LG wasmachines
Snel en zuinig wassen, met
goede zorg voor je wasgoed

LG wasmachine? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs

LG wasmachines: snel, zuinig en duurzaam

De LG wasmachines zijn zeer zuinig, stil en duurzaam. Bovendien zijn ze door hun grote capaciteit geschikt voor elk huishouden. Dankzij TurboWash wast u een volledig programma in slechts 59 minuten. De 6 motion technologie zorgt perfect voor uw was en geeft optimale prestaties. De Direct Drive motor is het solide hart van de wasmachine. Een aantal modellen beschikken over TrueSteam, zodat u kunt wassen met echte stoom. Heel hygienisch en extra schoon.

  • Supersnel wassen met TurboWash
  • De beste zorg voor uw was door 6 Motion
  • Zuinig, stil en duurzaam: Direct Drive motor
  • TrueSteam, wassen met stoom
  • Meer specificaties

Maak kennis met de LG wasmachines

Uw was verdient de beste zorg. Met de vele kiesprogramma’s en LG’s geavanceerde technologie is er geen omkijken naar nodig.

“Mooie en superstille wasmachine met ook nog eens een perfect wasresultaat.”

arnoos 15-11-2015

Bekijk alle reviews

TurboWash

TurboWash zorgt voor schoon wasgoed in slechts 59 minuten, zonder dat het meer energie gebruikt. Door in het programma een spoelbeurt te vervangen door een korte TurboWash, wordt het programma ingekort, maar nog steeds dezelfde prestaties geleverd. Dit is niet alleen goed voor uw portemmonee, maar geeft u ook meer tijd om de dingen te doen die u leuk vindt. De TurboWash functie past in het drukke leven van vandaag.

6 Motion

De zes unieke wasbewegingen van de de 6 Motion zorgen ervoor dat uw was tijdens de wasbeurt goed behandeld en helemaal schoon wordt. Elk programma maakt gebruik van een combinatie van deze zes bewegingen. Hierdoor kan per type wasgoed de juiste behandeling worden gegarandeerd en blijft uw wasgoed langer mooi en gaat het langer mee.

Direct Drive

De Direct Drive motor is het krachtige hart van de LG wasmachines. Deze is stiller, stabieler en duurzamer dan conventionele motoren. Hij bevat minder onderdelen dan een normale motor, waardoor er uiteindelijk minder frictiepunten onstaan en de slijtage aan onderdelen veel minder is. Dit zorgt voor een langere levensduur. Wasmachines van LG zijn een solide investering, want naast de standaard garantie van 2 jaar krijgt u ook nog eens 10 jaar extra garantie op de motor!

TrueSteam

Wassen met stoom betekent wassen met extra hygiëne. TrueSteam verwijdert gemakkelijk het meest hardnekkige vuil uit kleding, voor een perfect resultaat. Waar andere wasmachines stoom passief gebruiken, zorgt TrueSteam voor echte stoom die actief op de was wordt gespoten. 99,9% van de allergenen wordt verwijdert, ideaal als u jonge kinderen hebt of last heeft van allergieën. Ook vermindert stoom de kreukels en hoeft u nauwelijks te strijken.

LG wasmachine kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs