Deal Alert: cashback-korting bij LG!

Wow, wat een kortingen! Maar welke LG TV is voor jou de ideale keuze? We stippen kort de belangrijkste eigenschappen van elk model aan. Filmfan, sportfreak of gamer? Maakt niet uit, er is voor iedereen een LG TV. De cashback-periode loopt nog t/m 1 augustus 2021, dus scoor jouw korting!


Jouw cashback-korting scoren? Zo doe je dat!

Ontdek

LG OLED G1-reeks

 
Jij weet het al, de volgende tv monteer je aan de wand! In dat geval is de G1 de keuze bij uitstek. Het Gallery Design is specifiek voor wandmontage ontworpen. De tv is superslank, en hangt naadloos tegen de muur. De bijgeleverde wandbeugel is gemakkelijk te installeren en laat toe om het scherm wat links of rechts te draaien. De G1-reeks is bovendien LG’s beste OLED ooit. Dankzij LG OLED evo is het scherm nu nog helderder. En dat zonder iets af te doen van de perfecte zwartweergave en uitmuntende kleuren. Sport, film of games, de G1 zet je midden in de actie.

OLED77G1RLA – €500,- cashback

OLED65G1RLA – €150,- cashback

OLED55G1RLA – €150,- cashback

Google Nest Protect Getest!

LG OLED55G1

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de LG OLED55G1RLA onder de loep!

LG OLED C1-reeks


Op zoek naar de ideale tv voor je filmavonden? Kies met een gerust hart voor de C1. Het OLED-scherm levert perfect zwart, immens contrast en fantastische kleuren. De televisie ondersteunt de belangrijkste HDR-standaarden. De krachtige processor detecteert automatisch of je film, sport of nieuws bekijkt, en kan zelfs onderscheid maken tussen verschillende scènes. Hij past het beeld aan zodat je altijd van de meeste intense ervaring geniet. De C1 is beschikbaar in 48, 55, 65, 77 en zelfs 83 inch. Zet de popcorn maar klaar!

OLED83C14LA – €500,- cashback

OLED77C16LA – €300,- cashback

OLED65C16LA – €100,- cashback

OLED55C16LA – €100,- cashback

Google Nest Protect Getest!

LG OLED55C1

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de LG OLED55C16LA onder de loep met Best Reviewed als resultaat!

Registreer je aankoop en claim de cashback

Hoe werkt het?

De actie is geldig bij aankoop van een LG TV of Soundbar promotiemodel vanaf 1 mei t/m 1 augustus 2021. Om je cashback te claimen registreer je de aankoop van je promotiemodel. Je kan dit tot uiterlijk 8 augustus 2021 doen. Zodra jouw registratie is goedgekeurd wordt de cashback overgemaakt naar het door jouw, bij de registratie opgegeven, IBAN bankrekening nummer.

1. Koop een LG TV promotiemodel binnen de actieperiode en registreer je aankoop uiterlijk op 8 augustus 2021.
2. Tijdens de registratie dien je je bewijsmateriaal (de originele kassabon/factuur en een foto van de uitgeknipte streepjescode met modelcode en serienummer) digitaal te uploaden.
3. Na digitale registratie ontvang je via e-mail een bevestiging hiervan.
4. Je registratie zal vervolgens gecontroleerd en goedgekeurd worden indien alles correct is.
5. Na goedkeuring van je registratie ontvang je je cashback binnen 8 weken op je rekeningnummer.


LG OLED B1-reeks


Jij bent een verstokte gamer? Zowel op PC, als op spelconsole? En je hebt natuurlijk al een nieuwe Xbox Series X en/of PS5 in huis? Geef je spelbeleving dan een fantastische boost met de LG B1-reeks. Niet alleen omdat je dan geniet van die fantastische OLED-beeldkwaliteit, maar omdat de B1-reeks werkelijk alle features biedt die je als veeleisende gamer maar kan wensen. Dankzij vloeiende en haarscherpe beelden til je je spelbeleving een niveau hoger.

OLED77B16LA – €200,- cashback


LG OLED A1-reeks


Ook voor de prijsbewuste koper heeft een LG een OLED-tv voorzien. Dit model is een uitstekende keuze als je het kan stellen zonder de cutting edge gaming-features maar wanneer je wel wilt genieten van de ongeëvenaarde OLED-beeldkwaliteit. 

OLED77A16LA – €200,- cashback

Google Nest Protect Getest!

LG OLED55A1

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de LG OLED55A16LA onder de loep!

Bekijk hier het aanbod LG OLED televisies