Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Deze heteluchtkruller ligt goed in de hand. En heeft drie verschillende warmtestanden en snelheden, zo kun je de temperatuur op haartype of gewenste stijl afstemmen.
Het product droogt mijn haar sneller dan een gewone haardroger. Met mijn schouderlang haar lukt het niet om er golven in te krijgen. Ik weet ook niet echt hoe het moet. Met de uitleg uit het boekje lukt het niet. Een online filmpje zou handiger zijn. Ik kan mijn haar wel extra volume geven.
Sinds enkele maanden gebruik ik de borstelföhn. Hij is goed hanteerbaar en heeft veel hulpstukken zodat er altijd een geschikte borstel voor alle soorten haar bij zit.
Nadeel vind ik de temperatuur: deze is niet regelbaar en naar mijn mening veel te heet. Ik moet oppassen dat ik mijn hoofdhuid niet verbrand! De blaaskracht is wel regelbaar in 2 standen + een voor koude lucht. Om de koude lucht te kunnen gebruiken moet je eerst de maximale blaaskracht passeren. Niet handig.
Ik vind het handig om er krullen mee te föhnen omdat de borstels naar binnen gedraaid kunnen worden. Zo blijft de Krul goed zitten zonder dat je het er gelijk weer uitkamt.
Mooie fohnborstel in mooi reisetui en werkt perfect, ben er blij mee, gekregen voor mijn 65e verjaardag en deze komt er heel goed uit met mooie assecoires
Prima borstelfohn,is al de derde die ik in de loop der jaren aanschaf.Steeds dezelfde omdat hij zo goed bevalt.Fijne borstels,goede warmte en een goed lang snoer.
ik had niet verwacht dat het product zou helpen met mijn krullen op een gezonde manier te styleren, en dat is wel echt heel goed gelukt. ik ben er heel blij mee
De heteluchtborstel wordt geleverd in een professionele opbergtas, dit maakt het opbergen van het toestel zeer handig. Het is een krachtige haardroger met veel verschillende kopstukken, waardoor verschillende haarstijlen gemakkelijk gecreerd kunnen worden. Het enige nadeel van dit toestel is het ietwat grotere handvat
droogt goed en snel . ligt goed in de hand. veel verschillende opzetborstels voor verschillende styling mogelijkheden. wel zijn de borstels hard en niet zo aangenaam op de hoofdhuid.
De warme lucht vliegt er via de gaten in het opzetstuk weer uit. Zodat je krullen wegblazen en het opzetstuk zelf niet eens warm wordt. Het handvat is te dik en te lang voor een gemiddelde vrouwenhand. Onbegrijpelijk, wie heeft dit bedacht.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.