Philips 49PUS6561 - Reviews

8,5 Lees 48 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
7,90 cm dikte
Schermgrootte
49 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke Lindewegen 03-11-2016 Product paar maanden in bezit

prima t.v

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb er reuze schik mee,mooi beeld heel helder veel mogelijkheden,echt een aanwinst,kan hem bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • schitterend beeld

Minpunten

  • gaat s morgens moeilijk an

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Miesje 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Algemene score

9,5
Paar maanden geleden geïnformeerd naar een Philips tv. Vandaag toch besloten deze tv te gaan aanschaffen! Bij het aankomen bij de winkel toch overgehaald voor de Philips 49pus6561! Tot nu toe erg onder de indruk wat een prachtige tv! Echt aanrader voor iemand die een nieuwe televisie wilt aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Luc 27-07-2016 Product maand in bezit

Philips Led

Algemene score

8,6
Ik vind het ambilight er beter op geworden.
Ik heb altijd een Philips tv gehad vanwege de ambilight, dit kijkt veel rustiger. Dit toestel 4k is bijzonder mooi kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
gause 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Top tv nog een keer in review

Algemene score

7,7
Al eerder review geschreven. Perfect beeld en bediening ook best. alleen navigatie internet net best / traag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
deechteba 22-07-2016 Product paar weken in bezit

Nieuwe Ambilight TV

Algemene score

8,8
Mooi toestel met prachtig Ambilight en snaarstrak beeld. Makkelijke afstandsbediening, ook voor ouderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DJ 22-07-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige Ambilight TV, Philips kan weer concurreren!

Algemene score

8,0
Met deze generatie tv's kan Philips weer concurreren qua beeldkwaliteit.
Top beeld, geluid echter niet top van dit apparaat, maar een soundbar erbij en dan is dat geen issue. Vormgeving is mooi, wel jammer dat hij geen draaibare voet heeft.
Ambilight geeft echt een 'bioscoop' ervaring, voor mij een must sinds mijn vorige ambilight tv, prachtige sfeer en kleuren.
Afstandbediening met toetsenbordje achterop werkt ook goed.
Kortom, een aanrader wat mij betreft!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Joke Lindewegen 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne televisie

Algemene score

9,8
Een fijne tv voor een goede prijs. de geluidskwaliteit staat gelijk met de beeldkwaliteit. het mooie ambilight licht vloeit mee met de felle en diepe kleuren van de programma's. scherp beeld en weinig poes pas maakt deze tv de kers bovenop een taart.
Ook ben ik goed geholpen door de medewerkers van Platte TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joke Lindewegen 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne televisie

Algemene score

8,5
Gemakkelijk te installeren, met mooi beeld en goed geluid. Deze Philippe tv staat zeker boven aan mijn lijst van goede aankopen , ook ben ik fijn geholpen door de medewerkers in de winkel waar ik deze tv heb aangeschaft, ik zal in de toekomst zeker geen spijt van deze aankoop! top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Izzieiris 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tv goeie functies

Algemene score

8,2
Mooie televisie mooi scherp beeld en de ambilight komt helemaal tot zen recht. Geluid is iets minder maar dat is meestal met platte tv. Enige jammere aan dit toestel is als er mensen snel bewegen krijg je er een waas omheen. Vormgeving is ook erg mooi van dit toestel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ron 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

AMBI LIGHT geweldig

Algemene score

8,2
Gezocht naar een TV en in eerste instantie gekeken voor een Samsung. Nadat we verder hadden gekeken in de winkel zagen we een Philips staan. Gevraagd naar de verschillen. We zagen de Philips TV met Ambi light. Prachtig om te zien, maar wel de vraag gesteld of deze ook kan worden uitgezet. Dit werd bevestigd. Alleen na een paar dagen al vastgesteld dat we Ambi Light niet uitzetten het geeft een extra dimensie aan TV kijken. ook de programma's op TV zijn zeer gebruiksvriendelijk met als pluspunt dat kinderen spelletjes erop kunnen spelen zonder een spelcomputer erop aan te sluiten. Dus zeker geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Kees 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig beeld

Algemene score

9,3
Heb deze televisie nu een week in bezit,geweldige keuze geweest wat betreft vormgeving,beeld en geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ronnie 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Ambilight is geweldig

Algemene score

8,6
Voldoet compleet aan de verwachtingen. Ambilight is geweldig!! TV heeft veel opties die we nog niet allemaal hebben bekeken, maar eerste indruk is top! Geluid kan beter, maar valt zeker niet tegen. Al met al erg blij met aankoop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aad 14-07-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goede TV

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden met deze tv
het Ambilight geeft sfeervolle licht rond de tv
en ook het beeld is ontzettend scherp
deze tv iseen echte aanrader
goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
John Dorenbusch 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Philips tv

Algemene score

8,2
Ik heb de tv nog maar kort, maar tot nog toe zeer tevreden, net als over mijn vorige Philips tv's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
okan 13-07-2016 Product paar weken in bezit

philips tv 49pus6561

Algemene score

8,0
mooi beeld , mooie kleuren ben er blij mee ,perfecte groote scherm voor in de woonkamer met een plant ernaast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
leo 12-07-2016 Product paar weken in bezit

gewelidig apparaat met vele functies

Algemene score

9,6
super mooi met amblight, perfect beeld, dankzij de soundbar wel een geweldig geluid, draadloze subwoofer. alle gemakken heeft deze tv, zelfs een prominente sneltoets voor netflix op de volwaardige afstandbediening. mooi ding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fantastische ambilight van Philips 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische Televisie

Algemene score

7,7
De Philips Ambilight is een fantastische tv. Nog nooit heb ik zo graag naar de tv gekeken dan naar deze. Ambilight is zeer rustgevend aan de ogen en voegt een extra dimensie toe aan het tv kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Benjamin Zwama 10-07-2016 Product maand in bezit

Nette televisie.

Algemene score

6,8
Het gebruiksgemak scoort laag omdat we niet snappen van internet enz. Dat ligt aan de achterkant is wel erg mooi, alleen is het in onze kleine huiskamer iets te veel. Daarom hebben we het vaak uit staan. Verder een erg mooie tv.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Uitstekend
Mi 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een mooie tv!!

Algemene score

8,4
Wat een mooie tv zeg! Schitterend helder beeld en helemaal in te stellen zoals je zelf wilt (beeld/geluid/ambilight)
En een aanwinst voor de woonkamer.... strakke vormgeving. Top aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Peter 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe Philips TV 49PUS6561

Algemene score

7,8
Gekocht op aanbeveling verkoopster, verder goed beeld en een mooie vormgeving. Omdat ik hem pas in bezit heb kan ik het verder niet beoordelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews