Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 EX675LXV1E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

super inductieplaat 28-02-2022

inductiekookplaat EX675LXV1E

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een apparaat, dat gemakkelijk te instaleren is bij vervanging van een gas kookplaat van dezelfde afmetingen.
De bediening van dit apparaat hadden wij binnen een paar dagen in de vingers.
Dit apparaat geeft uitstekende bak- en kookresultaten en is gemakkelijk schoon te maken en voldoet door de vele mogelijkheden aan alle wensen.

Erik Marsman 20-02-2022

Mijn Siemens iQ700 kook plaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Aan gezien ik al een tevreden klant ben van meerdere Siemens producten ben ik gegaan voor de iQ700 inductie kookplaat wat de doorslag heeft gegeven voor deze aanschaf was de simpele bediening en zijn WiFi mogelijkheid ,de Home Connect app is duidelijk en geeft voldoende extra informatie
Of je nu een allerdaagse gebruiker bent of een 3 ⭐️ kok ,de IQ700 inductie kook plaat een aanwinst voor elke keuken

w**s@k**l.nl 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

10,0
gisteren gekocht en vandaag in gebruik genomen , makkelijk te bedienen en mooi apparaat

Pluspunten

• makkelijk te bedienen
  • mooi apparaat

Renee 14-06-2021

Top

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat ik wil. Ben nog niet zover alle mogelijkheden te onderzoek. Superleuk lijkt me.

Familie Faaij 11-05-2021

Fijne inductiekookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hebben geen spijt van de keuze voor deze plaat. In eerste instantie 1 flexzone gekozen maar kregen deze aangeboden voor een goede prijs. Wel bewust voor Braadsensor gekozen en is heel erg fijn, ook het testptogramma om te kijken of je pannen geschikt zijn is erg handig. Gemakkelijk in onderhoud, en makkelijk schoon te houden.

Harrie 03-10-2020

Intuïtieve bediening

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi toestel dat past in de stijl van de keuken. Intuïtieve bediening met veel mogelijkheden voor o.a. pannen en schalen maar ook kookprogramma's. Inductie koken is echt top!

Siemens inductie iQ 700 03-06-2020

Mijn fantastische inductie kookplaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Siemens inductie kookplaat werkt boven verwachting goed. Makkelijke bediening ook vanuit mijn relaxte stoel de kookplaat bedienen met de app. Ik kan langer bij mijn gasten verblijven. Een grote zone of een afgebakend deel geen probleem. Ons gezin is zeer tevreden. Groot oppervlak om te koken is ook fijn voor grote pannen bijvoorbeeld een grote ovale pan. Perfecte oplossing als een groter formaat niet ingebouwd kan worden.

Mochy 23-09-2018

Effe wennen deze mooie luxe inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 EX675LXV1E

Zijn net eigenaar van deze mooie kookplaat , moeten wel even wennen als je van gas af komt. Bediening gaat erg makkelijk, zullen het vast wel snel onder de knie krijgen. Gaan zeker een keer langs bij het inspiratiehuis in Hoofddorp.