Stil, krachtig en extreem zuinig.

Hoogwaardige materialen, perfecte afwerking en gebruiksvriendelijke Touch elektronica kenmerken de BluPerformance modellen. Het koelsysteem is ruimtebesparend in de sokkel geplaatst wat leidt tot maximale prestaties bij een grotere netto inhoud, laag geluidsniveau en minimaal energieverbruik.

  • Rondom SmartSteel
  • 7” kleurendisplay
  • Tot 20% meer netto inhoud
  • Zelfsluitende deuren met demping
  • 20% zuiniger dan A+++
  • Meer specificaties

Meer dan een koelkast – BluPerformance is een nieuwe dimensie in koelen en vriezen

Stel je de perfecte koelkast voor: een tijdloos design met gladde en gemakkelijk te reinigen wanden, die je voedsel snel afkoelt naar de ideale temperatuur, zorgt voor een langere versheid en daarbij ook energiezuinig is. Een koelkast die zich door het gebruik van nieuwe technologieën bewijst als een echt ruimtewonder.

BottleTimer:

Snel een pak frisdrank, blikjes bier of fles witte wijn in het vriesdeel afkoelen. Geef het aantal en de inhoud per verpakking op en je wordt automatisch via een signaal geïnformeerd wanneer de blikjes bier of fles wijn zijn afgekoeld.

Bewaartijden:

Op het kleurendisplay kun je informatie opvragen over de houdbaarheid van de meest gangbare groente- en fruitsoorten. Vers inkopen, perfect gekoeld bewaren en dankzij waardevolle productinformatie vitaminerijk eten.

FreshAir filter:

Het in de PowerCooling geïntegreerde FreshAir filter reinigt de lucht en neemt onaangename geuren snel op. Op het bedieningspaneel verschijnt een waarschuwingssymbool indien het filter aan vervanging toe is.

Tot 3x langer vers

Groente, fruit, vlees en vis blijven dankzij instelbare luchtvochtigheid en temperatuur van +0° aanzienlijk langer vers. Eenvoudig bereikbaar dankzij volledig uittrekbare laden op telescooprails met sluitdemping.

Nieuwe koeltechniek

Meer netto inhoud in vriesgedeelte, krachtige koelprestaties, lage energiekosten en met 37 dB(A) een laag geluidsniveau.

Veiligheidsglas

Niet alleen de draagplateaus zijn van veiligheidsglas, ook de bodem van de binnendeurvakken zijn gemaakt van veiligheidsglas. Zowel de draagplateaus als deurvakken zijn geschikt voor de vaatwasser.

Nooit meer ontdooien

Het gehele ontdooiproces gaat automatisch. Verpakkingen blijven leesbaar en vriezen niet meer aan elkaar. Bij Liebherr blijft de droge koude vrieslucht in de vriezer en heb je geen last dat onverpakte levensmiddelen in het koeldeel uitdrogen.

Overal LED verlichting

De tijd van die ene gloeilamp in de koelruimte is voorbij. Zowel in het plafond, de achterwand, de BioFresh-laden en de diepvriesladen worden met tientallen LED’s goed verlicht zodat je altijd en overal goed zicht heeft op de levensmiddelen

WIFI voorbereid

Met de optionele SmartDeviceBox (leverbaar begin 2017) sluit je de koelkast aan op jouw thuisnetwerk. Nu zijn alle functies via je smartphone of tablet op afstand te bedienen. Ook is het mogelijk in geval van een probleem direct de klantenservice te informeren