Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Alecto COA-26 koolmonoxidemelder

9,0 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Smartwares RM370 - Koolmonoxide melder - 7 jarige sensor - Met display

Smartwares RM370 - Koolmonoxide melder - 7 jarige sensor - Met display
9,5 (2)

FIRE ANGEL koolmonoxide melder met 10 jaar lithium batterij

FIRE ANGEL koolmonoxide melder met 10 jaar lithium batterij

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JoepW 19-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Betrouwbare koolmonoxidemelder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze CO melder aangeschaft ongeveer 10 maanden geleden na beoordeling als uitblinker door de consumentenbond. Hij doet zijn werk tot nu toe goed. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed; dit is een goed werkende koolmonoxide melder voor weinig geld.

Het enige jammere aan de vormgeving vind ik dat er vrij veel tekst op staat. Doordat je hem aan de wand monteert blijft hij op een witte muur een beetje onrustig afsteken.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goedkoop
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Tekst op de voorkant

Reageer

Maik 21-09-2017 Product paar weken in bezit

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de melder drie weken geleden gekocht. 1 voor mezelf en drie voor de kinderen. Ik ben tevreden. Installeren is eenvoudig en de werking is ook duidelijk.

Enig nadeel is dat het display niet onder een hoek is af te lezen. Logischerwijs hang je hem hoger op, maar aflezen is dan moeilijk.

Pluspunten

  • Handleiding duidelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Goede vorm
  • Goede prijs

Minpunten

  • Scherm niet leesbaar onder hoek

Reageer

SanJagt 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te installeren en super service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze melder hebben we gekregen na een omruil actie van een ander model waar we tevreden over waren.
Ik heb hem eergisteren geplaatst en dat ging erg makkelijk. Hij ziet er goed uit en voelt stevig aan. Ik hoop dat we hem nooit echt nodig hebben.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi Ontwerp
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

John 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm,makkelijk te plaatsen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betreft omruilactie,super service van de Fa.Hesdo!!!
Zeer snel geregeld!!
Verder de melder te kort in gebruik om er verder iets over te melden.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk te monteren

Reageer

T. Selhorst 19-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goed werkend apparaat, beste prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als installateur adviseren wij onze klanten de Alecto COA-26 koolmonoxidemelder bij hun verwarmingstoestel te plaatsen.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Is niet duur

Reageer

Jard1969 14-09-2017 Product paar weken in bezit

Prima Koolmonoxidemelder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkend en tot nu toe betrouwbaar. Ik vond de gebruiksaanwijzing makkelijk te volgen wat bij installatie prettig was! Zo weet ik zeker dat hij op de goede plek in mijn huis hangt.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke
  • Goede handleiding

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Reageer

Willem 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

Koolmonoxidemelder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke montage van deze koolmonoxidemelderAlecto COA-26.
Verder heb ik hem te kort in gebruik om er een mening over te geven.

Reageer

COA-26 18-08-2017 Product paar weken in bezit

eenvoudig te installeren, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede service en gebruiksgemak, eenvoudig te installeren en af te lezen. een aanrader voor een ieder die veiligheid hoog in het vaandel heeft.

Reageer

Heijnen 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

COA-22 / coa-26

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuw product gekregen ivm een recall actie. Drie dagen geleden gemaild en vandaag kosteloos geleverd. Super

Pluspunten

  • Snelle levering na recall actie
  • Afspraken prima nagkomwn

Reageer

Femke 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze alecto coa-26 gekregen na terugroep actie van een ander model.
Zeer tevreden over afhandeling.
Nieuwe apparaat was eenvoudig te monteren. Heldere display en werkt op normale AA batterijen (3 stuks), in plaats van duur batterij blok.

Pluspunten

  • Batterijen (3x AA)
  • Montage
  • Display

Reageer

sylvie 19-06-2017 Product paar weken in bezit

chique melder/diverse controle mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie melder waarop te zien is hoe vol/leeg de batterijen zijn. luchttemperatuur wordt aangegeven. Gemakkelijk een test uit te voeren of het systeem nog werkt. Deze melder geeft mij het gevoel goed te werken en te beschermen tegen koolmonoxide. De melder gaat 7 jaar mee en dat is best lang

Pluspunten

  • duurzaam
  • testmogelijkheid

Reageer

Hans 24-03-2017 Product paar maanden in bezit

Koolmonoxidemelder en meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het plaatsen van een pelletkachel toch voor de zekerheid even deze koolmonoxide melder opgehangen. Super simpele installatie, batterijen erin en kaar. Geeft ook nog eens de temperatuur ter plaatse aan. Snel te testen dmv drukknop aan voorzijde. Kortom waar voorde geld.

Reageer

H.H. From 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Vlotte afwikkeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor garantie een COA-26 i.p.v. de COA-22. Na melding van de klacht p.o. een nieuw apparaat in verbeterde uitviering gekregen, waarvoor hulde. Apparaat was geheel compleet incl. batterijen en heel vlot te installeren.

Pluspunten

  • Compleet geleverd
  • Gemakkelijke installatie

Reageer

Henk 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top melder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zojuist ontvangen en opgehangen.
Met batterij-indicator, altijd handig om te zien wanneer deze leeg is.
Heeft een testfunctie om te checken of deze naar behoren werkt.
Temperatuurmeter te zien op het display.
Ziet er goed uit aan de muur

Pluspunten

  • Temperatuurmeter
  • Testfunctie
  • Batterij-indicator

Minpunten

  • GEEN

Reageer

Peter 09-06-2017

Koolmonoxide melder COA 26 Alecto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een melding in de krant dat het type koolmonoxide melder dat bij ons thuis in gebruik was, niet aan de gestelde eisen voldeden, heb ik een mail naar de leverancier gestuurd met het type melder dat wij gebruikten. Na 2 dagen werd de melder kosteloos omgeruild voor he type COA-26, die bij een consumenten onderzoek als beste uit de test kwam. Ik ben blij met deze nieuwe melder en met de service van door de firma HESDO, leverancier van deze meter.

Pluspunten

  • De beste meter uit het onderzoek.

Minpunten

  • Geen

Reageer