Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGF875ZTA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**n@l**e.nl 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna, oerdegelijke kwaliteit, met moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGF875ZTA

Algemene score

9,0
de kookplaat ziet er mooi uit, gedegen materiaal, robuste uitstraling, onderhoudsvriendelijk, moderne uitstraling

Pluspunten

  • kwaliteit
  • goede prijs
  • goede garantie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de kookplaat.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**n@h**l.com 23-02-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Waanzinnig mooie kookplaat. Oogt sjiek en strak. Past perfect in onze keuken
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat deze gaskookplaat perfect in uw keuken past.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**l@q**t.nl 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGF875ZTA

Algemene score

10,0
Mooe design, krachtige branders waarop het heerlijk is om te bakken en te koken. Groot voordeel is de mogelijkheid om de buiten en binnenbrander van de wok onafhankekelijk van elkaar te kunnen regelen, waardoor er op een zeer goede manier gewokt kan worden. Hierdoor is de warmtetoevoer makkelijk te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

n**0@g**l.com 15-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede beslissing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGF875ZTA

Algemene score

9,0
Ziet er geweldig uit en dubbele wok brander (2 rings) is hartstikke ideaal en heel belangrijk is goed schoon te houden, hopen er jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • goed schoon te houden
  • dubbele wok brander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u zo tevreden bent over deze kookplaat. Ook wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Etna Kookplaat zwart 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGF875ZTA

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product voor extra ruimte en een grote pit. Pitjes werken goed, maar je moet de aansteker iets langer indrukken voordat het vuur aanblijft. grote en kleine pit erg prettig om mee te werken.

Pluspunten

  • ruimte voor pannen
  • uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-10-2020

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Yvon 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat , werkt super echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGF875ZTA

Algemene score

10,0
Erg fijn en werkt prima. Goede wok brander met dubbel vuur. Alle branders samen gebruiken is geen enkel probleem er is voldoende ruimte om grote pannen te gebruiken. Echt een aanrader ! Ik ben er super blij mee. :-)

Pluspunten

  • goed vuur
  • makkelijk schoon te houden
  • voldoende ruimte voor 4 pannen en 1 wok
  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-01-2020

Beste Yvon,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat KGF875ZTA van ETNA.
Dank voor deze review en wij wensen je veel kook plezier toe.
Met vriendelijk groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer