Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Conische krultang HP8618/00 HP8618

8,1 Lees 29 reviews
Philips Conische krultang HP8618/00 HP8618 Best Reviewed jun 2015

Vergelijkbare producten

BaByliss Hot Straightening Brush Black - HSB101E

BaByliss Hot Straightening Brush Black - HSB101E
8,7 (3)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krultanglover 15-01-2017

Super tang!

Algemene score

10,0
Ik heb deze tang gekregen en ben er super blij mee! Mijn haar is heel zacht en heeft weinig structuur dus krullen blijven er niet lang inzitten. Een vriendin had deze tang en toen bleef het er wel in zitten! Nu ik hem zelf heb kan ik makkelijk 3 dagen van mijn krullen genieten! Het zakt natuurlijk wel uit maar dan wordt het een slag en dan vind ik niet erg! Zelfs zonder mousse / haarspray blijft het bij mij en m'n vriendinnen lang zitten! Gebruik wel een hitte protection! Prijs vind ik ook goed in verhouding met de kwaliteit van de tang! Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MarijkeP 06-01-2016

Mooi apparaat, je krijgt er glanzende haren van.

Algemene score

10,0
De warmtebron is goed, apparaat ook maaaar ik kan er niet mee omgaan, te dik haar zodat de krullen alle kanten uitstaan. De tang maakt mooie krullen maar ik heb een grip nodig zodat ik mijn haar kan vastzetten. De tang heb ik aan mijn dochter gegeven en zij is er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mickey7 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De krultang ziet er qua vormgeving erg mooi uit. In het begin even wennen aan het gebruik, maar uiteindelijk goed onder de knie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gaby15 06-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik ben zeer tevreden over deze krultang. Qua vormgeving is hij strak, maar simpel. Je kan zelf bepalen wat voor formaat krullen je maakt, dus wat dat betreft redelijk wat mogelijkheden. Daarbij is hij makkelijk in gebruik, je steekt hem in het stopcontact, stelt de temperatuur in en kunt snel beginnen met krullen. Doordat je de temperatuur zelf kunt instellen is hij ook redelijk duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lientje91 02-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Werkt erg handig. Iedereen kan op deze manier krullen maken.
Fijn dat je de temperatuur duidelijk kunt regelen en heel handig: het geluidsignaal als je krul klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

elz26 01-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het is even lastig om met de kegelachtige vorm krullen te maken. Bovendien is de stang erg glad, waardoor enige ervaring wel gewenst is. Handig dat de temperatuur en krultijd ingesteld kunnen worden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Moi123 26-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Fijne krultang voor een fijne prijs. Hij is snel warm en instelmogelijkheden (temperatuur en timer) zijn erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mimo1 12-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben super blij met mijn aankoop!!! Met deze krultang kan ik prachtige looks creëren. Normaal heb ik fijn haar waar je weinig mee kan. Maar met deze krultang kan ik binnen 10 minuten mijn haar transformeren tot een salonlook kapsel. Het is echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judje1983 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Maakt mooie krullen (zowel wat grovere als fijnere krullen) die lang blijven zitten. Even wennen met gebruik ervan maar wel fijn met de verschillende warmtestanden. Wordt ook snel warm.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Silvia Mena 03-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een fijne krultang om te gebruiken. De timer is erg handig, dan gebruik je voor elke lok dezelfde tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eefje87 30-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het is een zeer fijne krultang. Vooral de tijd van de krul die je in kunt stellen is erg fijn, hierdoor krijg je de perfecte krul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sophie. 30-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
De krultang maakt snel krullen en ze blijven ook lang zitten. Je moet wel oppassen dat je je vingers niet verbrand. Hij werkt gemakkelijk, het is een voordeel dat hij niet veel knopjes heeft, zo moet je niet altijd zoeken welke functie het meest gepast is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jorieke1995 29-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden. Doordat er geen klep aan zit is hij super makkelijk in gebruik. Met mijn stijle, lange haar bleven de krullen er twee dagen in! Dit is mij nog nooit gelukt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie Cecile Merlijn 26-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De krultang is snel warm en maakt mooie krullen. De tang is makkelijk te bedienen en snel in gebruik. Ook niet te groot, dus makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ks13 24-12-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb zelf deze krultang al twee jaar, naar volle tevredenheid. Prachtige pijpekrullen die lang blijven zitten. Wel apart een warmtebestendige handschoen gekocht ivm brandplekken... Bij andere merken wordt een handschoen er soms bijgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

JokeCees 21-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
op zichzelf een mooi apparaat. ik mis alleen een beschermingshandschoen. bij andere merken zit deze er standaard bij. deze handschoen voorkomt brandwonden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Simone Bennink 20-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Superfijne krultang, alleen jammer dat er geen hittebestendige handschoen bij zit, de blaren staan op mijn hand! au!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. Balster 18-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Met deze Philips krultang kun je een leuke slag in je haar maken. De slag in je haar blijft lang zitten. Er zit geen handschoentje bij, dus opletten met het vasthouden van je haar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lille 16-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
2x m'n haar mee gekruld. Ondanks dat ik even moest wennen aan hoe te krullen, ben ik er zeer tevreden over. Wat een gemak; instellen van de warmte en de minuten hoelang je een lok wil krullen is heel simpel, gewoon + en -. De tang is vervolgens heel snel op temperatuur. Je legt er een lok omheen (let op je vingers) en druk op de aftelknop. De tang piept wanneer je de lok los moet laten. Makkelijker kan niet. Je hoeft de tang niet rond te draaien, je hebt geen knik in je haar door de knijper die sommige tangen hebben en je kan kiezen of je grote of kleine krullen wil door het begin of het einde van de tang te gebruiken.
De staaf wordt wel heel heet (is natuurlijk de bedoeling). Ik heb de eerste keer ook gelijk m'n voorhoofd verbrand toen ik de staaf er per ongeluk een seconde tegenaan hield. Het zou daarom ook wel fijn geweest zijn als er een hittebestendig matje bijgezeten zou hebben, om de tang tussendoor steeds op te kunnen leggen. Al zit er wel een verhoginkje aan het 'koude' gedeelte, zodat de hete staaf niet direct op je tafelblad ligt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lala123 11-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Prima krultang, temperatuur controle is erg prettig. Zou voor mijn haar nog lager mogen eigenlijk, maar lager dan 130 graden kan niet.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews