Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Panasonic TX-40CS630E

8,8 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Panasonic VIERA TX-40DS630E

Hd type
Full HD
Diepte
4,70 cm dikte
Schermgrootte
40 inch
Panasonic VIERA TX-40DS630E
8,3 (4)

Panasonic VIERA TX-32DS600E

Hd type
Full HD
Diepte
5,90 cm dikte
Schermgrootte
32 inch
Panasonic VIERA TX-32DS600E

Panasonic VIERA TX-40DS400E

Hd type
Full HD
Diepte
8,80 cm dikte
Schermgrootte
40 inch
Panasonic VIERA TX-40DS400E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sven 18-04-2016 Product paar dagen in bezit

Super TV voor dit geld!

Algemene score

8,4
De tv is makkelijk te installeren, de klus was in een half uurtje geklaard. De tv is zeer fijn in gebruik, handig met een app store om bijvoorbeeld afleveringen terug te kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Kaatje 25-03-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een mooi beeld!!

Algemene score

8,2
Ben ontzettend tevreden over deze tv. Super beeld, ontzettend makkelijk in gebruik. Had geen enkele problemen met het installeren, ook al was dit voor mij de eerste keer. De grijze kleur van de buitenrand is gelukkig donker, waardoor het niet zo aanwezig is ( ben zelf een grote liefhebber van zwart maar toch deze tv gekocht)
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
san 16-03-2016 Product half jaar in bezit

super tv met realistische kleuren!

Algemene score

9,0
Ik heb veel tv's vergeleken. Ik ben een groot fan van panasonic want de beeldkwaliteit is altijd super. Realistische kleuren en zeer scherpe beeldkwaliteit, maar zeker niet nep (zoals bij veel andere merken).
Dus een uitstekende betaalbare tv met mooie realistische kleuren, geen rare afwijkingen om het plaatje mooier willen maken dan het is zonder dat het nodig is. Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
paulsmeets 15-03-2016 Product paar dagen in bezit

Beeldkwaliteit

Algemene score

8,5
Zeer scherpe beeldkwaliteit, mooie intense kleuren!
Formaat is prima, niet te groot en niet te klein.
Afstandsbediening met vele praktische mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Dennis78 12-03-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi beeld

Algemene score

8,7
Super blij met de beeldkwaliteit en het geluid van onze nieuwe tv!nu al veel kijk plezier Let bij het instellen wel op welke modus hij staat 1 of 2 we hadden even geen geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
yvonne 27-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
geweldige tv,prima beeld kwaliteit en geluid,makkelijk te bedienen.mooie vormgeving.De kleurweergave van Panasonic is zeer mooi,en het beeld superscherp, zwart is ook echt zwart. De Panasonic tv's zijn een aanrader voor iedereen, de volgende tv wordt weer een Panasonic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ben 17-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
had voorheen een sony bravia ook een goeie tv maar als ik kijk naar deze panasonic vind ik het beeld kwaliteit beter dan me ouwe tv de kids vinden de apps geweldig makkelijk te bedienen dus heeft u kids dan raad ik deze tv aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Elvira 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Televisie heeft schitterend scherp beeld met prachtige kleuren en mooie vormgeving. De televisie is een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Tv reeds aangeschaft.Schitterend mooi design met geweldig beeld. Deze tv heeft een Mooi design. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
koop zonder verkoper 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik had een Philips ultra hd 3D 4k smart TV PUK 6809
Gekocht voor €499,00 mooi beeld maar ik mis Android en nettv is niet echt toegankelijk. dus heb ik hem verkocht en deze Panasonic tv gekocht wat een verschil in toegankelijkheid . ik raad iedereen aan een Firefox os tv te kopen. want dat is compitabel met windows zoals met android etc

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dremon 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Deze TV een paar dagen geleden aangeschaft en ik ben er zeer over te spreken.
Installatie was binnen 20min gedaan terwijl ik hier normaal gesproken toch geen kei in ben.
Het beeld is in 1 woord fantastisch,overtreft mijn verwachtingen.
Ik heb het geluid aangesloten op een home cinema set,maar het standaard geluid va de TV is gewoon hartstikke goed.
Vormgeving is mooi en strak.
Was eerst aan het kijken naar een 4k tv maar toch een full hd tv gekozen omdat je het verschil niet echt merkt bij een 40 inch scherm
Al met al kan ik iedereen die op zoek is naar een nieuwe TV deze ten zeerste aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend