Krups volautomatische espressomachine kopen?
Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 608,95
Naar de laagste prijs

Kwaliteit voor iedereen bereikbaar.

Geïnspireerd door professionals, voor professionele kwaliteit thuis. De Krups volautomatische espressomachines zijn de meest compacte volautomatische espressomachines ter wereld. Dankzij hun compacte formaat passen ze in iedere keuken. Passie, Precisie en Perfectie zijn de kernwoorden die aan de basis staan bij de ontwikkeling van nieuwe volautomatische espressomachines. Bij Krups zijn we iedere dag bezig met het ontwerpen en verfijnen van innovatieve machines voor uw perfecte kopje koffie.

  • Hete koffie vanaf het 1e kopje
  • Hydraulisch tamping systeem, tamping met kracht van 30KG
  • Sterk metalen maalwerk
  • Automatisch reinigen en ontkalken
  • Meer specificaties

Maak kennis met de Krups volautomatische espressomachines.

Ontdek hier hun unieke eigenschappen.

“Met de ervaring van de echte Italiaanse espresso waar ik sinds 1999 al zo geniet van de echte koffie ben ik de uitdaging aangegaan van de EA 8808 van Krups. Bediening is fijn, verfijning van de smaak is essentieel, zelfreinigend is gemak. Alles zit in dit apparaat. En hij staat nog prachtig mooi ook in de keuken. Deze machine is een echte blijvertje.”

Bekijk alle reviews

Hete koffie vanaf het 1e kopje

Het Compact Thermoblock Systeem - een Krups uitvinding - zorgt voor een snelle opwarming van de machine. Doordat de koffie door een voorverwarmde leiding stroomt heeft uw allereerste kopje koffie direct de juiste temperatuur. Dankzij de pompdruk van 15 bar geniet u steeds weer van een espresso of lungo met een romige cremalaag en onvergetelijke smaak.

Sterk metalen maalwerk

De Krups machines zijn, evenals professionele horecamachines, voorzien van een metalen conisch maalwerk. Dit maalwerk is zeer sterk en zelfs bestand tegen (te) harde koffiebonen. Krups gebruikt een metalen maalwerk vanwege zijn duurzaamheid en stille werking. Het metaal komt niet met elkaar in aanraking tijdens de maling, waardoor oververhitting van de koffiebonen wordt voorkomen, voor een heerlijke espresso.

Hydraulisch tamping systeem

De Krups volautomatische espressomachines zijn voorzien van een uniek hydraulisch tamping systeem, de koffie wordt met een kracht van maar liefst 30 kg gelijkmatig aangestampt. De koffie blijft onder druk tijdens het koffiezetten en tijdens het toevoegen van water heeft de koffie geen ruimte om uiteen te zetten. Een droog compact koffiekoekje laat zien dat de machine alle mogelijke aroma’s gebruikt heeft voor het kopje koffie. Minder gram koffie nodig voor dezelfde ‘body’.

Automatisch reinigen en ontkalken

Het koffiezetproces van de Krups volautomatische espressomachines is inclusief een spoeling na iedere bereiding. Regelmatig reinigen en ontkalken verlengt de levensduur van uw machine. De machine geeft zelf een signaal wanneer deze handelingen uitgevoerd moeten worden en verzorgt dit geheel automatisch voor u. De machine hoeft niet geopend te worden om de zetgroep te verwijderen, waardoor u geen risico loopt op beschadiging. Het onderhouden van uw machine was nog nooit zo eenvoudig!

Krups volautomatische espressomachine kopen?
Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 608,95
Naar de laagste prijs