Ik gebruik de Galaxy buds nu een aantal maanden.
Ik heb de witte variant en het koppelen met mijn Samsung s10 ging zeer makkelijk.
De buds worden snel herkend zodra je het dekseltje van het doosje waar de buds in zitten, opent.
In de Galaxy wearable app kan ik op mijn telefoon alle instellingen veranderen die je maar kan wensen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk ingedeeld. Er zit een equalizer in, je kunt de meldingen aanpassen, het functioneren van de touchpad van de oortjes en je kunt de oortjes updaten via deze app.
Fijn ook dat je telefoon bij het koppelen van de oortjes aangeeft wat het batterijniveau is.
Het opladen van de oortjes gebeurt via het opbergdoosje van de oortjes.
Plaats de oortjes in het doosje en steek de USB c stekker in het doosje en de stekker in het stopcontact en opladen maar.
Opladen gaat gelukkig vrij snel dus je hoeft niet lang te wachten om ze weer te kunnen gebruiken.
De accu's gaan vrij lang mee en het is fijn dat de oortjes vast klikken in het opbergdoosje d.m.v. een magneetje. Dat zorgt er ook voor dat ze niet zomaar uit het doosje vallen.
Ik had af en toe ruzie met de oortjes als ik ze per ongeluk aanraakte als ze in mijn oor zaten. Soms registreert een oortje dat ik deze 2x aanraak terwijl dat maar 1x is. En met het in doen van de oortjes raak je ze eigenlijk áltijd aan. Dat zorgt ervoor dat ik hetgene wat ik wil luisteren eigenlijk altijd pas aanzet als ik de oortjes al in heb. Dat voorkomt skippen van nummers of doorspoelen van series.
De verschillende groottes van de siliconen omhulsels van de dopjes is ook erg prettig. Zo kun je de buds makkelijk goed passend maken voor jouw oren.
Ze zien er aan de buitenkant alleen wat log uit omdat ze behoorlijk uitsteken uit je oren.
Ik kan de buds in ieder geval aanraden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com