Sony WI-SP500Y geel - Reviews

Specificaties
Draadloos
Ja
Model
in oor
Klankkast
gesloten
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WI-SP500Y geel op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waarde voor je geld- 60 euro

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

7,0
Ik wilde oordopjes waarmee ik kon sporten en er geen afstandsbediening in de weg staat, en gewoon dagelijks muziek kan luisteren. Deze is inderdaad prima van kwaliteit en ik kan er goed mee sporten. De oordopjes zitten goed in mn oren met sporten, ze vallen er niet makkelijk uit. Het is wel even zoeken zodat het er goed in zit. Het doet nu daarom ook minder pijn, dan allereerst.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geen afstandsbediening in de weg
  • stevig kwaliteit
  • Afstandsbediening handig
  • Batterij duur prima

Minpunten

  • Microfoon neemt omgevingsgeluid op
  • Zit niet goed in mijn oren, doet zelfs pijn
  • Niet geluidsdicht van omgeving

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

I 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gek concept, zit niet

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

4,0
Ik ben erg fan van Sony koptelefoons, maar dit was eigenlijk niet een heel goede aankoop. Het geluid viel me wat tegen, en door die lange staaf aan de zijkant zit het raar.

Pluspunten

  • Spatwaterdicht
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • zit niet lekker
  • Bass geluid is wat mager

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Olena 07-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accudurt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP500P roze

Algemene score

9,0
I am trendy lady and I payed attention to a modern design. The colour of my chosen product is pink and the form is unusual. The min point is the way it sit in my ear, I mean fall out my ear.

Pluspunten

  • Design
  • Accudurt
  • Fast charge

Minpunten

  • Fall out of ear

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Iris 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

blijft niet goed zitten

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

5,0
Misschien ligt het helemaal aan mijn oren, want bij oortjes van een ander merk had ik er ook last van. Maar ze blijven niet zitten bij mij. In het begin wel, maar wanneer ik ga zweten glijden ze langzaam maar zeker uit. Als eerste altijd bij mijn rechter oor. Ik heb verschillende maten dopjes geprobeerd, maar ook de kleinere passen niet goed. Best jammer, want ik vind het mooi oortjes. Goed te bedienen, makkelijk op te laden en prima (gemiddelde) geluidskwaliteit. Mooi vormgegeven ook. Maar helaas dus niet voor mijn oren.

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • pasvorm

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ezzie 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit, maar passen niet goed

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

6,0
Ik heb deze oortjes een aantal weken in huis en gebruik ze voornamelijk bij het sporten. Ik beoefen veel verschillende sporten en als de oortjes eenmaal zitten zijn ze ook voor al deze sporten geschikt. Helaas krijg ik ze niet goed in mijn oren. Ik moet heel erg wrikken om ze goed in te krijgen, waardoor ik ook zere oren kreeg na een aantal dagen. Ik laat ze dan nu ook vaker thuis liggen, omdat ik dit wel echt een groot nadeel vind. Wel is de geluidskwaliteit goed en gaat de accu lang mee. Een extraatje dat ik nog graag had willen hebben is een opbergtasje/doosje. Ik raak de oortjes nu regelmatig kwijt in mijn sporttas.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Accuduur

Minpunten

  • Moeilijk in te krijgen
  • Geen opbergtasje

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne draadloze oortjes met goede geluidskwaliteit

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de sony WI SP500 vooral gebruikt tijdens het hardlopen. De oortjes zijn snel met je telefoon te verbinden dankzij NFC connectie.

Tijdens het lopen heb je geen last van de oortjes of kabel tussen de oortjes. Hiervoor gebruikte ik de standaard oortjes van Apple. Deze vielen nogal eens uit m'n oren of bleven niet lekker zitten.

De accuduur van de oortjes is acht uur. Hierdoor kan je meerdere keren gaan sporten voordat je de oortjes moet opladen. Het opladen van de oortjes gaat doormiddel van een usb kabel. Bij de oortjes wordt geen thuislader meegeleverd. Daarnaast zit er ook geen opbergdoosje/tasje bij.

Het geluid wat uit de oortjes komt is helder en mooi en blijft bij hoge volume zuiver. Daarnaast blijf je wel omgevingsgeluid horen, waardoor je ook fietsers of auto's aan hoort komen.

Positieve punten van de oortjes zijn; draagcomfort, accuduur, geluidskwaliteit en omgevingsgeluid.

Negatieve punten van de oortjes zijn; Geen opbergdoosje/tasje en geen thuislader.

Al met al prima sport oortjes met goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit
  • Accuduur
  • Omgevingsgeluid
  • Snel te verbinden met telefoon

Minpunten

  • Geen thuislader
  • Geen opbergdoosje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Eltink 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

8,0
Ik raad deze draadloze oortjes vooral aan om de lange accuduur en het draagcomfort. Ik heb deze oortjes zeer veel gedragen met hardlopen en fietsen. Het verbinden van je telefoon met de oortjes is heel simpel en gaat heel snel. De verbinding met de oortjes blijft goed ook wanneer de telefoon wat verder van de oortjes verwijderd is. Er zitten maar een paar knoppen op de oortjes waardoor er weinig opties zijn om te wisselen in je afspeellijst. Met deze knoppen kan je het geluid, wat prachtig is, harder en zachter kan zetten. Wanneer je terug wil in je afspeellijst is dat wat lastiger. Verder is het geluid zeer goed ook wanneer je op max volume afspeelt. Doordat de oortjes ook nog een zeer leuk zijn vormgegeven zou ik deze oortjes zeker bij vrienden aanbevelen.

Pluspunten

  • accuduur
  • vormgeving

Minpunten

  • wisselen van nummers in afspeellijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marionnie 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid

Geschreven voor: Sony WI-SP500B zwart

Algemene score

7,0
Ik vond de geluidskwaliteit erg prettig, helaas kon ik er niet optimaal van genieten omdat de oortjes nogal losjes in mijn oren zaten. Hierdoor viel vooral de linkerkant eruit tijdens het hardlopem. Het koppelen en opladen ging super makkelijk. Ook gaat de batterij lekker lang mee. Ik vond het lastig om nummers te skippen of het volume te bedienen tijdens het sporten.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Pasvorm
  • Bediening tijdens hardlopen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer