Philips SatinShave Prestige BRL180 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterij
Nee
Afspoelbaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 27-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Maakt scheren pijnlijk

Algemene score

1,0
Erg ontevreden over deze ladyshave. De ladyshave trekt de haren eruit, wat erg pijnlijk is. Daarnaast kan ik de bininilijn slecht tot niet ermee scheren en krijg ik huidirritaties door het scheren. Kortom, niet aan te raden en helemaal niet voor deze belachelijke hoge prijs. Echt een zeer slechte ladyshave!

Minpunten

  • Maakt scheren pijnlijk
  • Huidirritatie
  • Moeilijk de bikinilijn te scheren

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kim22 23-09-2017

Klepje zit los

Algemene score

6,0
Ik ben erg tevreden over dit product. Al jaren gebruik ik deze ladyshave en nooit heb ik problemen gehad. Maar met mijn nieuwe ladyshave ben ik niet tevreden. Ik heb een nieuwe gekocht, omdat ik mijn oude ben kwijt geraakt op vakantie. Na een paar weken liet het bovenste klepje telkens los tijdens het scheren. Nu moet ik dat telkens vastplakken met plakband, waardoor ik hem moeilijk schoon kan maken en het apparaat werkt daardoor minder goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Annemarie 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Teleurstelling

Algemene score

2,0
Dit is voor het eerst dat ik een ladyshave heb gekocht, mede door de goede reviews besloten om deze aan te schaffen, maar wat een teleurstelling. Oksels en bikinilijn zijnog sowieso geen doen want deze zones doen gewoon pijn met dit apparaat. De benen gaan redelijk maar nog moet je meerdere malen over dezelfde plek heen gaan om alle haartjes weg te krijgen. Het maakt weinig verschil of je dit nat of droog doet.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Pijnijk bij oksels en bikinilijn.
  • Matig op de benen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Biker17 03-05-2017

Geen fijne Lady have

Algemene score

2,0
Al jaren gebruik ik een ladyshave, van verschillende merken gehad, waaronder al eerder een Philips die prima beviel, dus toen ik de goede reviews van deze las, ging ik toch over de streep ondanks de prijs...
Ik heb in al die jaren nog nooit zo'n slechte ladyshave gehad!
alleen voor de benen geschikt, oksels en bikinilijn is een drama! zonde van mijn geld.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

cbcalimero 23-06-2016

Perfecte ladyshave

Algemene score

10,0
De satinshave prestige ligt lekker in de hand en is supermakkelijk in gebruik. Hij verwijdert korte haartje perfect. Beter dan mijn oude Ladyshave. De hulpstukjes zijn ideaal voor de bikinilijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marinah76 23-06-2016

Voldoet aan mijn verwachtingen

Algemene score

8,0
Mijn ervaringen zijn prima. Het is een mooi apparaat. Hij ligt goed in de hand. De hulpstukken zijn praktisch. En vooral belangrijk het is eenvoudig te gebruiken met een glad resultaat! In tegenstelling tot mijn oude ladyshave (geen philips) maakt deze weinig geluid en zijn er ook geen vervelende trillingen. Dus hij voldoet aan mijn verwachtingen!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

boogschutter27 22-06-2016

prettig apparaat, scheert glad

Algemene score

8,0
Philips SatinShave Prestige Elektrisch scheerapparaat scheert glad en ligt goed in de hand. wat ook een plus punt is dat je hem onder de douche kunt gebruiken. zelf gebruik ik het liefst de standaard scheerkop en vind ik dat de hulp stukken minder goed werken
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

stigt 22-06-2016

fijn scheerapparaat

Algemene score

10,0
Fijn scheerapparaat met vele extra's.ligt goed in de hand,snel op te laden en makkelijk in gebruik.Met dit apparaat geen last meer van huidirritaties.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Boyke2013 22-06-2016

De saitinshave is bijzonder makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Fijn apparaat wat lekker glad scheert. Je kunt hem na opladen lang genoeg gebruiken voor scheerbeurt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sweetgirllinda 16-06-2016

perfect resuktaat en handig voor op reis

Algemene score

10,0
Een ideaal apparaat dat met de aparte kopstukken een mooie complete set is om mee te nemen op reis. Zowel nat als droog te gebruiken met een goed resultaat. Laden gaat ook lekker snel.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lotusbloem 15-06-2016

Een makkelijk wendbaar scheerapparaat

Algemene score

10,0
Een makkelijk wendbaar scheerapparaat. Kan zowel droog als onder de douche gebruikt worden. Het hulpstukje voor de bikinilijn is klein en ideaal. Een mooi licht scheerapparaat wat een goed glad resultaat geeft.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Norael 12-06-2016

Fijne scheer ervaring

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze ladyshave, glijd makkelijk over de huid en door de zij kussentjes geen irritatie. Opladen duurt 1 uur, daar kon ik 1 uur droog of onder de douche/bad scheren.
De snel oplaad functie werkt perfect binnen 5 minuten kan je weer scheren.
De twee ronde scheer bladen werken goed en volgen moeiteloos de contouren van je lichaam, zeker vergeleken bij mij vorige lady shave.
En het uiterlijk wil ook wat, de lady shave ziet er mooi uit in zacht roze.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Natasja79v 10-06-2016

Fijne ladyshave

Algemene score

8,0
Het is een fijne ladyshave. Met vele extra's erbij.
Handig dat alles in een opbergzakje kan.
De ladyshave ligt prettig in de hand qua vorm.
Zo kun je gemakkelijk alles bijwerken wat je wilt, zeker met de hulpstukken die erbij zitten.
Fijn dat er ook een beschermkapje bijzit, wanneer je het niet gebruikt, doe je deze erop.
Snel opgeladen, werkt prettig.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

FZ70 08-06-2016

Ligt niet lekker in de hand, irritaties en rode plekken

Algemene score

2,0
Ik wilde voor mijn oude philips ladyshave, die ik jaren na alle tevredenheid heb gebruikt wel eens een nieuwe.
Ik heb hem nu 2x gebruikt voor oksels en bikini lijn. Hij trekt aan de haren, glijdt niet lekker, huid is geïrriteerd en laat rode plekken achter. Deze gaat als nieuw de prullenbak in helaas. Dure aankoop.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

nts23 04-06-2016

Licht fijn in de hand

Algemene score

10,0
Werkt zeer soepel en fijn. Geen last van rode bultjes. Ook de extra onderdelen zijn zeer prettig in gebruik. Vooral voor de bikinilijn
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

nikky50 02-06-2016

mooi produkt

Algemene score

10,0
zou deze echt aanraden , je benen voelen nat scheren mooi zacht aan
Deze ladyshave gaar mooi met t lichaam mee geen krassen of irritatie s
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer