Sony MDRXB650BT - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim Wierenga 18-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi geluid en goede bluetooth koppeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat steeds meer producenten vaarwel zeiden tegen de jack plug en het feit dat ook mijn laatste koptelefoon weer was gesneuveld door een knikje in de kabel vond ik het hoog tijd om opzoek te gaan naar een bluetooth koptelefoon.
Na de reviews op deze site te hebben bekeken en bij de mediamarkt verschillende, waaronder Philips en JBL modellen van vergelijkbare prijzen, kwam deze naar voren vanwege zijn rijke, maar niet te overdreven bas. Na drie weken kan ik zeggen dat ik geen spijt heb van de keuze.
Het volle geluid blijft me elke keer positief verbazen en ook de koppeling met apparaten werkt goed. je moet er wel wat handigheid in krijgen als je meerdere apparaten gebruikt, maar dat is een kwestie van een paar minuten puzzelen. Daarbij zijn er nooit haperingen in de muziek waarneembaar. Erg fijn!
De batterijduur is ook iets waar ik heel tevreden over ben. Gebruik hem inmiddels drie weken dagelijks tijdens treinreizen van een uur en heb hem slechts na aankoop opgeladen.
Het voor langere tijd op je hoofd dragen van een koptelefoon is altijd even wennen qua druk, dat was met deze koptelefoon niet anders. Wat ik ook een groot voordeel vind is het feit dat je hem plat op kunt vouwen waardoor hij goed is te vervoeren in een tas. Er zit geen hoes bij, maar laten we eerlijk zijn: hoe vaak had je die gebruikt als hij er wel bij zat?

Pluspunten

  • Geluid: vol en rijk aan bas
  • Bluetooth verbinding werkt super
  • Opvouwbaarheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sierkje 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Sony koptelefoon

Algemene score

9,0
Een hele fijne lichtgewicht koptelefoon, door het gewicht blijft hij erg goed op je hoofd zitten. De koptelefoon is gemakkelijk te koppelen via Bluetooth aan de telefoon. Door de goede pasvorm van de schelpen kun je optimaal genieten van de hoge kwaliteit geluid. Het enige nadeel is dat je geheel wordt afgesloten voor je omgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mark-20 23-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koptelefoon van Sony

Algemene score

8,2
Nu de Sony een aantal dagen in bezit en erg tevreden. Een mooie koptelefoon die er wat design betreft ook goed uitziet. Koppelen via bluetooth en NFC gaat erg soepel met je smartphone (Nexus 5) en onthoud en koppelt de keren daarna wederom erg snel. Knopjes op de rechterschelp werken goed. Batterijduur is erg lang, na 3 dagen luisteren is de koptelefoon nog steeds te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anneevdv 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Top koptelefoon met ultiem gebruiksgemak

Algemene score

8,5
Erg fijne koptelefoon. Sluit buitengeluid bijna helemaal af waardoor het zorg voor een extra warm en vol geluid. Mooi design waar je zeker mee gezien mag worden. Werkt super, ben erg tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TwanVV 23-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Een echte aanrader

Algemene score

9,0
De headphone heeft een mooi design, waar ik me comfortabel mee voel om op straat te lopen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te 'installeren'. Het heeft echt een goed geluid, voornamelijk de bas. Ik vind het prettig dat ik niet in de knoop zit met een snoer en dat de batterij daarbij ook nog eens langs mee gaat. (ik heb hem in 3 weken tijd maar 1 keer hoeven op te laden, terwijl ik dagelijks wel 1,5 uur er gebruik van maak). Als je de koptelefoon op hebt, zit je eigen echt in je eigen zone. Mooi concert-geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janedoe30 22-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Super mooi lichtgewicht design

Algemene score

8,8
Het is een geweldige headphone. De maximale geluidsniveau is precies goed. Daarnaast is het zo licht dat je soms vergeet dat je de headphone op hebt. Ook kun je jouw inkomende telefoongesprekken opnemen zonder je telefoon erbik te pakken en houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MK-AP1 21-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Werkt makkelijk i.c.m. telefoon

Algemene score

7,8
Ik heb deze koptelefoon nu twee weken in gebruik en ben er blij mee. Het koppelen via bluetooth gaat snel en tot nu toe betrouwbaar. Verder is het ontvangst tot nu toe goed, ik heb namelijk nog niet veel haperingen gehad. Er zit overigens geen bluetooth stick voor de computer bij, dus als je deze met je bluetoothloze pc of laptop wilt gebruiken dan dien je er nog wel een aan te schaffen. De sneltoetsen aan de onderkant werken overigens ook goed. Dus qua connectiviteit valt er eigenlijk niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jojoilmaru 21-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne hoofdtelefoon

Algemene score

9,7
Wat een superhoofdtelefoon, goede geluidskwaliteit, draagcomfort is ook goed, mooi geluid, makkelijk te bedienen door de knopjes op het rechteroor en draadloos erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

music maker 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dik geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze koptelefoon heeft een geweldig geluid en is makkelijk te bedienen ,Erg makkelijk mee te nemen als je op reis gaat. Ik ben blij met de aankoop en beveel mensen het aan om hem te kopen want je krijgt er geen spijt van.

Pluspunten

  • goed geluid
  • lange batterijduur

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 09-10-2017

Mooie hoofdtelefoon

Algemene score

8,0
Ik zit behoorlijk te twijfelen tussen deze en de VR-i RHYTHM, beide zijn ongeveer even duur, en ik vind de VR-i mooier in design en een mooie doos erbij, maar ben altijd Sony fan geweest.
Dus moet ik nou voor betrouwbaarheid gaan of voor een minder bekend merk, maar wel heel mooi. Kan iemand mij aangeven of iemand weet hoe het geluidverschil is?

Pluspunten

  • bertouwbaarheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

diamondfan 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design, muziek klinkt erg goed, diepe bas

Algemene score

9,0
Deze koptelefoon nu enkele dagen in bezit. Draagcomfort is goed. Ik ben brildragend en merk toch wel dat na een uurtje de koptelefoon toch niet meer zo prettig zit als daarvoor. Muziek klinkt prachtig. Ik kan echter niet vergelijken. Diepe bas en ook de midden en hoge tonen komen goed naar voren. Het koppelen met mijn windowstelefoon (microsoft lumia) lukte direct. Accuduur is vermoedelijk bovengemiddeld. Na 3 dagen nog steeds niet hoeven op te laden (3 dagen wisselend muziek luisteren/standby). Ik heb er 79, 20 voor betaald, korting via een bepaalde winkelketen. Mooie prijs voor deze koptelefoon.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • design
  • accuduur
  • gemak bij koppelen aan telefoon
  • draagcomfort zonder bril

Minpunten

  • draagcomfort in combinatie met bril na een uur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 26-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Top headphone!

Algemene score

10,0
De sony headphone is comfortabel, stijlvol, er gaat geen geluid verloren en een super geluid! Ben er super tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xInekeee 22-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg goede koptelefoon!

Algemene score

8,8
Wanneer je de doos opent is het gelijk al van 'wauw' wat een mooi ding! De koptelefoon maakt verbinding door NFC of bluetooth en is daardoor draadloos. Dit is erg handig, geen gedoe met draden. Op de doos staat 'extra bass' en dit maakt deze koptelefoon ook echt waar! Het geluid, en vooral de bass, heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Het klinkt erg goed en maakt het luisteren naar muziek een stuk leuker! Ik zou deze koptelefoon aan iedereen aanbevelen die van geluid houdt met een erg goede kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer