Carmen 3-in-1 Celebrity - Reviews

8,3 Lees 8 reviews
Best Reviewed jul 2014 Carmen 3-in-1 Celebrity
Best Reviewed juli 2014
Specificaties
Soort styler
krulborstel, krultang, krulset, multi styler
Methode
warmtestyler
Vermogen
60 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joanne82 23-07-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Helemaal lyrisch over dit apparaat. Heb hiervoor een andere krultang gehad maar daarbij zakten mn krullen altijd zo weer uit. Toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Louise25 16-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik werd door een vriendin op deze krultang gewezen en ik ben blij dat ik hem gekocht heb. Vooral de middelste krultang gebruik ik het vaakst, maar voor hele subtiele krullen gebruik ik de dikste diameter.

Ook handig dat er een etui bij zit, zo hou ik alles mooi bij elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Anne_S 05-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Deze krultang-set gekocht op de Libelle Zomerweek op de stand bij Carmen. Wat een geweldig apparaat! Hij krult goed, de krullen blijven lang zitten en het allermooiste is natuurlijk dat je diverse diameters krultang hebt doordat er 3 opzetstukken bijzitten. Ik ben helemaal blij met mn haar sinds ik dit ding heb.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Rosa19 04-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Super handige krultang, snel warm en ik kan er prachtige krullen mee maken. Vooral de dikke krultang maakt mooie losse krullen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Combative 02-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Ideale krultang: Door de verschillende opzetstukken iedere dag een ander kapsel! Makkelijk in gebruik, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
EstherHW 30-06-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ideale krultang voor het hele gezin! Voor iedere lengte een opzetstuk voor mooie krullen. Eenvoudig in gebruik en de tang is van zeer degelijke kwaliteit. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
iris4065 27-06-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Super handige krultang met drie verschillende opzet stukken, voor mooie volle krullen. Ideaal voor halflang tot lang haar!

Ook handig mee te nemen op vakantie, dankzij handig hittebestendig opberg etui.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende