Alecto COA-26 koolmonoxidemelder - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Alecto COA-26 koolmonoxidemelder

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Djamila 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte koolmonoxidemelder. O

Algemene score

10,0
Apparaat ziet er goed uit, over de werking kan ik (gelukkig) nog niks zeggen. Verder een goede prijs een koolmonoxidemelder die overal goed uit de testen komt. Hij lijkt op de afbeeldingen lomp en lelijk. In het echt valt dat erg mee. Het is compact van formaat en het display is goed leesbaar.

Pluspunten

  • Overal goed getest
  • Goede prijs

Minpunten

  • Lijkt op afbeelding lomp

Reageer

Maik 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de melder drie weken geleden gekocht. 1 voor mezelf en drie voor de kinderen. Ik ben tevreden. Installeren is eenvoudig en de werking is ook duidelijk.

Enig nadeel is dat het display niet onder een hoek is af te lezen. Logischerwijs hang je hem hoger op, maar aflezen is dan moeilijk.

Pluspunten

  • Handleiding duidelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Goede vorm
  • Goede prijs

Minpunten

  • Scherm niet leesbaar onder hoek

Reageer

de Boer 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke installatiefolder. gemakkelijkl te installeren

Algemene score

8,0
Apparaat is gemakkelijk te bedienen, eenvoudig te installeren en door het display gemakkelijk af te lezen

Pluspunten

  • prijs
  • bediening

Reageer

SanJagt 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te installeren en super service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze melder hebben we gekregen na een omruil actie van een ander model waar we tevreden over waren.
Ik heb hem eergisteren geplaatst en dat ging erg makkelijk. Hij ziet er goed uit en voelt stevig aan. Ik hoop dat we hem nooit echt nodig hebben.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi Ontwerp
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

John 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm,makkelijk te plaatsen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betreft omruilactie,super service van de Fa.Hesdo!!!
Zeer snel geregeld!!
Verder de melder te kort in gebruik om er verder iets over te melden.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk te monteren

Reageer

T. Selhorst 19-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed werkend apparaat, beste prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als installateur adviseren wij onze klanten de Alecto COA-26 koolmonoxidemelder bij hun verwarmingstoestel te plaatsen.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Is niet duur

Reageer

JoepW 19-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Betrouwbare koolmonoxidemelder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze CO melder aangeschaft ongeveer 10 maanden geleden na beoordeling als uitblinker door de consumentenbond. Hij doet zijn werk tot nu toe goed. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed; dit is een goed werkende koolmonoxide melder voor weinig geld.

Het enige jammere aan de vormgeving vind ik dat er vrij veel tekst op staat. Doordat je hem aan de wand monteert blijft hij op een witte muur een beetje onrustig afsteken.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goedkoop
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Tekst op de voorkant

Reageer

Jard1969 14-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima Koolmonoxidemelder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkend en tot nu toe betrouwbaar. Ik vond de gebruiksaanwijzing makkelijk te volgen wat bij installatie prettig was! Zo weet ik zeker dat hij op de goede plek in mijn huis hangt.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke
  • Goede handleiding

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Reageer

Willem 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koolmonoxidemelder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke montage van deze koolmonoxidemelderAlecto COA-26.
Verder heb ik hem te kort in gebruik om er een mening over te geven.

Reageer

COA-26 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

eenvoudig te installeren, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede service en gebruiksgemak, eenvoudig te installeren en af te lezen. een aanrader voor een ieder die veiligheid hoog in het vaandel heeft.

Reageer

Heijnen 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

COA-22 / coa-26

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuw product gekregen ivm een recall actie. Drie dagen geleden gemaild en vandaag kosteloos geleverd. Super

Pluspunten

  • Snelle levering na recall actie
  • Afspraken prima nagkomwn

Reageer

Henk 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zojuist ontvangen en opgehangen.
Met batterij-indicator, altijd handig om te zien wanneer deze leeg is.
Heeft een testfunctie om te checken of deze naar behoren werkt.
Temperatuurmeter te zien op het display.
Ziet er goed uit aan de muur

Pluspunten

  • Temperatuurmeter
  • Testfunctie
  • Batterij-indicator

Minpunten

  • GEEN

Reageer

Eric 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product lijkt het. Het geeft de temperatuur, je kunt aflezen wat waardes in het verleden waren. Alleen moet je even opletten met de batterijen (er zit namelijk geen specifiek klepje) en ze zitten er eigenlijk los in.

Pluspunten

  • Geeft temperatuur weer
  • Waardes van het verleden af te lezen

Minpunten

  • Geen specifiek batterijenklepje

Reageer

Alecto Coa 26 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

duidelijk scherm, mooie uitvoering, makkelijk te plaatsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb deze koolmonoxydemeter gratis ontvangen ter vervanging van de niet veilige meter coa22.
de verbeterde uitvoering ziet er goed uit , maar ik kan niet beoordelen of ie doet wat hij moet doen. in elk geval is hij grondig getest en daar vertrouw ik dan wel op. Het gaat om het levens-gevaar voor mens en dier!

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • lijkt mij betrouwbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

JennyM 30-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede CO melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een vergelijk met meerdere melders op de markt is mijn keuze gevallen op deze Alecto. Doorslagevend was de test van de consumentenbond waarin deze erg goed getest is. Het ophangen is heel makkelijk en de instructies zijn duidelijk. Aanrader.

Reageer

T.J. Tracken 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige koolmonoxidemelder met display

Algemene score

10,0
Ik heb deze op aanraden van een kennis gekocht om bij mijn gaskachel te plaatsen. Ik kreeg de melder binnen een dag na mijn bestelling bij bol.

Over de melder: hij ziet er goed uit. Het doosje voelt ook degelijk aan. Ik heb deze gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding goed was. Ik kan nog niet oordelen of deze goed werkt want dit heb ik gelukkig nog niet nodig gehad.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Weet ik nog niet

Reageer

DSlootjes 24-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijke koolmonoxidemelder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft obv goede review consumentenbond. De koolmonoxidemelder is makkelijk te plaatsen. Het schermpje is duidelijk en de behuizing voelt stevig aan. Het geeft mij een veilig gevoel dat ik een goede koolmonoxidemelder opgehangen heb.

Pluspunten

  • Prijs / Kwaliteit
  • Goed getest

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Reageer

SébastienG 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijke installatie

Algemene score

9,0
Ik had geen zin in het installeren van een moeilijke CO-meter, maar deze bleek heel makkelijk te installeren en onderhouden. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb, het geeft een veilig gevoel.

Reageer

Femke 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze alecto coa-26 gekregen na terugroep actie van een ander model.
Zeer tevreden over afhandeling.
Nieuwe apparaat was eenvoudig te monteren. Heldere display en werkt op normale AA batterijen (3 stuks), in plaats van duur batterij blok.

Pluspunten

  • Batterijen (3x AA)
  • Montage
  • Display

Reageer

H.H. From 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vlotte afwikkeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor garantie een COA-26 i.p.v. de COA-22. Na melding van de klacht p.o. een nieuw apparaat in verbeterde uitviering gekregen, waarvoor hulde. Apparaat was geheel compleet incl. batterijen en heel vlot te installeren.

Pluspunten

  • Compleet geleverd
  • Gemakkelijke installatie

Reageer

Toon meer reviews