Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH877LVC1E

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH877LVC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Brussee 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

8,0
Voor deze inductieplaat gekozen vanwege de mogelijkheid om snel van temperatuurinstelling te kunnen wijzigen in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Snel kunnen wijzigen temperatuurinstelling
  • afmeting inductieplaten

Minpunten

  • Lijkt iets minder power hebben dan kleinere

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne logische bediening!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

9,0
Deze Siemens kookplaat heeft een erg praktische bediening. Zonder gebruiksaanwijzing snapt iedereen direct hoe te gebruiken. Er zitten handige functies op zoals de braadsensor om je eten niet te warm te laten worden, maar wel goed te bakken. Daarnaast allerlei handige foefjes, zoals een signaal als iets overkookt en de temperatuur automatisch laag gaat. er zit een kookwekker en een timer op en er zit een handige warmhoudstand op. het meest ben ik onder de indruk van de boostfunctie! pannetje met water is binnen 30 sec aan de kook! Ik twijfelde of ik een cooker wilde, maar door dit apparaat heb je dat eigenlijk niet nodig. Een tof apparaat waar je je met 5 pitten helemaal kan uitleven!

Pluspunten

  • Boostfunctie
  • overkookbeveiliging
  • 5 pitten, ruim uit elkaar
  • handige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Pothoven 25-10-2018

Uitmuntende inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
Deze kookplaat in combinatie aangeschaft met handgemaakte keuken van eveneens hoogwaardige kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

eadewinter 15-08-2018

Geweldige kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
Ik heb de kookplaat vorige maand gekocht en ben er super tevreden mee . Makkelijk en overzichtelijk en snel in gebruik en onderhoud
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

de jong 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving en werkt prima!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
Werkt erg makkelijk en is super om te zien!!!!!
Met het koken kun je gemakelijk meerdere pannen tegelijk op de plaat kwijt en is het een genot hoe snel het gaat.
In het begin wel even wennen als je gas gewent bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote bakplaat met enorme ruimte en gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

9,0
Aan de hand van reviews en het advies van Keukenloods te Roosendaal hebben voor deze bakplaat van Siemens gekozen. En idd maakt deze bakplaat zijn aanbeveling waar. Hele handige functies zoals boost optie en timer. Makkelijk te bedienen door middel van de touch bediening.

Pluspunten

  • boost functie
  • timer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meyer281257326 10-11-2017

Eenvoudige in de bediening

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

8,0
Ik ben niet zo'n kei in allerhande electronica, en zag er best tegenop om met inductie te gaan koken. Maar deze Siemens inductie heeft mijn beperkte digitale hart gestolen. Super makkelijk en snel koken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

napoli 21-09-2017

super gemakkelijk

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
Van gas naar inductie. Dat is even wennen maar het apparaat is gebruiksvriendelijk. Met andere woorden: je bent er zo uit. Ook zeer gemakkelijk schoon te maken. Doek erover en klaar is kees.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thomasio 11-09-2017

Inductie went snel

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

8,0
Dit is het eerste inductieplaat, dat ik gebruik en het went snel.
Eenvoudig in gebruik en voldoende ruimte om te kunnen koken/bakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

griep070 16-07-2017

Modern formgegeven

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
Super kookplaat.
Eerst even wennen hoe het allemaal werkt maar daarna is koken genieten geworden. Vooral de temperatuur vastheid is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edwin 12 22-06-2017

Dit werkt fantastisch.

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
We hebben deze brede inductiekookplaat in onze nieuwe keuken ingebouwd , we hebben gezocht naar een kookplaat die breed is , functioneel en zuinig met energie is . We zijn op deze Siemens plaat uitgekomen.
Elke koolzuur heeft een timer en stopwatch , makkelijk bij het koken als je na een aantal minuten ingrediënten toe moet voegen .
Ook erg mooi is de zwarte glasplaat waar alleen maar de aan/uit en de kookzones zichtbaar zijn . Pas als je hem aanzet zijn de bediengs mogelijkheden zichtbaar , erg.mooi design. Een inductiekookplaat die echt een aanrader is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chantal01 09-02-2017

hele fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH877LVC1E

Algemene score

10,0
hele prettige kookplaat: reageert snel, makkelijke toetsen.
touch en slide werkt erg prettig, reageert veel sneller dan druktoetsen.
De kookplaat werkt intuitief, merkt welke pit bezet is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer