23-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Breed loopvlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze loopband aangeschaft om te trainen tijdens de koudere dagen. Omdat ik vaak snel hardloop is het belangrijk een groot loopvlak te hebben. De 600i heeft een fijn loopvlak waardoor ik in de winter alsnog de nodige kilometers kan maken.

Pluspunten

  • Loopvlak
  • Programmas
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurts 20-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachting van mij

Algemene score

9,0
Alle specs kloppen. Ben dus tevreden met de aankoop. Specs die aan mijn verwachtingen voldoen zijn de snelheid, helling, robuustheid en display functionaliteiten.

Pluspunten

  • Zie bovenstaande tekst
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jakobsen 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Specialisch advies

Algemene score

10,0
Het advies wat ik heb ontvangen was op maat. Na her doorgeven van mijn wensen kreeg ik de perfomance 600 voorgesteld. Ik wou een loopband die niet verveeld, breed is en een goede demping. Alle 3 de eisen voldoet hij ruimschoots aan. Bedankt

Pluspunten

  • Demping
  • Breed
  • Scala aan programmas tegen verveling

Minpunten

  • Tillen
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermani 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke loopband

Algemene score

9,0
De loopband is heel makkelijk jn gebruik. Display easy, opklappen easy, afvallen minder easy, maar dat ligt aan mezelf. Het is een behoorlijke investering geweest en dit betaald zich terug. Alles instellen is wel een gedoe. Wanneer het staat is het wel weer makkelijk. Nu nog afvallen, de loopband kan mjnn gewicht gelukkig wel aan

Pluspunten

  • Display easy
  • Opklappen easy
  • Stabiel

Minpunten

  • Instellen gebruikers
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rodney 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combinatie ifit en loopband is top

Algemene score

10,0
Ifit is werkelijk waar geweldig. Het maakt en trainen zo veel leuker. Daar heb ik ook een goede loopband voor nodig, daarbij kwam ik uit op deze. De automatische aanpassing van helling en tempo is echt ongekend. Wat ik vooral ook prettig vind is de goede motor, mijn vorige loopband begon een kabaal te maken na een verloop van tijd. Hij klapt ook heel makkelijk op ondanks de grootte.

Pluspunten

  • Ifit
  • Aanpassingen gelijk aan training
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Geen top olie bijgeleverd voor smeren, wd40 graag
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede proform performance 600i

Algemene score

8,0
Stabiele loopband met mooie monitor. Wat verwacht mag worden voor die prijs krijg je. Groot, stabiel en uit gebreid. Dit in combinatie ben een aardige monteur is een goed cijfer waard

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Groot
  • Stabiel
Geschreven voor: ProForm Performance 600i

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer