Samsung UE55KS8000L - Reviews

9,1 Lees 77 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
4,08 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 77 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noelle 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is "meer de wereld gaat voor ons open". Van normale tv naar suhd tv echt prachtige scherpe beelden. Lijkt net of een persoon uit beeld nog komt uitstappen zo mooi zijn de beelden. Kinderen vinden het geweldig. Ik beveel dit product echt aan echt een wauw product. We keken een keer naar Nemo het leek net of we naar een grote aquarium keken hihihi.

Pluspunten

  • Scherpe mooie beelden.
  • Mooi grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dhr E van der Veen 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een scherp en helder beeldscherm. Verder een strak ontwerp.

Algemene score

9,0
Door het strakke ontwerp van het tv toestel past het goed in ons interieur. Verder geeft dit type toestel een scherp en helder beeld. Het bedieningsgemak is prima.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • zeer scherp en helder beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Elly 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super groot scherm en toch fijntjes qua uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super makkelijke installatie, mooi groot scherm, heel makkelijk in het gebruik en naar eigen inzicht geluid, beeld in te stellen.

Pluspunten

  • super makkelijke installatie
  • mooi scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Khanh 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi slank design met top beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi slank design, zeer goede beeldkwaliteit en operating system van de tv werkt perfect! Draadloos toetsenbord aangesloten om te bedienen en webbrowsen. Gekoppeld met synology server om eigen collectie te bekijken, werkt perfect allemaal. Geluid is prima, icm een externe soundbar maakt het perfect. XBOX ONE aangesloten en fight games geprobeerd, geen vertraging in beeld of dergelijke issues bij snelle games. Met apps zoals netflix, youtube, webbrowser, maakt een externe mediacenter overbodig.

Tip voor Samsung: leveren van een draadloos toetsenbord ipv 2 afstandsbedieningen.

Conclusie: Een must buy!

Pluspunten

  • mooi slank design
  • goede beeldkwaliteit
  • snelle operating system
  • voldoende aansluiting in de connectorbox
  • koppelingen met externe apparaten werkt perfect

Minpunten

  • Prijs
  • utp aansluiting in de tv ipv connectorbox

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
mberkhey 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie TV voor de grotere woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op gebied van flatscreen tv's is Samsung de marktleider. De tv is erg mooi van design en de app-store erg compleet.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • conection box heeft geen verlengbare kabel
  • bolle achterkant maakt het moeilijk muurbeugel

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
KM 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie TV

Algemene score

8,0
Zag door de bomen het bos niet, en uiteindelijk gekozen voor de Samsung en niet voor de Oled van LG. (alhoewel ik het beeld van de LG mooier vind). Maar bang gemaakt: Oled schijnt na een paar jaar zijn kwaliteit te verliezen..... Het geluid van de tv valt me erg mee verder (beter dan verwacht) de rest voldoet aan mijn verwachtingen. Wel vind ik de Cashback actie waardeloos. Moet allemaal voorwaarden goedkeuren die ik helemaal niet wil goedkeuren.

Pluspunten

  • mooi design
  • beter geluid dan je verwacht

Minpunten

  • cashback actie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
ronald 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

super tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de zeer makkelijke installatie met de oneconnectbox meteen van de fantastische beeldkwaliteit van dit toestel zitten genieten.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • one connectbox

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
clarice 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

clarice

Algemene score

9,0
Het product voldoet totaal aan mijn verwachtingen. Het heeft een mooie vormgeving en van een goede kwaliteit

Pluspunten

  • vorm
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jo Reekers 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima beeld goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we waren op zoek naar een smart tv met groter, scherper beeld goed geluid. We zijn geslaagd. De technische mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Het instellen en de bediening zijn niet moeilijk. Resultaat mag erzijn.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
jan vdb 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

4K TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prachtige tv met zeer helder beeld ook overdag ook de losse connect box is handig geen draden meer zichtbaar

Pluspunten

  • mooi vlioende beeld
  • moie dising

Minpunten

  • geen koptelefoonaansluitingt
  • tv kan niet helemaal uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Erik 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Super TV. Meer valt er niet te wensen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige TV. Heeft alles wat tv kijken super maakt. Zeer scherp beeld! en een eenvoudige bediening. Geen mening over het geluid omdat dit via sonos systeem gaat.

Pluspunten

  • Zeer scherp beeld
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harrie 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne TV

Algemene score

9,0
Op basis van Consumentenbond Beste Koop heb ik deze Televisie aangeschaft.
Eerste wat opvalt is zeer snelle opstart en het heldere beeld verder werkt de TV voortreffelijk samen met de ander apparatuur, met name die van Samsung.

Ook het gebruiken van Netflix is heel eenvoudig.

Met de afstandsbediening is ook de KPN TV box te bedienen, zoals het oproepen van de gids en kiezen van het kanaal. Aan- en uitzetten gaat helaas niet.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Koppelingen met randapparaten

Minpunten

  • Aan/Uit zetten KPN box gaat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sven 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

TV zoals een tv moet zijn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beeld prachtig, geluid goed, vrouw mee eens en kinderen enthousiast. Scherp beeld met mooie kleurcontrasten. 55 inch geeft veel kijkplezier wanneer je er wat verder van het apparaat af zit.

Pluspunten

  • Beeld
  • Contrast
  • ontwerp

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Hans 03-10-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische TV, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige TV, voor het eerst een 8000 serie gekocht, geen spijt van. Heldere kleuren, samen met een soundbar een fantastische combi.

Pluspunten

  • diepte van de kleuren
  • mooi design

Minpunten

  • geen 3d

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
momotaz 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig strak afgewerkt scherm, fantastische kleuren/Beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was er meteen 'verliefd'op. Mooie strakke afwerking, super dun en fantastische kleuren en beeld. TV geluid is beter dan ik had gedacht.....

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit is goed
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog geen min punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
mustafa 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

samsung ue55ks8000

Algemene score

10,0
zeer scherp mooi hdr beelden prachtig geluid de vormgeving is zeer mooi, niet te grote beeld nemen als je woonkamer klein is

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • mooie design
  • veel usb en hdmi poorten

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
steve 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

briljant beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fantastisch mooi vormgegeven TV met de beste prestaties op dit moment. Samsung laat andere merken in het S-UHD LCD segment achter zich.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • 1000 nits
  • premium

Minpunten

  • inkijkhoek

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erwin 05-09-2016 Product paar weken in bezit

UE55KS8000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken heb ik besloten om de UE55KS8000 aan te schaffen. Super beeld, goed geluid, handig is de one connect box en het installeren is zo gebeurd. Zeer tevreden!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Mischa Gruning 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot Scherm . Super beeld

Algemene score

9,0
Mooi groot Scherm . Super beeld , en standaard al een heel goed geluid . heb hem gekocht met een extra soundbar hwk 650 en dat is helemaal te gek . voor de echte film liefhebbers zeker een grote aanrader.

Pluspunten

  • Zeer Mooi Beeld
  • Zeer goed geluid
  • Mooi Strak Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Leo 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een speurtocht welke Samsung waar te kopen uiteindelijk beland bij Media Markt Amsterdam. Door een kundige en vriendelijke verkoper voorgelicht en uiteindelijk niet voor de 7000-serie maar voor de 8000-serie gevallen. Wat een bijzondere kwaliteit en ook nog 10 jaar 'pixelgarantie' een fantastische Ultra HD Bluray speler + 10 Ultra HD Bluray films kado! Wow ik ben helemaal in de Wolken met deze Samsung.
Ik heb al een S7 van Samsung en die communiceert prima met deze TV.
Het Tizen besturingssysteem is ook snel, overzichtelijk, flexibel en intelligent.
Dank U Samsung voor weer zo'n sublieme kwaliteitservaring!!

Pluspunten

  • Superb beeld
  • Uitstekend geluid
  • Flexibel
  • Bedieningsgemak
  • Soepel navigeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews