Dirt Devil Gator 18V - Reviews

8,3 Lees 8 reviews
Best Reviewed okt 2015 Dirt Devil Gator 18V
Best Reviewed oktober 2015
Specificaties
Gebruikstijd
10 min.
Inhoud kruimelopvang (droog)
200 ml
Nat en droog zuigen
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wibaut 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

best-reviewed met een vraagteken

Algemene score

7,0
Ik heb al heel wat kruimelzuigers ''versleten''. Kan niet zeggen dat deze bovengemiddeld zuigt.
Een bekend merk met ook 18 V (en veel lawaai, kost ca € 100,-) zuigt veel beter.
De Devil maakt ook best nogal lawaai maar dat is meer ''moeizaam'' motorlawaai dan door de zuigkracht ! Zuigkracht simpel Testen: zet de Devil maar eens op uw wang en vergelijk !

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Stef 11-07-2016 Product maand in bezit

Al snel kaduuk

Algemene score

7,7
Paar maanden geleden gekocht. Accuprobleem want bijladen gaat niet meer. Laadt-indicatorledje gaat ook niet meer aan. Zuigt aardig en de rolborstel is handig. De rolborstelbehuizing kan niet snel open , dus die haren moet je eruit pulken met een pincet. De rolborstel zit ook maar losjes op de stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Nathalie H. 22-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Zuigt goed en krachtig.Ik gebruik deze vooral om dierenharen te verwijderen van de salonzetels en ook wel voor mijn toetsenborden kruimelvrij te houden.Gebruik hem dagelijks en ben er blij mee.Onze katten minder, maar wel propere zetels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
radijsje 22-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Sterke zuigkracht en handige meegeleverde turboborstel.Ideaal voor onze stoffen zetels snel een beurt te geven.Makkelijk leeg te maken en voorzien van een lange oplaadkabel.Wel geen bevestigingsmogelijkheden om deze ergens op te hangen.Voelt licht aan en ligt prima in de hand.Gemiddelde gebruiksduur van circa 10 minuten.Indicatielampje voor wanneer deze vol is.Gemaakt van duurzaam materiaal.Alleen voor droog zuigen.Voor de prijs/kwaliteit een top produkt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anne52 21-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Sinds enkele weken ben ik en mijn dochter in het bezit van de Dirt Devil Gator 18V (M137) en wij zijn beiden zeer tevreden over dit apparaat.
Hij zuigt heel goed en is ook makkelijk schoon te maken.
De turboborstel doet het goed op het bankstel, maar ook op het tapijt werkt hij goed.
Dik tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Wickwack 21-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik deze kruimeldief bij iBOOD mogen bestellen. Ik was reeds een paar maanden op zoek naar een kleine handige stofzuiger voor alledaags gebruik. Vooral om de auto en hobbykamer een beetje netjes te houden.

Ik heb inmiddels een paar jaar een (zakloze) gewone stofzuiger van Dirt Devil en deze lijkt qua uiterlijk en kleuren precies op de Dirt Devil Gator. Deze stofzuiger functioneert al een paar jaar uitstekend en wanneer men deze tijdig leegt en enigszins bijhoudt blijft deze het perfect doen. Zodoende was ik als kerel vrijwel direct verkocht toen ik de Gator voor een mooie prijs te koop zag staan.

De Gator ligt heerlijk in de hand, maar is wat aan de zware kant. Wanneer men reviews leest komt dit vaker naar voren. Het is echter absoluut niet storend en komt m.i. juist degelijk en solide over. Met een kruimeldief ga je tenslotte ook geen uren aan de slag.

Het systeem om de kruimeldief te legen is verbluffend simpel en bijna leuk om te doen. Hup, klepje open en in de container kieperen. Geen ingewikkelde clipjes en geen stofboel tijdens het legen.

Opvallend was het ontbreken van een ophangstandaard. Waar laat je dat ding dan? Mijn vorige kruimeldief heeft het echter begeven omdat hij een paar keer uit de (gammele) standaard was gevallen. Zodoende vond ik de losse stekker eigenlijk wel een uitkomst, en ligt de Gator veilig op een plank of op de grond. (Naast zijn grote broer).

Van de Turbo-Brush verwachtte ik eigenlijk niet zoveel. Ik heb tenslotte geen huisdieren en weinig textiel om te borstelen. Daar had ik het even mis. Jemig wat zit er een hoop power in dat borsteltje. De 18V accu laat hem stevig draaien en het bevestigen is een fluitje van een cent. Mijn autostoelen waren bijna als nieuw na een behandeling met de borstel.

Wat de levensduur betreft kan ik weinig zeggen. Maar als hij het net zo lekker blijft doen als de grote versie die ik heb is hij zijn geld dubbel en dwars waard geweest!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Freud44 21-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Fijn apparaat, dergelijk, lange accuduur, goed gebouwd en vooral het reservoir waar al het vuil zich ophoopt is erg makkelijk schoon te maken. Extra pluspunten zijn de extra borstel die bijv hondeharen van de bankkussens opzuigt, werkt erg goed en daarnaast is de zuigmond uittrekbaar voor moeilijk plekken, slimme feature. Jammer dat er geen houder bij zit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
krugerrand1 15-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Dit krokodilletje(gator) heeft een zeer sterke zuigkracht en is ideaal voor het snelle opruimen.Op maximale kracht zuigt die tussen de 8 en 10 minuten waarna je hem weer moet opladen.Vanzelfsprekend is de oplader bijgelevert en de kabel ervan is 1,8 meter lang.Je kan er alleen maar droog mee zuigen.De opvangbak maken we hier altijd meteen na gebruik leeg en zit redelijk snel vol.Voelt duurzaam aan en ligt goed in de hand.
positieve punten-de sterke zuigkracht
-lange kabel
-maakt niet teveel lawaai
-indicatielampje als deze opgeladen is
negatieve punten-maximaal 10 minuten op volle kracht
-opvangbakje is snel vol
-geen wandbevestiging mogelijk(wel dus de lange kabel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend