Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH877FVB1E

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH877FVB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jamila 31-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
Als kookliefhebbers hebben wij gekozen voor deze SIEMENS inductieplaat, omdat wij opzoek waren naar een grote kookplaat. Het fijne is dat de kookplaat verschillende formaten heeft, waardoor elke pan goed past. De kookplaat is makkelijk en streeploos schoon te maken. De vergrendel knop voor de toetsen vinden wij ook erg handig en goed voor de veiligheid. De prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima!

Pluspunten

  • Ruime plaat
  • Makkelijke en streeploos schoon te maken
  • Vergrendel toetsen
  • Verschillende pan formaten

Minpunten

  • Altijd inductie panen nodig
  • Ruime keuken is nodig met zo een grote kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, moderne uitstraling, prijswaardig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
Dit Product gekocht omdat het een hele mooie moderne uitstraling heeft. En over de kookplaat is nagedacht om alle pannen de ruimte te geven. Dus gewoon een goed produkt.

Pluspunten

  • kookzone's
  • makkelijk schoon te maken en houden
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sonja 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Super mooie kookplaat, waar je alle pannen goed kwijt kan. Wordt snel warm. Mooie tiptoets-bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldigge maaltijd bereider

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Mijn inductiekookplaat voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik kookte hiervoor op gas omdat ik een professionele en gepassioneerde kok ben en altijd geleerd had dat gas de beste warmte bron was.
Nu weet ik wel beter, inductie doet totaal niet onder bij gaswarmte en gezien de huidige tijd van nieuwe en groenere energie, ben ik er nu al van overtuigt dat dit voor mij de oplossing is.

Pluspunten

  • Schoner koken
  • Sneller koken
  • Creatiever koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lin50 14-01-2019

werkt super snel

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Sinds een paar maanden in het bezit van een Siemens inductieplaat.
Hij werkt fijn en heel snel.lekker ruimte voor 5 pannen
Zou het niet meer kunnen missen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bart P 11-01-2019

Prima

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Deze maand gekocht, beter in te regelen dan gas, is goed afgewerkt. De metale rand aan zij kant is goed over na gedacht
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MiekevK 15-11-2018

Goede inductie kookplaat!

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en sinds enkele weken in gebruik. De plaat is zeer gebruikers vriendelijk en heel eenvoudig te bedienen. De plaat is efficienter dan gas, want het eten is veel sneller gaar. Met de booster functie kookt waterv in een mum van tijd. We hadden veel eerder de overstap van gas naar Deze SIEMENS plaat moeten maken. Een absolute aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Co van Diepen 14-11-2018

Snel gewend

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Werkt prettig en snel. Voldoende functies om uit de voeten te kunnen. Prettig dat maximale vermogen te beperken is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bvdh 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

B vd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Een prima apparaat, werkt snel, is makkelijk te bedienen, veel ruimte voor de pannen.
Vergeleken met andere producten, zijn gelijk waardig.
5 jaar garantie, bij 4 of meer producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Hoenen 14-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote kookzones

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
Super fijn en makkelijk in gebruik. De kookzones zitten ver uit elkaar zodat er ook met gemak meerdere grotere pannen op gebruikt kunnen worden.

Pluspunten

  • grote kookplaat
  • Makkelijke bediening
  • Boostfunctie

Minpunten

  • krasgevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bhs10 17-09-2018

Inductie

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Sinds deze week in gebruik als vervanging van keramisch. Kompleet toestel en zelf te plaatsen als je handig bent. We zijn er erg gelukkig mee. Eenvoudige bediening. Koken is wel even wennen. Prima afwerking.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

T den Hartog 17-09-2018

Gebruiksvriendelijke inductiekookplaat

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

8,0
Erg fijne inductie kookplaat met powerboost. Water kookt binnen een paar minuten. Makkelijke en gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen. Het is ook nog mogelijk om per inductieplaat een timer te zetten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ACMK 08-08-2018

Wat en verschil!!

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
In de nieuwe keuken, in plaats van gas, deze inductiekookplaat aangeschaft. Natuurlijk is het in het begin wennen, maar wat een verschil en eenmaal gewend, wat een gebruiksgemak, zowel wat koken betreft als schoonmaken. Ik ben er erg blij 4 pits gas voor het koken vaarwel te hebben gezegd voor deze inductiekookplaat.met 5 ruime kookplaatsen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Richard Kroezen 02-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Na jaren keramisch te hebben gekookt zijn we overgestapt op deze inductie kookplaat. De snelheid van koken was in het begin even wennen maar we willen nu echt niet meer terug naar de oude situatie. Het is een genot om met deze kookplaat van Siemens te werken. Vooral het werken met de boostknop, optie "b", is een openbaring. Het eten staat in een mum van tijd warm op tafel.

Pluspunten

  • Ruime kookplaat
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob en Gerda Hoolsema 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inductieplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
We kookten altijd op gas. Bij aankoop van nieuwe keuken kozen we voor inductie om minder gas te verbruiken. We dachten dat het lastiger zou zijn om op inductie te koken. Dat valt ons 100 procent mee! Boven verwachting! We hebben voor 5 kookzones gekozen om zo ruimte genoeg te hebben voor de pannen. Heerlijk! Als je de wok pan op hebt staan is er nog genoeg ruimte voor de andere pannen. Ook gaat het koken veel sneller! Het is gemakkelijk schoon te maken. Het is een beste uitgave maar dan heb je ook wat van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • sneller koken
  • veel ruimte
  • gemakkelijk schoon te maken
  • mileu bewuster
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadine 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bediening werkt super makkelijk

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

8,0
Deze kookplaat werkt super fijn en bedieningspaneel spreekt voor zich. Zelfs zonder handleiding direct te gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • ngo geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Royaal kookgebied

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
Wij zijn over van gas naar inductie. De snelheid van het warm worden en de stuurbaarheid is minimaal gelijk aan gas. Went snel. Duidelijke omschrijving. Heerlijk kookgenot

Pluspunten

  • Veel ruimte voor pannen
  • gladde afwerking

Minpunten

  • wokpan past niet
  • alle stof is direct zichtbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BobL 18-06-2018

Groot, snel en makkelijk schoon!

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

10,0
Aantal maanden geleden gekocht en begin maart geplaatst in onze nieuwe keuken!
Werkt zeer snel en efficient, is makkelijk schoon te maken.

Mooi design en valt mooi weg in ons zwarte keukenblad.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FEENSTRA 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GEMAKKELIJK IN BEDIENING EN ONDERHOUD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
WE HEBBEN VOOR INDUCTIE KOKEN GEKOZEN VANWEGE HET GEMAK EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID. BOVENDIEN WORDT NEDERLAND GASVRIJ IN DE TOEKOMST, NU WE EEN KEUS MOETEN MAKEN KIEZEN WE VOOR INDUCTIE. DIT APPARAAT VOLDOET AAN ALLE VERWACHTINGEN.

Pluspunten

  • ONDERHOUDSVRIENDELIJK
  • PLAAT VERWARMT NIET DOOR
  • GEMAKKELIJKE BEDIENING
  • SNEL OP TEMPERATUUR

Minpunten

  • NIEUWE PANNENSET KOPEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime inductie kookplaat met simpele bediening

Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Algemene score

9,0
voorheen keramisch gekookt , daarna kort op gas . gas is niet verkeerd maar schoon maken pitten ???
toen inductie sneller dan gas makkelijk schoonmaken eenvoudige bediening , Ruim makkelijk plaats voor 5 pannen . zeer aan te bevelen , joop.

Pluspunten

  • schoonmaken en snelle opwarming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews