Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony KD-55X8507C

8,8 Lees 78 reviews

Vergelijkbare producten

Sony KD-55XD9305

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
3,60 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Sony KD-55XD9305 Best Reviewed mei 2016
9,0 (12)

Sony KD55SD8505

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
8,40 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Sony KD55SD8505
8,5 (4)

Sony KD-65XD9305

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
3,60 cm dikte
Schermgrootte
65 inch
Sony KD-65XD9305
8,5 (6)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco, Apeldoorn 26-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

prachtige vormgeving, mooi beeld. Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Inmiddels een klein jaar verder en nu zie ik pas de link om een beoordeling te geven. Een beetje (heel erg) laat maar het is misschien juist wel leuk om te zien hoe de tv na een jaar nog bevalt.
Kort gezegd : alles super. Wat ik wel jammer vind (nu) is dat ik een Ultra HD speler wil kopen en nu is onze 4K tv niet voorzien van HDR. Wat gaan die ontwikkelingen toch snel :-( Ik dacht "4K is 4K". En toen ik de tv kocht wist ik al dat we ook een ultra hd speler zouden halen zodra beschikbaar.
Ik hoop dat een softwareupdate alsnog deze HDR kan regelen maar ik weet niet of dat wel met een update kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
LoekieA 16-04-2016 Product paar weken in bezit

Mooie tv maar externe schijf afspelen gaat niet

Algemene score

8,2
Zoals anderen schreven, een zeer mooie televisie met prachtig beeld. Ook de bediening van de basisfuncties gaat intuïtief en is best makkelijk.

Toch een minpunt. Ik speel graag films af van een externe harde schijf en had tot nu toe een mediaplayer om dat te doen. met deze tv zou dat niet meer nodig zijn. Helaas, de tv vindt de harde schijf om een onduidelijke reden niet. Het het Sony-forum gevraagd naar een oplossing maar ondanks tips en adviezen van andere gebruikers, lukt het niet.

Nog een klein puntje.. de touch-afstandsbediening doet het afwisselend wel en niet. Heel irritant.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Annet Udding 23-03-2016 Product paar dagen in bezit

Super tevreden!

Algemene score

8,6
Altijd weer afwachten hoe een TV vanuit de showroom in de eigen woonkamer uitkomt en of je dan ook alle getoonde slimmigheden nog weet.
Deze TV heeft aan alle verwachtingen voldaan : prachtig beeld, mooie vormgeving en eenvoudig aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Peter 11-03-2016 Product maand in bezit

Mooie televisie

Algemene score

8,3
Het is een zeer mooie televisie met een superscherp beeld. Het geluid is erg goed en de vormgeving is zeer strak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
jose 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Over duurzaamheid nog niets te melden, maar dat zal wel ok zijn
Genieten heel erg van de tv. Voor betere geluidseffecten hebben wij de tv via de geluidsinstallatie. Genieten maar. ook het beeldkwaliteit is super!!
over gebruiksgemak ook niets te klagen

Als digibeet moest ik eerst wat oefenen, maar alles werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Joke 25-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooi strak scherm. Mooi beeld. Gemakkelijk in de bediening. Ophangsysteem is ook erg gemakkelijk. En de standaard als je hem wil laten staan ook erg mooi vormgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dennis 22-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
het is een mooi vormgegeven tv die makkelijk in het gebruik is. Wat mij enorm opviel was de helderheid en het geluid icm een soundbar is ruim voldoende. Mijn volgende tv zou weer een sony zijn maar ga ervan uit dat deze nog jaren meegaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Anita 19-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Super mooie televisie en heel gemakkelijk te bedienen.
Beeld is erg mooi, echt een aanrader!
Hij moet alleen regelmatig geüpdatet worden. Internet is snel en zit een aparte afstandsbediening bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piet Rebel 13-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een maand te hebben gekeken ben ik zeer tevreden over
dit toestel en zal zeker een volgende keer weer een
nieuwe Sony televisie aanschaffen. Hoewel ik wel hoop
dat deze nog een paar jaar meegaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
A 09-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Goede prijs kwaliteit gebruik vriendelijk door de touchpad-afstand bediening zeer scherp beeld door 4K techniek. Fantastische geluidsweergave. Kortom de techniek van Sony is fantastisch. Wist dit al geluid via Home Theater System van Sony pracht combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mulder 08-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super fijne televisie. Goed scherp beeld helemaal met HD zenders. Er blij met deze aankoop! Zit ook een handige koppeling naar netflix op de afstandbediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Govert 08-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Dit is waar Sony voor staat. Vernieuwd en een prachtig design. Mooie kleuren en een goed geluid. 3D films super weergave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
koen de vry 07-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
het is een top tv je kan er ook mee op het internet en youtube je kan er ook spelletjes mee spelen het is ook zeer mooi beeldkwaliteid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Wieslaw B 03-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Super veel opties, Heerlijk geluid en beeld kwaliteit.
Ontdanks veel opties is het toch wel moeilijk te gebruiken en het werkt niet altijd goed (bijvoorbeeld tekst met spreekoptie invoeren). Prijs-Kwaliteit is hier prima. Mijn vrienden willen ook zo een hebben! haha

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Tim en Thea 02-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Mooi vorm gegeven tv, geweldige beeld kwaliteit! Ook de vele mogelijkheden zijn erg goed te vinden. Echt een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bart M 02-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Na veel gezoek uiteindelijk bij deze prachtige tv uitgekomen. Geluid gaat via soundbar voor Nog betere kwaliteit. Super mooi en helder beeld dankzij de 4K. Ook geweldig mooi dankzij een super strak design.
Ook zeer makkelijk te bedienen dus ik kan hem iedereen aanraden. Wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sahin 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Heel goede beeld en geluidskwaliteit. Maar android is niet zo gebruiksvriendelijk als een tablet.
In het algemeen is het een goede tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
BENHMIDOU 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen met Sony is goed spul en is de Beste kwaliteit.Ja, je digitale ontvanger sluit je op de Google TV aan, en die gaat naar je tv.dat is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
klaas 25-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Erg mooie beeldkwaliteit en zeer goed geluid. Hiervoor een 10 jaar oude plasma tv van Samsung. De techniek is erg vooruit gegaan. Het geluid is via de stereo set maar iets beter dan rechtstreeks van de Tv. Vergeleken met de andere merken gaf dit ook de doorslag. De 4 hd geeft een zeer scherp beeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
mgrootel 25-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Heb hem inmiddels 2 weken en ben er zeer tevreden over! Erg mooi beeld wat ik persoonlijk het belangrijkste vind van een TV. Vind het beeld een stuk beter dan bv de vergelijkbare 55" van Philips(7600 serie) die een vriend van me heeft. Echter kwa functionaliteiten heeft deze TV ook veel te bieden. Android TV werkt goed, er missen nog enkele dingen(PIP, opnemen op hdd) maar Sony werkt er hard aan(al 2 updates gehad in deze 2 weken die dingen toevoegde of verbeterde) en heb er vertrouwen in dat het goedkomt! Kortom, een tevreden gebruiker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews