Inventum VKI3010ZWA - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI3010ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**m@h**e.nl 28-04-2022
  • Product gekocht

genieten !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

10,0
weg met de camper, . . . .powerstation mee, inductieplaat mee en bakken maar !!
niemand heeft er last van en wij dubbel genot !!

Pluspunten

  • ~portable
  • alles reguleren,

Reageer

Henny 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

9,0
Mooie strakke inductieplaat ik heb deze aangeschaft voor in mijn camper. Ideaal dat dat je de pannen achter elkaar kunt zetten.
De wattage is goed in te stellen op de display zodat je op de camping nooit te veel gebruikt.
Ik ben al wat op leeftijd maar hij is makkelijk in gebruik geen overbodige instellingen.

Pluspunten

  • Draaiknop voor temperatuur
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet storend maar hij maakt wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De heer Mehmet Demirel uit Schijndel 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum daar voel ik me thuis in vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

10,0
Er kan maar een vertrouwde merk Inventum zijn. Na het uitpakken voldeeed het apparaat super naar wens Ik ben dol gelukkig met aankoop Misschien U OOK? de heer Mehmet Demirel uit Schijndel

Pluspunten

  • bediening gemakkelijk
  • mooi uitelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boerma 15-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

9,0
Gewone inductie kookplaat ging kapot en reparatie duurde lang en goede vervanging gevonden in deze Inventum

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Design gaat maar niet top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Heidi 11-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

9,0
Ideaal voor op de camping. Voor ons was het vrij snel duidelijk, wij wilde niet meer op gas koken. Gelukkig bieden tegenwoordig veel campings de faciliteiten dat het ook haalbaar is elektrisch te koken. De warmtebron is zeer sterk en de pannen warmen snel op. Gebruiksvriendelijk en voor kinderen moeilijk om te bedienen of aan te krijgen. Het is ons zelfs gelukt een maaltijd voor 8 personen te bereiden op dit apparaat. Min punt is wel dat het apparaat altijd in een stand-by modus blijft zodra de stekker erin zit, ook al gebruik je maar een warmtebron. Makkelijk op te lossen door de stekker eruit te halen, maar niet heel praktisch.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Blijft stand-by als stekker erin zit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanne 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke inductiekookplaat. Geweldig om 10 standen per kookplaat te hebben. Hierdoor Geweldige kookervaring Absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige, mobiele inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

10,0
De mobiele inductiekookplaat met 2 verwarmingselementen is zeer gemakkelijk in gebruik. Kan dienen als aanvulling van een buitenkeuken, als extra vuur bij de BBQ, op verplaatsing of als extra aanvulling van de de vaste kookplaat.
Het heeft een mooi design.
Door het grote vermogen van de kookplaten kan je in een mum van tijd lekkere gerechten op tafel zetten.
De prijs is eveneens een pluspunt. Prijs/kwaliteit prima, zeker voor een goede inductiekookplaat !

Pluspunten

  • mobiele, 2 kookplaten extra
  • design
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatiana 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

"Plug & Play"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

10,0
Heel makkelijk bedienbaar en erg degelijk apparaat. Ik had de gebruiksaanwijzing wel van tevoren gelezen, maar de plaat zit zo logisch in elkaar dat het eigenlijk niet erg nodig was. Zeer blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • degelijk
  • gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede inductiekookplaat voor het geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI3010ZWA

Algemene score

9,0
Deze kookplaat als (noodzakelijke) vervanging van een andere inductiekookplaat die in dezelfde prijscategorie zat gekocht.

Deze kookplaat voelt een stukje degelijker.

Vind alleen de LED cijfers en het drukwerk van de bediening een beetje te donker. In helder verlichte keuken is het even twee keer kijken naar de LED cijfers, in een duistere keuken is het lastig het drukwerk te zien op de bediening.

Verder is het mogelijk een beetje lastig voor minder goed ziende mensen de plaat te bedienen, je kunt niet echt helder voelen waar de knoppen zich bevinden.

Voor de rest werkt het perfect en naar verwachting.

Pluspunten

  • Design
  • Voelt degelijk en duurzaam

Minpunten

  • Erg donkere LED cijfers
  • Donker drukwerk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer