Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Apple MacBook Pro 2015

8,5 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Laptops

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy811 20-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
De laptop inmiddels een ruim jaartje in mijn bezit. Nog steeds totaal geen spijt gehad van de iets hogere aanschaf prijs.
De laptop is nog even snel als toen ik hem kocht en de accu gaat ook nog steeds lekker lang mee.

Het retina scherm is echt prachtig. Zelfs als je extreem dichtbij zit is het beeld nog steeds mooi. Het geluid is zoals bij bijna alle laptops niet van een extreem goede kwaliteit maar wel hard genoeg. Heb je meerdere apparaten van Apple dan is dit de laptop die je moet hebben. Alles is super op elkaar afgestemd en het koppelen van de apparaten is een fluitje van een cent.

1 puntje van kritiek: De laptop wordt bij het afspelen van films of iets zwaardere programma's zoals Photoshop, enorm heet. Zo heet dat de laptop niet op schoot gebruikt kan worden. Koelen is door de vormgeving niet mogelijk.
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

vladimmir 13-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Goede computer

Algemene score

8,0
Goede en degelijke computer. Mooi beeld. Werkt prettig. Grootste nadeel is dat gebruik van Office tegenvalt.
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vienne 08-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig mee te nemen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was zo blij dat mijn laptop binnen kwam, ik pakte het zo snel mogelijk uit en heb er wel voor uren achter gezeten! je verveelt je nooit met deze laptop, het geeft zoveel mogelijkheden zoals het aanmaken van een iCloud en heel veel tips om om te gaan met de apps die er op staan. Ik zit er na 1 dag al hellemaal in en zie het als een vertrouwde laptop. Ik heb hem vaak nodig op school en het is totaal niet erg om hem mee te nemen. Hij is niet zwaar en het is super handig dat er geen schijf in zit die de hele tijd heen en weer gaat als je loopt of beweegt, zo is mijn andere laptop namelijk kapot gegaan. De Apple macbook pro RETINA geeft ook een super scherp beeld en dat verschil kun je zeker zien en vergelijken met een andere laptop.

Pluspunten

  • Zwaarte
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen snoepkanon
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ano 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een beetje verliefd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig, ziet er goed uit, verlicht toetsenbord een uitkomst voor avondmensen, makkelijk te instaleren

Pluspunten

  • Verlicht toetsenbord
  • Stevig
  • Niet te dun

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhett 30-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Productreview Apple MacBook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben (met twijfel) overgestapt van Windows naar Macintosch en dus naar Apple. Het is mij uiteindelijk direct bevallen. Het apparaat is snel en handzaam, het besturingsprogramma is goed en overzichtelijk. Kortom, klasse!

Pluspunten

  • Snel
  • Handzaam
  • Mooi design
  • Goede accuduur
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 21-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Top laptop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit met zo'n fantastisch snelle laptop gewerkt als deze, krachtig en extreem snel. De software loopt ook fantastisch soepel en hij werkt ook goed samen met mijn iPhone.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kracht
  • Beeldresolutie
  • Formaat
  • Batterij
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vladimmir 19-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

werkt niet goed met office

Algemene score

4,0
Niet aanschaffen als je met office wilt werken. Loopt vast bij word. Lukt geregeld niet om documenten op te slaan in word.
Geschreven voor: Apple MacBook Pro 2015
Sami 25-08-2016

Ik heb geen ervaring met deze Macbook Pro. Maar ik werk al vele jaren met Office op mijn oude Macbook en ook op een Mac mini thuis. De laatste problemen die ik had dateren uit ca. 2010, toen documenten er wat anders uit kwamen te zien als zij van Mac naar Windows of omgekeerd verhuisden. Sindsdien geen centje pijn. MS Word en Excel werken perfect bij mij.

Reageer