Remington AS1220 - Reviews

Specificaties
Aantal blaasstanden
3
Styler onderdelen
borstel, volume styler
Vermogen
1200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS1220 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

agoedhart89 22-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,2
De warme lucht vliegt er via de gaten in het opzetstuk weer uit. Zodat je krullen wegblazen en het opzetstuk zelf niet eens warm wordt. Het handvat is te dik en te lang voor een gemiddelde vrouwenhand. Onbegrijpelijk, wie heeft dit bedacht.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

els 25-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

temperatuur

Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

4,0
Sinds enkele maanden gebruik ik de borstelföhn. Hij is goed hanteerbaar en heeft veel hulpstukken zodat er altijd een geschikte borstel voor alle soorten haar bij zit.
Nadeel vind ik de temperatuur: deze is niet regelbaar en naar mijn mening veel te heet. Ik moet oppassen dat ik mijn hoofdhuid niet verbrand! De blaaskracht is wel regelbaar in 2 standen + een voor koude lucht. Om de koude lucht te kunnen gebruiken moet je eerst de maximale blaaskracht passeren. Niet handig.

Pluspunten

  • diverse borstels
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • temperatuur
  • gebruik koude blaasstand

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Virginia 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel morgelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

10,0
Ik ben heel bij met mijn aankoop...goed prijs en uitstekende kwaliteit.. ik zou zeker dit product aanbelevend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

fohnborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

10,0
Mooie fohnborstel in mooi reisetui en werkt perfect, ben er blij mee, gekregen voor mijn 65e verjaardag en deze komt er heel goed uit met mooie assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

9,0
Ik vind het handig om er krullen mee te föhnen omdat de borstels naar binnen gedraaid kunnen worden. Zo blijft de Krul goed zitten zonder dat je het er gelijk weer uitkamt.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, gunstig geprijsd. Snelle levering via BCC. Nette tas om alles in te doen. Erg blij met produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede en krachtige haar fohnborstel

Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

9,0
Had eerst een product gekocht van een ander merk. maar dat was van een dermate slechte kwaliteit dat ik nu voor een kwaliteitsproduct ben gegaan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K.Drees 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne borstels en goede warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

8,0
Prima borstelfohn,is al de derde die ik in de loop der jaren aanschaf.Steeds dezelfde omdat hij zo goed bevalt.Fijne borstels,goede warmte en een goed lang snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Stephanie 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteitverhouding. Veel mogelijkheden. Het apparaat is wel aan de grote kant, maar gelukkig niet zwaar.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Veel mogelijkheden
  • Het apparaat is niet zwaar
  • Een net tasje omheen.
  • Redelijk lang snoer

Minpunten

  • Het apparaat is aan de grote kant

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anirda 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in 1 tas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

8,0
Ik hwb voor deze set gekozen, omdat er veel bij in zit. Heel handig met alle verschillende maten en netjes verpakt in tas met rits.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariane 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk cadeau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

8,0
Gekocht omdat ik stijl haar zat ben en wat meer volume in het haar wil. Met deze heteluchtborstel behaal ik dit resultaat snel en gemakkelijk

Pluspunten

  • Opbergtas
  • Goedkoop
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

sherin 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

10,0
ik had niet verwacht dat het product zou helpen met mijn krullen op een gezonde manier te styleren, en dat is wel echt heel goed gelukt. ik ben er heel blij mee

Pluspunten

  • hij stylt goed bij pluizig haar
  • makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarah D. 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige haardroger, veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remington AS1220

Algemene score

8,0
De heteluchtborstel wordt geleverd in een professionele opbergtas, dit maakt het opbergen van het toestel zeer handig. Het is een krachtige haardroger met veel verschillende kopstukken, waardoor verschillende haarstijlen gemakkelijk gecreerd kunnen worden. Het enige nadeel van dit toestel is het ietwat grotere handvat

Pluspunten

  • meerdere opzetstukken
  • handige opbergtas
  • krachtige haardroger

Minpunten

  • groot, lomp handvat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer