JBL Tune 710BT blauw - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de JBL Tune 710BT blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjors 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

8,0
Zeer fijne koptelefoon, eenvoudig in gebruik. In eerste instantie voelde het formaat wat groot, maar het went snel. Bovendien niet geheel onbelangrijk; heel goed geluid. Erg blij mee.

Pluspunten

  • geluid
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathassie 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Genieten van geluid en soms de heerlijke stilte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

9,0
De koptelefoon is gemakkelijk in gebruik. Maakt snel verbinding met de laptop/telefoon/tablet/tv, zolang deze maar een bluetooth verbinding kan opzetten. Het is jammer dat er officieel geen noice canceling op zit maar ik moet zeggen dat als je hem op hebt nog weinig tot geen omgevingsgeluiden tot je doordringen. Hierdoor is het heel makkelijk om jezelf af te kunnen sluiten in een grote groep met mensen.

Minpuntje is wel als je brildragend bent dat als je hem langer dan een uur op hebt, je dit gaat voelen bij je oren. Hier voel je dan irritatie.

Pluspunten

  • lange batterij dus lang luisterplezier
  • prettig geluid, goede kwaliteit

Minpunten

  • Voor brildragend ,enkele irritatie bij de oren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m**r@o**k.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

9,0
De koptelefoon sluit goed af waardoor je het geluid optimaal beleeft. Bij gebruik buiten is dit ideaal. Je hebt dan minder last van ruis door de wind. De geluidskwaliteit is hoog en voldoet uitstekend. Zowel voor muziek als film/tv. Bluetooth verbinding werkt snel zonder gedoe. Ik mis aan de bovenzijde wel het zachte materiaal t.o.v. de vorige versie. Dat is naar mijn mening wat harder. Persoonlijk vind ik dat prettig omdat ik er veel mee hardloop en fitness. Hij valt dan namelijk niet snel van je hoofd. Ik kan me echter ook voorstellen dat dat nogal hard aan kan voelen. Misschien toch iets mee doen voor een tussenoplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

8,0
Goede headphones met crisp geluid en makkelijke bediening. In combinatie met een iphone werkt de siri knop goed, en is de range van de bluetooth zeker voldoende. Rondlopen in huis met koptelefoon met de koptlefoon op je oren is heerlijk: comfortabel en past goed over de oren.

Pluspunten

  • buttons
  • geluid
  • comfort

Minpunten

  • opvouwen is niet extreem klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaimy 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

7,0
Het is een mooie lichte koptelefoon. Echter voldeed de koptelefoon niet aan mijn verwachtingen, ik had een mooie harde bass verwacht maar dit had de koptelefoon niet. Het is heel makkelijk te installeren en snel te gebruiken, na het opladen en zoeken van een extra blokje in het huis. De batterij gaat lang mee en je kunt dus lang gebruik maken en muziek luisteren. Er komt mooi geluid uit de koptelefoon echter niet de verwachte bass, hij sluit mooi je oren af van de buitenwereld waardoor je intens kunt genieten van de muziek en je gewoon even in je eigen bubbel kunt zitten genieten.

Pluspunten

  • Licht
  • Afsluitend
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Mindere bass
  • Geen oplaadblokje erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jet Test 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zit erg fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

8,0
Ik wilde deze koptelefoon graag proberen omdat ik van mijn wireless in ear oortjes af wilde. Ik gebruik de koptelefoon nu twee weken en het bevalt me erg goed! Door de padding op de koptelefoon kan je uren luisteren, zonder dat hij gaat irriteren. De grote van het apparaat zorgt er ook voor dat hij goed over je oren heen valt. De verbinding met mijn telefoon is erg goed en hij is ook makkelijk aan te sluiten op de laptop met een kabeltje. De kwaliteit van het geluid is precies wat je mag verwachten van deze prijs koptelefoon. De bass komt wel beter naar voren dan verwacht.

Pluspunten

  • Goede bass tonen
  • Comfort
  • Bluetooth verbinding

Minpunten

  • Kwaliteit geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

n**s@g**l.com 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

8,0
Super eenvoudig te installeren. Echt binnen no-time te connecten via bluetooth. Valt prima over je oren en zit verrassend comfortabel. En lekker licht.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Kleur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

r**6@g**l.com 11-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goeie kwaliteit hoofdtelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

8,0
Ik mag deze maand de hoofdtelefoon van JBL testen ik luister best wel veel muziek van alle soorten soul tot pop rock techno dance trance dus vind het belangrijk dat welke keuze ik op dat moment luister wel
Goed word weergegeven er zit een lekkere Bas in zoals je bent gewend van JBL ik heb verschillende producten van JBL de go2 extreem 3 en nu de hoofdtelefoon de TUNE710 BT waar een mooi en goed geluid in zit zoals gewend met JBL ik ben
In september jarig en ga er een
Aanschaffen ik ben tot nu toe heel
Erg tevreden ga zo door met. Uitvinden van goeie speakers en hoofdtelefoons

Pluspunten

  • Mooi helder geluid
  • Lekkere bass

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saintrick 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker in het gehoor !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Tune 710BT zwart

Algemene score

9,0
Fijne koptelefoon voor binnen en buiten ! makkelijk geïnstalleerd met de instructies en geeft een goed geluid. Heb deze als vervanging voor een iets ouder model en vind deze een stuk gebruiksvriendelijker , iets grotere "oren" , goed aangeduid met L en R , enige jammere is dat de oplaadkabel vrij klein is en het oplaadstekkertje niet hetzelfde is als de oude. Jammer, maar niet onoverkomelijk. Ook de padding op de koptelefoon is adequaat , zeker omdat er ook nog iets op de draagarm zit , wat ik miste bij de oude. Je kan hem ook heel simpel aansluiten op de laptop of PC / andere audio met meegeleverde kabel.

Pluspunten

  • padding op de draagarm
  • makkelijk instaleren

Minpunten

  • weer een ander oplaadkabeltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer