Bose SoundSport blauw, zwart - Reviews

Specificaties
Model
in oor
Kleuren
blauw, zwart
Soort
oordopjes
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bose SoundSport blauw, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Vonk 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super geluidskwaliteit, plug and play Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose SoundSport blauw, zwart

Algemene score

9,0
Oordopjes zitten zeer comfortabel. De geluidskwaliteit is fantastisch. Afwerking is wat je van een merk als Bose mag verwachten

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Afwerking
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 01-07-2016
  • Product maand in bezit

Nooit meer foute oordopjes

Geschreven voor: Bose SoundSport grijs, groen

Algemene score

9,0
Onlangs mijn een nieuwe Samsung Galaxy gekocht, waar natuurlijk een paar standaard oordopjes bij zitten van een (naar mijn mening) magere kwaliteit. Deze keer dus maar eens iets meer euro's gereserveerd voor de wat betere oordopjes.
Maar dat "wat betere" werden de super oordopjes van Bose. Wat een super geluid. En daarbij dragen ze ook heel fijn, en blijven bij elke beweging geweldig goed zitten, ook tijdens het hardlopen.
Voor mij nooit meer oordopjes van een ander merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B2 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super earphone en prachtig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose SoundSport Kolen

Algemene score

9,0
Wat een top product zo'n prachtig geluid, surround geluid en een super bas.
Ik wil ze wel 24 uur per dag in mijn oren zo mooi klinkt het in mijn oren.
Lekker draadloos, comfortabel in de oren en blijft ook bij regen goed werken.
Het enige minpuntje is dat linker earphone wel een tel uitvalt.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Perfect geluid
  • Lange accu duur
  • Makkelijk in gebruik
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geluid moet op de app voluit voor goed geluid.
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Harlaar 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima headphones

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose SoundSport Kolen

Algemene score

10,0
Prima geluidskwaliteit, zoals je van Bose mag verwachten. Uitstekend draaggemak, je voelt bijna niet dat je ze draagt. Toegegeven, niet echt goedkoop maar dat is geen minpunt omdat de kwaliteit zo goed is.

Pluspunten

  • Licht
  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Uitstekend draaggemak

Minpunten

  • Ik had ze eerder moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HerreZ 07-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima zittende oordopjes, maar zeer matig geluid

Geschreven voor: Bose SoundSport grijs, groen

Algemene score

4,0
Bose staat voor goede geluidskwaliteit. Had dan ook hoge verwachtingen toen ik deze set bestelde. Probleem van sportoordopjes is dat je nergens even kunt luisteren. Uit hygiëne overwegingen staan winkeliers even proberen niet toe.
Hoe teleurstellend was de geluidskwaliteit van de Bose-set. Een erg dun geluid, uiterst zwakke bass. Alle gezinsleden laten luisteren en allen kwamen tot de conclusie dat dit de bijna 100 euro niet waard was. Oordopjes per direct teruggestuurd.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Verschillende rubberen opzetstukjes

Minpunten

  • Geluidskwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

jannouwens 07-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
Prima product op de meeste aspecten, echter laat het afweten op duurzaamheid/kwaliteit.

Reeds na korte tijd in gebruik te zijn geweest verliest de bedieningsmodule de functie om het volume hoger/lager te zetten. In sommige gevallen reageert ook play/pause niet meer. Dit geldt voor alle Apple/iOs apparaten.
Onlangs is de functie op links weggevallen na 6 maanden gebruik, erg jammer. Daarom krijg geluidskwaliteit 50% score.
Overal qua duurzaamheid geef ik dit product een slechte beoordeling (=2).

Vermoedelijk komt dit door vocht inwerking gedurende het sporten, maar dat zou niet het geval mogen zijn voor dit model, specifiek ontworpen voor sporters.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie Bose 09-01-2015

Reactie voor jannouwens. Naar aanleiding van uw melding zouden wij zouden graag met u in contact komen. U kunt contact met ons opnemen via 0299-390290 of via consumenteninfo@bose.com . – Bose klantenservice. Kijk voor meer informatie over Bose producten op www.bose.nl of bezoek een Bose dealer in uw omgeving (via http://www.bose.nl/NL/nl/dealer/)

jannouwens 27-04-2015

Inmiddels vervangen onder garantie; tot op dit moment functioneert het geheel naar tevredenheid.

Reageer