Samsung UE40KU6020WXXN - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,26 cm dikte
Schermgrootte
40,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilbert 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect beeld en geluid

Algemene score

9,0
De enige 40 inch TV met Ultra HD. De kleuren spatten van het scherm. Installatie is zeer eenvoudig, evenals de aansluiting met Internet.
Ben zeer tevreden met deze aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.H 20-11-2016 Product paar weken in bezit

perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima tv voor dit bedrag.Perfect beeld.
40 inch groot zat voor een normale huiskamer. Aankoop gedaan met een soundbar want het geluid uit de tv is minder.

Pluspunten

  • Beeld
  • 4k technologie
  • smart tv
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met deze aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie tv met zilverkleurige voet. Prachtig beeld,het geluid is ook goed. Het instaleren is kinderwerk. Binnen een paar minuten klaar. Ideaal is de wifi ontvangst. Uitleg voor het demonteren is heel duidelijk. Net als de uitleg van de afstandbediening.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling.
  • Prachtig beeld.
  • Makkelijke installatie.
  • Wifi

Minpunten

  • Standby uit stand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima tv wij hebben hem als tweede tv op de slaapkamer en al een 55inch beneden ook een 4k Samsung beneden. Erg tevreden over beide toestellen

Pluspunten

  • Beeld
  • Installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi beeld, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
TV met Ultra HD. Mooi scherp beeld en mooie kleuren. Installatie was erg eenvoudig, zowel van de TV zelf als het aansluiten op het internet en het aansluiten van randapparatuur. Goede koop

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Robert 12-04-2017

TV heeft veel mogelijkheden vanuit de smart Tube .dik te vrede met de aankoop vorige week

Reageer

j.m. de vries 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed geluid, goed beeld. mooie vormgeving. Tv zeker aan te bevelen. Tevens niet te duur vergeleken met sommige andere samsung tv's met zelfde capaciteiten.

Pluspunten

  • prijs
  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cor 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

snelle installatie en goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv heeft een erg scherp beeld en ook de smart functies zijn heel erg makkelijk en snel op te roepen. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michel 20-02-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig toestel met mooie kleuren.

Algemene score

8,0
Mijn 32 inch werd voor de huiskamer wat te klein. Daarom deze 40 inch gekocht. Installeren is echt een kleinigheid. Toestel heeft wifi, internet, tal van Apps, maar vooral heel mooie kleuren en een mooi design.

Pluspunten

  • Geweldige kleuren
  • Mooie vormgeving
  • Veel Apps

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hessers 18-02-2017 Product paar dagen in bezit

pracht tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heldere kleuren, beelden, geluid. als altijd weer even wennen met afstemming tv provider afstandsbediening, maaar bevalt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris Prins 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig smart tv superbeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super tv,installeren is super een eenvoudig alles wijs vanzelf .
Bediening met smart telefoon is super.
Het surfen op enternet op de tv snel genoeg.
Her beeld is prachtig
PLATTETV.NL prachtige aanbeveling 👍👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer