Remington S7412 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Remington S7412
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Soort styler
straightener
Keramische toepassing
Ja
Resultaat
ontkrullen, krullen, stylen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Hogeweg 19-06-2017
  • Product paar weken in bezit

snel op temperatuur, makkelijk vast te houden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel snel opgewarmd, binnen 15 seconden al! Makkelijk zelf te doen omdat je hem op verschillende plekken vast kan houden. Mooi glad resultaat. Ook kan je er mooie krullen mee zetten.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk vast te houden
  • door de soepele platen een gelijkmatig resultaat
  • Glijdt goed
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Superfijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege mijn super steile haar is het altijd een uitdaging om krullen te maken en te zorgen dat deze de hele dag blijven zitten. Ik gebruik dan vaak ook juist een stijltang hiervoor. Mijn oude stijltang was aan vervanging toe en dit model sprak mij aan vanwege de air plates. De stijltang wordt snel warm maar door de airplates wordt de stijltang zelf veel minder warm waardoor ik gemakkelijk de krullen kan maken zonder mijn vingers te verbranden. De stijltang is gemakkelijk te gebruiken en de plates zorgen voor mooi glanzend effect. Ik ben er echt super blij mee en raad hem zeker aan anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Britt 22-01-2018

Hoelang blijven de krullen gemiddeld zitten? En maak je de krullen zoals in het filmpje op deze pagina?

Reageer

Barry 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goedgekeurd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was een kerstcadeau voor mijn vriendin, die na een aantal jaren verschillende stijltangen had geprobeerd, maar elke keer weer werd teleurgesteld doordat deze niet goed werkten. Eenmaal thuis gekomen met deze stijltang, had ze hem gelijk geprobeerd en sindsdien staat ze elke ochtend met een stuk beter humeur voor de spiegel. Echte aanrader dus. Happy wife, happy life.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FIJNE STRAIGHTENER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een professionele straighten behandeling op een stand van een professioneel duur product in een warenhuis op zoek gegaan naar een straightener die ook goed werkt en iets voordeliger in de markt staat dan bovenstaande op deze tang uitgekomen. Werkt geweldig en haar blijft dagen stijl ook bij slecht weer.

Pluspunten

  • lang resultaat
  • snel warm
  • flexibele blades

Minpunten

  • haar wordt bijna beangstigend heet
  • bij dik haar niet in 1 strijk glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatma 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijn, word snel warm! Ik ben er zeer tevreden mee en raad het iedereeb aan. Je kan er ook mooie krullen mee maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NY 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal voor het stylen maar ook voor het krullen. Gaat zacht met de haren om. Bediening eenvoudig mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • Comfort
  • Uiterlijk
  • Bediening

Minpunten

  • Geen graden aanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniek van Dorp 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super !

Algemene score

10,0
Ik heb de stijltang als cadeau gekregen en ik ben er SUPER blij mee !
Hij ziet er heel erg mooi uit en is makkelijk vast te houden. Je kunt de warmte instellen
met behulp van een led scherm . De stijltang warmt snel op en blijft aan de buitenkant koud
zodat je je handen niet kunt verbranden ! Verder gaat het stijlen heel erg gemakkelijk , zeker een AANRADER !

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Blijft aan de buitenkant koud
  • Mooi dessign
  • Makkelijk vast te houden
  • Stijlt perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SHRN79 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, temperatuurregeling, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede Remington stijltang, na jaren trouwe dienst, was mijn oude stijltang aan vervanging toe. Ik heb gekozen voor de Air Plates stijltang omdat je je haar ermee kunt stijlen en er gemakkelijk losse krullen mee kunt maken. Erg fijn dat de buitenkant minder warm aanvoelt dan anderen, waardoor het gemakkelijk en beter vast te pakken is tijdens het stijlen. De combinatie van de kleuren wit, zwart en zilver hebben iets chique. Ik ben zeer tevreden met deze stijltang, hij doet wat hij moet doen en ook de krullen draai je er makkelijk in!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cf 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede platen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt perfect hopen dat die het niet zo snel opgeeft zoals de vorige! Soepele platen en word snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lindie van der Heijden 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product stond als zeer goed omschreven in een krant, wij waren op zoek naar een nieuw exemplaar derhalve voor de Remingtong gekozen. Ook de garantie bepaling van dit product sprak ons aan.

Pluspunten

  • Garantie
  • Goede reviews

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizz 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington stijltang S7412

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze stijltang gekocht omdat mijn vorige kapot was gegaan na jaren.
Inmiddels zijn er alweer heel veel nieuwe gekomen dus ik ben eerst wat reviews gaan lezen.
Snel opgewarmd, lang snoer en werkt fijn. Ook handig zijn de verschillende standen die je kan instellen via een klein knopje. Handig want zo verander je niet direct onopgemerkt de stand.
Ook zit er een beschermhoesje bij om hem op te bergen.
Kortom ik ben blij met mijn aankoop en beveel hem zeker aan!

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Mooi design
  • Fijn in de hand
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Imre 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle opstart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht goede prijs kwaliteit, warmt snel op en direct klaar voor gebruik. Gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Manuela 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt sneller

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beter contact met haren. Werkt daardoor sneller. Goed temperatuur te regelen. Doet echt wat het moet doen. Erg blij ermee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Priscilla 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur, gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe stijltang voor in mijn salon. Hij past bij de kleuren van mij salon, heel gemakkelijk in gebruik en is snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa Schulte 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stijl platen, erg snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product pas gekocht en tot nu toe elke dag gebruikt, wat ik normaal niet deed omdat ik het gevoel had dat mijn oude stijltang mijn haar beschadigde. Met de Remington S7412 heb ik hier geen problemen mee, hij glijd snel, makkelijk en zonder haperingen langs het haar. Mijn haar is op de laagste stand met een keer glad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jennifer 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
fantastische product, Deze stijltang voldoet geheel aan de verwachtingen. Ik heb ruim onderzoek gedaan en ik heb voor de stijltang gekozen, goed keus geweest! Glad, stijl en verzorgd haar in een mum van tijd! En dat met mijn dikke, droge en krullerige haar...

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

S Verstrepen 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington air plates

Algemene score

9,0
Ideaal voor mijn korte, fijne haar. Heel fijn in gebruik. Heeft titanium keramiek platen. Prijs kwaliteit verhouding is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dees 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stijltang is snel op temperatuur. Zelfs op de warmste stand. De stijltang glijd fijn door het haar. Het haar blijft mooi stijl na gebruik.
De stijltang ziet er ingewikkeld uit maar is heel makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Glijd fijn door het haar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne en

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stijltang is snel opgewarmd en hij geeft een mooi resultaat. Het resultaat blijft ook de hele dag zitten. Hele fijne stijltang in gebruik en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sharon 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Aanrader!

Algemene score

9,0
Deze stijltang doet precies wat hij belooft! Erg fijn is dat er verschillende warmtestanden op staan; zo hoeft je niet per se met de heetste stand over je haar te gaan. Het snoer is lang genoeg en beweegt prettig mee. Ook de platen zijn van goede kwaliteit, waardoor je haar minder beschadigd.

Pluspunten

  • verschillende warmtestanden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews