LG OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.
Naar het hele aanbod

Perfect Zwart creëert Perfecte Kleuren

LG OLED TV biedt je een geheel nieuwe kijk op televisie. Zwart is echt zwart. Het contrast van OLED is oneindig en met het hoogste contrast heb je oog voor de mooiste kleuren. Dit zorgt voor een haarscherp beeld waarin ieder detail weergegeven wordt. Het slanke design en de luxe afwerking zorgen ervoor dat deze TV zelfs mooi is om naar te kijken wanneer deze uitgeschakeld is.

  • Perfect zwart en oneindig contrast
  • Perfecte kleuren
  • Perfecte kijkhoek
  • Perfect design
  • Meer specificaties

Wat is OLED?

De LG OLED TV bestaat uit heel veel kleine lampjes die zelf oplichten (pixels). Meer hierover in de video.

Perfect Zwart

OLED-pixels zijn zelfoplichtend, wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan en uit gaan. Voor perfecte zwart weergave worden pixels volledig uitgezet wat zorgt voor een schitterend contrastbereik. Details in donkere scènes zijn hierdoor levendiger en duidelijker.

Perfecte Kleuren vanuit iedere kijkhoek

De LG OLED TV kent het allerhoogste contrast en hierin komen de mooiste kleuren tot leven. Daarnaast biedt deze TV van LG een zeer ruime kijkhoek en toont hij ongelooflijk consistent contrast en heldere kleuren, ongeacht je postitie ten opzichte van de televisie.

HDR en LG OLED

HDR is een nieuwe technologie die de beeldkwaliteit zichtbaar verbeterd. Er wordt een grotere afstand gecreëerd tussen het witste wit en het donkerste zwart. LG OLED TV's bieden ondersteuning voor HDR. De helderdere beelden met nauwkeurige kleuren en hoogwaardige details zijn zonder meer zeer indrukwekkend.

Perfect Design

Door de vooruitstrevende technologische verbeteringen van de LG OLED TV maakt deze een grote sprong op het gebied van design. De LG OLED TV combineert de nieuwste technologieën met een ongelofelijk dunne behuizing. Deze TV is dunner dan de meeste smartphones terwijl het niet bespaard op kwaliteit.

LG OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.
Naar het hele aanbod