Sony WI-SP600N roze - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Sony WI-SP600N roze
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Model
in oor
Kleuren
roze
Soort
oordopjes
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WI-SP600N roze op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mckrs 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn en goed geluid, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

8,0
Prima geluid, volle tonen. Noise cancelling is dusdanig dat het achtergrond geluid gereduceerd is maar verkeersgeluid dusdanig door komt dat je veilig kunt fietsen. Wel even zoeken naar de juiste dopjes. Deze kunnen uitvallen door het gewicht van het bedieningspaneeltje

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Noise cancelling

Minpunten

  • Geen hoesje bijgeleverd
  • Oordopje blijft slecht zitten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

2anonymous 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

8,0
Voorheen zag ik altijd mensen rondlopen met oordopjes zonder kabels of een korte kabel waardoor mijn interesse werd gewekt. Ik heb deze Sony oordopjes nu bijna een maand en ze bevallen steeds meer. In het begin was het erg wennen om de oordopjes in mn oren te krijgen door de clip, maar na een aantal keer dragen ben ik er gewend aangeraakt. Ze vallen zo niet uit mn oren en daarnaast hoor je het geluid ook veel beter. Ook ben ik erg te spreken over de noise cancelling functie die de storende geluiden van buitenaf inderdaad "cancelt".
Erg jammer dat er geen beschermhoesje of tasje wordt geleverd bij de oordopjes.. Bij geen gebruik wil ik ze namelijk netjes op kunnen bergen, zonder ze te beschadigen.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Geen hoes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabrina 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

10,0
Ik wilde de Sony WI-SP600N oordopjes graag hebben, omdat ik vaak sport en de draden van mijn oordopjes hierbij vaak in de weg zitten. Ik zocht al erg lang naar zulke oortjes. De oordopjes komen met een duidelijke gebruiksaanwijzing en drie formaten opzetstukjes. Ik ben al bekend met het merk Sony en heb hier tot nu toe altijd goede ervaringen mee gehad, en had daarom ook hoge verwachtingen van dit product. Het design vind ik mooi en tijdens het sporten heb je er geen last van. Ook de bluetooth verbinding werkt heel goed en de oortjes hoeven niet vaak opgeladen te worden. Het product is erg gemakkelijk in gebruik. De oortjes zitten lekker en de kwaliteit van de muziek is ook goed. Er zijn eigenlijk geen nadelen die ik kan bedenken voor de oortjes, ik zou ze aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Design
  • Gemakkelijk
  • Geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkie 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluid om te janken

Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

1,0
Ik heb deze opvolger gekocht omdat ik zeer tevreden was over een vorig model. Helaas is deze 2x zo dure opvolger z'n geld niet waard. Hij belooft extra bass, maar het geluid is gewoonweg lelijk, pijn aan mijn oren deed het. Geen bas, konk ingeblikt, alsof je dopjes net naast je oor zitten. De enige manier om wat bas te horen was om ze pijnlijk je oor in te schroeven.
Batterijduur is dramatisch kort (3 uur), omdat de noise cancelling standaard aan staat blijkbaar, dus elke keer aan denken om het uit te zetten, maar zelfs dan, mijn oude model haalde 8-9 uur, deze misschien max 4-5 ur.
Noise cancelling getest, deed ook helemaal niks. De ambient sound funcie: waarom zou ik in vredesnaam ruis door mijn muziek heen willen horen? Doe normaal!
Minimum bereik is ook maar 20Hz, waar mijn oude model de 4Hz haalde (kwam ik later pas achter. Gelukkig was er een 30 dagen test periode, dus kan ik ze terugsturen.

Pluspunten

  • bediening in nek

Minpunten

  • geen bastonen, geen 'body'
  • vervormd/ingeblikt geluid, schel
  • noise cancelling werkt niet
  • pasvorm niet goed om goed geluid te krijgen
  • zeer korte batterijdur

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Emiel 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Near perfection

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

9,0
Oké, naast m'n vorige koptelefoon is ook deze set oortjes niet ideaal voor op de fiets vanwege de wind. Tenzij je een langzame fietser bent allicht. Ze zijn ongetwijfeld ideaal voor joggen. Maar het aller beste van deze oortjes is de geluidskwaliteit! Je krijgt er heel veel van, zeker op deze prijs. Van hoog tot bass. Wat betekend dat ze geschikt zijn voor echt alle muziekstijlen. (En dat ze als zogenaamd Bass Boost zijn gebouwd maakt in dit geval niet dat er te veel bass is.) Nou was ik al fan van Sony wat betreft in-ear audio maar ze hebben wat neergezet! Ze zitten vrij solide in het oor en het draagcomfort is ok. En blijven ook prima zitten bij (intensieve) beweging dus doen waar voor zijn gemaakt. Wil er bij toevoegen dat de Ambient Sound, waarbij het geluid om je heen wordt opgevangen en na-geregenereerd in je oren echt brilliant is! Je kan er mee veilig door het verkeer navigeren. Ondanks de minpunten een 9 vanwege de geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit. Van laag tot hoog.
  • Allround zeer goed.
  • Ambient sound. Deze is absoluut brilliant.
  • Bij notice canceling verlies je geen bass.

Minpunten

  • De diepte van je oortjes in je oor bepaald de bass
  • De notice canceling is minimaal.
  • Veel windgeruis voor de actieve fietser.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 05-07-2018
  • Product getest

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

7,0
Het zijn zeer fijne oortjes. Het geluid is super en het bedient zeer eenvoudig. Ook de installatie gaat vrij makkelijk. Het vinden van de juiste maat dopjes was het lastigste

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Juiste maat dopjes

Reageer

JHWK 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

4/5 sterren, een aanrader.

Geschreven voor: Sony WI-SP600N zwart

Algemene score

8,0
De oordopjes zijn zeker een aanrader! Hele goede bass en de noice cancelling en ambient sound werken naar behoren. De knopjes zijn wel lastig te vinden als je de oordoppen in hebt, maar dat kan ook een kwestie van gewenning zijn.

Pluspunten

  • Bass
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Knopjes vinden als je oordoppen in hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer