Remington Hydraluxe föhnborstel - Reviews

Specificaties
Soort styler
fohnborstel
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Hydraluxe föhnborstel op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

7,0
Hele fijne föhn.Borstel en föhn in 1, je hebt dus een hand over.
Ligt goed in de hand en maakt het haar mooi glad.

Pluspunten

  • Groot borstel oppervlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Isabel Mendes 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amazing hair

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

9,0
I loved this product. Very easy to use, gives you nice and shine hair. Usually it takes 40min to dry my hair, but with this it's so much faster.

Pluspunten

  • Easy use
  • Shine hair

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tara 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zacht en glazend haar, net als bij de kapper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

8,0
De föhnborstel is eerst wat wennen in gebruik, maar eens je het doorhebt, gaat het snel. En met resultaat: zacht en glazend haar, net of je van bij de kapper komt!

Pluspunten

  • 3 verschillende hittestanden
  • Zorgt voor zacht, glazend haar

Minpunten

  • Grootte van handvat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hélène 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor dik haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

7,0
Werkt goed voor dik en veel haar in model te brengen. Voorheen kleiner model gehad en deze gaat opmerkelijk beter. Haar handdoekdroog maken, daarna even met de blazer erdoor en dan in model brengen met de Remington Hydraluxe föhnborstel. Voor mij de ideale manier om mijn haar drie dagen mooi te houden.

Pluspunten

  • voor dik haar
  • voor veel haar

Minpunten

  • robuust

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, goed apparaat

Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

8,0
Heel fijn product, mooie warmte. Kom er heel makkelijk mee door mijn haren.
Sommige mensen schreven dat ze hem lomp en zwaar vinden, ik vind hem totaal niet zwaar. en makkelijk te bedienen.
Warmte is goed en koude lucht is prima.
Heel blij mee. Scheelt voor mij een hele hoop gedoe, na het douche met kam en borstel. dit is 2 in 1 echt top.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Temperatuur standen zijn goed

Minpunten

  • in het begin stinkt het een beetje
  • verder nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Y. 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote borstel, werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

8,0
Mooie grote borstel, makkelijk in zn werk en een goede prijskwaliteit verhouding. Daarnaast is mn haar nog nooit zo snel opgedroogd geweest.

Pluspunten

  • Grote borstel
  • Prijs
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Krult niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

10,0
Heerlijke grote borstel , geeft veel volume en droogt snel zonder je haar te beschadigen.
Het is even wennen maar daarna wil je niet anders!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lea 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

9,0
Het is een fijne grote borstel waarmee ik goed volume in mijn haar krijg en vind het heel prettig dat de föhn ook meteen mijn haar goed droogt. Perfecte combinatie, zou niet anders meer willen.

Pluspunten

  • Grote borstel
  • Veel volume
  • Droogt perfect
  • Draait goed mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chimene 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

10,0
ik vind deze föhn de beste die ik ooit heb geprobeerd je haar gaat zo mooi glanzen van deze föhn ik raad hem iedereen aan

Pluspunten

  • droogt snel
  • mooie glans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot borstel.. Heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

10,0
Super handig.. heb zelf kort haar..
Snel in model gefohnd..
Glanzend haar.. Top! Geen woorden voor..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zoe 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede fohnborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

8,0
Goede fohnborstel met groot opzetstuk. Droogt erg snel. Ik krijg er veel volume van. Ik wil geen andere fohn meer, Topper! Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Snel
  • Volumineus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great value for price!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

9,0
Eerste keer dat ik een borstelföhn gebruik, dus kan niet vergelijken met andere producten. Mijn haar is fijn, schouderlang en pluist snel. Krijg het nu moeiteloos in model, het haar glanst en voelt zacht aan!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Solmaz 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supersnel en makkelijk je haar in model!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

9,0
Super snel en makkelijk je haren drogen en in model brengen zonder enige moeite. Altijd zelfverzekerd rondlopen met je haren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 30-11-2020
  • Product gekregen

Hele fijne borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

9,0
De bo0rstel geeft een mooi resultaat! Geeft glans, volume en zorgt voor pluisvrij haar. Ik ben heel erg tevreden met de borstel.

Pluspunten

  • Geeft volume
  • Geeft glans
  • Zorgt voor pluisvrij haar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boka 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Drogen en stylen tegelijk!

Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

8,0
Gemakkelijk mijn haar stylen en drogen te gelijk, zonder dat ik dit met een föhn en borstel moet doen.
Door de ovale vorm kon ik ook snel volume bovenop mijn haar maken. Mijn haar voelt ook veel zachter aan als voorheen.

Pluspunten

  • Verzorgt je haar door conditioners
  • Super lang snoer
  • Eenvoudige warmtestanden instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Niet bijzonder

Geschreven voor: Remington Hydraluxe föhnborstel

Algemene score

6,0
Het is een mooi design, droogt goed en m’n haar glanst. Maar qua gebruik erg groot en onhandig. Een normale föhnborstel kan hetzelfde resultaat gebruiken en ligt prettiger in de hand.

Pluspunten

  • Design
  • Droogt goed

Minpunten

  • Lomp

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer