Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung UE55HU8500L

9,0 Lees 237 reviews

Vergelijkbare producten

Sony KD-55XD9305

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
3,60 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Sony KD-55XD9305 Best Reviewed mei 2016
9,0 (12)

Sony KD55SD8505

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
8,40 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Sony KD55SD8505
8,5 (4)

Samsung UE55KS9000

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
9,33 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Samsung UE55KS9000 Best Reviewed 3 keer aug 2016
9,0 (42)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 236 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Metino83 27-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Vandaag gekocht de Samsung ue55hu8500 bij Radio von Burg te Rotterdam. Uitstekende service en uitleg gekregen in de winkel. Gekocht voor een lagere prijs dan bij de Mediamarkt BTW-actie ! Zelf installeren was super makkelijk. Uhd beelden zijn geweldig en met voetbal wedstrijden geeft het toestel helder beeld. Super hoog contrast en scherp beeld met snel bewegende beelden. One conncect box ideale oplossing omdat de tv bij ons aan de muur hangt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WimV1963 11-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb vor deze TV gekozen in verband met fantastisch scherp beeld met gevoel van diepte. Je zit meer in de film door de gebogen vorm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Sander Gangelhof 08-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wat een super tv een beeld om van te gaan kwijlen een echte aanrader voor elke "freak"op het gebied van audio en video. En als je deze tv dan combineert met een goede stereo zit je als he ware in je eigen bioscoop. Wow spijt van de late aanschaf, bedankt firma Samsung!!!!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gezin1980 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Superscherp beeld en geweldige mooi designgadget. Met verbazing zaten we gisteravond voor onze nieuwe aanwinst. Dhr. Schotman is 2 meter lang, maar voor deze tv lijkt hij zelfs klein. We hopen heel lang te mogen genieten van deze mooie tv!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
techneutje 2015 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ziet er perfect uit, mooie moderne uitstraling
Er staat wat binnen als je er naar kijkt.
Niet zomaar een "gewoon" platte scherm tegen de muur.
De mogelijkheden zijn enorm.
Gebruik vriendelijk met installeren van programma`s en makkelijk aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
gerboterman 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben uitermate tevreden over het aangeschafte toestel.
Een prachtig beeld, een toestel met heel veel mogelijkheden.
Bezoekers vinden het een toestel met een mooie uitstraling, een bioscoop.
Heel gemakkelijk, alles met éen afstandsbediening!
Ik denk dat we er veel plezier aan gaan beleven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martinvoeten 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Zeer mooi gevormde tv met zeker diepte in de films. Gebruikers gemak ook zeer hoog. geluidskwaliteit voor de kleine boxen die erin zitten ook zeer goed te noemen. alleen in zwarte gedeeltes of als de tv uitstaat is er weerspiegeling. maar als dat alles is... elke tv heeft zo zijn nadelen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rvdh1960 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Beeld is perfect, geluid is (zoals alle platte apparaten) niet erg vol.
dus gebruik ik een sonos playbar om geluid mooi te maken.
Beeld kwaliteit is perfect scherp en rustig om naar te kijken.
ook mogelijk heden als skype en intenet apps werkt prima

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
T vd Ven 05-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Geweldig mooi uitziende TV. Eenvoudig in de bediening.
Super beeld en geluid kwaliteit.De mogelijkheden zijn ongekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mkaspers 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Beeldkwaliteit en de mogelijkheden zijn gigantisch en ik ben ervan overtuigd dat we nog niet eens alles optimaal gebruiken wat erop zit.
Een TV met ongekende mogelijkheden voor nu maar ook zeker voor de toekomst

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jjcmmichielsen 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Super TV, wat een helder beeld!! En zelfs als hij uit staat is het een pracht apparaat! Vandaag gehaald bij Radio von Burg, super prijs, super service, kortom: zeker een aanrader!!!
Wij gaan mooi de feestdagen in :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rudy007 11-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ervaar het als een top van de tv. Vooral de kit die vervangbaar is. Ik hoeft niet het beeldscherm te vervangen. Ik ben erg content met deze tv.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
BertvandenEijkel 09-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heerlijk toestel/ Mooie vormgeving, goed beeld, goed geluid,goede service, aanrader! Heerlijk toestel/ Mooie vormgeving, goed beeld, goed geluid,goede service, aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
yagana 06-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De geluidskwaliteit en de beeldkwaliteit zijn prachtig. We maken meestal gebruik van onze satelliet, op onze oude tv was de beeld heel slecht want de kanalen zijn geen hd kwaliteit, maar met deze samsung ultra hd curved tv van ons zien we zelfs deze kanalen met een perfecte kwaliteit en geluid is ook veel beter. Mijn moeder is een vrouw van 58 ze is niet zo gekend met de technologie van nu, maar met onze nieuwe samsung tv heeft ze het snel kunnen leren. De gebruiksgemak is dus echt voor iedereen gemaakt. Het maakt niet uit in welke hoek je ook zit, de beelden zijn overal heel goed te zien. Het is vooral heel leuk als je een 3d film aan het kijken ben, als je je goed verdiept voelt het alsof je in de bios zit. Wij zijn heel erg blij met onze aankoop het is zelfs een A plus tv goed voor de milieu, energiebesparende tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas 37 06-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
een mooi toestel, onovertroffen beeldkwaliteit, smart is geweldig vooral uitzending gemist. snelle browser. wat heel bijzonder is aan dit toestel is het externe HDMI evolution kit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
joop van der ven 06-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooie tv met mooi beeld en vormgeving , kijkt zeer prettig en rustig voor de ogen .
prijs kwaliteit staat zeer in de verhouding .

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Intenz 05-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het geluid is uitstekend van kwaliteit, geen op of aan markeringen. Mooi groot beeld en haarscherp. Door de apps is alles mogelijk met de TV waardoor het een gebruiksvriendelijk apparaat is.
Ik ben zeer tevreden met het gebogen scherm, geen last van zon inval en van de zijkant is het nog goed te zien.
Kortom een Top tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
T-Time 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Prachtige TV om te zien en natuurlijk om naar te kijken. Geweldig veel mogelijkheden. Met name de bediening is uitermate intuïtief en handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
familie kijkers 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Een prachtig toestel met ongekende mogelijkheden.
Top beeldkwaliteit en fraaie vormgeving maken dit toestel tot een top product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
moedertje1900 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Bleedkwaliteit is helder en duidelijk, ook van dichtbij,
Alle mogelijkheden zoals films, internet en apps zitten erop.
Dus je bent klaar voor de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews