Samsung UE65KS9000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
10,91 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mijn thuisbioscoop 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn thuisbioscoop

Algemene score

9,3
Geweldige televisie met een scala aan mogelijkheden die past in de huidige multimedia wereld en door de prachtige vormgeving en design ook in mijn woonkamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samsung ue65 26-07-2016 Product maand in bezit

Prachtige tv met geweldig geluid en beeld

Algemene score

9,6
Een prachtige tv met geweldig geluid en beeld!
Door de curve vormgeving heel fijn tv kijken,echt een verbetering op de normale platte tv.

Ook de nieuwe samsung smart afstandbediening heeft een geweldige verbetering ondergaan.
Ligt fijn in de hand en bediening is een fluitje van een cent.

Het geluid is verrassend mooi en helder.
wij hebben nou een mini bioscoop aan huis,met beter beeld en geluid dan in de bios haha

Wil er nog even aan toevoegen dat wij lang getwijfeld hebben over een curve tv vanwege de vele tegenstrijdige verhalen.

Zo zouden de lijnen bij het voetbal kijken gebogen te zien zijn enz.
Allemaal onzin alles blijft het zelfde met nog beter kijkgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Televisie

Algemene score

9,0
Een geweldige televisie en schitterend beeld. Mooie vormgeving. Het is net of je daadwerkelijk in de film aanwezig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

SAMSUNG tv 9-SERIES

Algemene score

9,0
Wat een TV, Wat een mooi ding, Wat een mooi beeld, Wat groot, het kan niet op allemaal
Het is mijn derde Samsung TV, ik wil geen andere TV meer. een heel klein minpuntje, de TV ondersteunt geen 3D, maar bij mijn vorige Samsung TV heb ik dit in 3 jaar 3x gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susen 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung SUHD TV nieuwe model 2016

Algemene score

9,7
Het is super mooie TV met veel mogelijkheden. Beeld is super kwaliteit. Ik heb de TV nu een paar dagen en geniet ontzettend ervan. Geweldige tv met een gigantisch beeld! Het is wel een duur TV, desalniettemin, is het écht een toptoestel en het geld waard. Direct bij opstarten van de tv wordt je namelijk overweldigd met geweldig en levensecht beeld, en besef je nogmaals wat een gigantisch ding het is. Dan de Ultra HD-resolutie: dit is écht top wanneer je bijvoorbeeld een UHD Netflix-serie wilt bekijken, maar anders dan dat heb je er (nog) relatief weinig aan, omdat er verder vrijwel niks in UHD geproduceerd wordt. Je krijgt dan met de reguliere HD tv-zenders al snel vertekeningen van het beeld en misschien nog wel storender, de contouren van alles op het beeld worden 'wazig' omdat de upscaling processor (functie die HD-beeld omzet naar UHD) net iets te hard z'n best doet. Het is hopen dat er veel met UHD komt, anders zul je veel rood en groen tinten zien... verder dan dat is het super TV met vele mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willemien 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

SUPERMOOIE SAMSUNG TV

Algemene score

9,3
supermooie Samsung TV gekocht bij Media Markt , fantastisch beeld en chique vormgeving. super blij met deze aankoop !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-05-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung 65" KS9000

Algemene score

8,8
Dit is een zeer gebruiksvriendelijke smart TV met de nieuwste technieken om een schitterend beeld neer te zetten. Op OLED na momenteel de mooiste beelden en beste zwart (vind ik). Aansluitmogelijkheden met de one connect werkt erg prettig en door de diverse instellingen voor App's en beeldscherm kan je het instellen zoals je zelf wilt. Tizen komt erg stabiel over (beter dan Android TV) en is ook erg gebruiksvriendelijk. Al met al een super TV.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rojoda 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een beeld (groot)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie tv , groot beeld daarom gekozen dit ivm de kijk afstand, beeld mooi en helder meerdere instel mogelijkheden. Even wennen aan de grote , makkelijk te installeren. En aan te sluiten ,Wat handig is is de aansluit box...

Pluspunten

  • makkelijk instaleren
  • duidelijk mooi helder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfect for PS4 Pro gaming

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
I bought this mainly for gaming, and was unsure if games will have issues as most 4k have very bad input lag making online gaming impossible.

This is not the case with this tv, has low input lag, especially in game mode, and game mode need some setup, but picture quality is awesome, specially on battlefield 1.

Only negative is that I need to switch off the motion plus thing otherwise the motion blur is really bad.

Pluspunten

  • low input lag
  • perfect for ps4 and xbox
  • best picture quality

Minpunten

  • motion plus feature makes motion blur really bad
  • feels to unstable on its own tv stand

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ton 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

65 Inch...je mist niets meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je van een oud LCD scherm (ook een Samsung overigens) overgaat naar 163cm Quantum Dot scherm dan moet je toch even wennen aan de enorme scherpte die je voorbij ziet komen.
Gekocht bij BCC, netjes afgeleverd en geïnstalleerd en super tevreden. Klap met geld (soundbar erbij gelijk) maar zeker de moeite waard.

Pluspunten

  • Zeer scherp
  • Diep zwart
  • Eenvoudige bediening
  • BlueTooth
  • Smart Remote Button Guide is super!

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijmen 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig beeld

Algemene score

10,0
Wat een prachtige tv. Niet alleen de vormgeving en gebruikersgemak is super, maar bovenaan staat de kwaliteit van het beeld. Investering zeker waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JACK BREDA 18-11-2016 Product paar weken in bezit

GEWELDIG DESIGN EN BEELD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IN VERGELIJK MET EEN ANDER ,VOORHEEN, NEDERLANDS MERK IS DEZE TV WAT BEELD EN GELUID BETREFT SUPERIEUR

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

UE65KS9000 Cruved geen spijt 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

65KS9000 curved

Algemene score

8,7
Prachtige design met uitstekende beeldkwaliteit. Het geluid blijft daar uiteraard niet in achter. Elke cent is het waard geweest. Zeker een aanrader voor een upgrade van de woonkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 04-08-2016 Product paar weken in bezit

Een geweldig toestel

Algemene score

9,8
Ik heb deze tv nu een paar weken in mijn bezit, en we zijn nu al gewend aan het prachtige beeld. Het bedieningsgemak is prima, mede doordat er verschillende afstandbedieningen in de kast kunnen blijven, de smart afstandbediening neemt deze functie allemaal over. Het geluid is ook prima voor zo'n dun toestel. Ik heb in de actieperiode voor de optie van 2 surround speakers besteld. Dat zal zeker ook een verbetering zijn.
Kortom een echte aanrader die wel wat kost maar zijn geld dubbel en dwars waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UE65KS9000 een echte aanrader 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

Beste TV op dit moment!

Algemene score

10,0
Geweldige beeldweergave, makkelijk door het menu heen om instellingen te veranderen, alles is erg scherp. Alsof je er zelf in zit.
Ik heb een curved soundbar van samsung erbij gehaald en dat in combinatie met de TV is een verademing!
Zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Didn't arrive yet

Algemene score

5,0
The TV is set to arrive in a couple of days. I understand, though, that this promotion ends now. So I have to fill it without owning the product. Aside: Your web-navigation is suboptimal and at times buggy. Please review.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Tony De Jonker 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Weergaloze beeldkwaliteit

Algemene score

9,2
Net als je denkt dat de scherpte van de beeldkwaliteit niet beter kan, kom ik erachter dat het kleurenspectrum in combinatie met HDR en Quantum Dot Display een weergaloze beeldkwaliteit van overtreffende trap oplevert: het beste wat je nu kunt krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felko 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een gehele nieuwe manier van tv kijken. Geweldig!

Algemene score

8,5
Ik was in de winkel al zeer te spreken over de kwaliteit van het beeld, maar thuis doet ie absoluut niet onder. In combinatie met de aangeschafte Soundbar is de tv helemaal compleet. De kwaliteit van het geluid is hiermee goed opgevangen en films kijken is een genot.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Curved TV 65 inches

Algemene score

8,8
Televisie eerder elders gezien, toen aangeschaft.
Gisteren voor de eerste maal een voetbalwedstrijd gezien. Prachtig beeld. Daarna een film, de HD kwaliteit is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung EU65KS9000lXXN

Algemene score

9,4
top beeld en geluid, films kijken is zo een stuk leuker! makkelijk in gebruik en erg simpel met de instellingen te regelen via de afstandsbediening. goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews