Siemens EH877FVB1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karst 13-01-2018

Top apparaat

Algemene score

10,0
De inductie kookplaat al ruim een week ingebruik altijd op gas gekook maar nu al gewent zeer snel warm en je producten zij ook eerder gaar en je kan de wekker instellen en als deze afloopt gaat ook de betreffende kookzone uit dus geen aangebrande producten meer en de kookplaat is zeer makkelijk te bedienen en de kookplaat is van top kwaliteit zoals we gewent zijn van Siemens deze is ook zeer makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thea 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, moderne uitstraling, prijswaardig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit Product gekocht omdat het een hele mooie moderne uitstraling heeft. En over de kookplaat is nagedacht om alle pannen de ruimte te geven. Dus gewoon een goed produkt.

Pluspunten

  • kookzone's
  • makkelijk schoon te maken en houden
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sonja 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie kookplaat, waar je alle pannen goed kwijt kan. Wordt snel warm. Mooie tiptoets-bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldigge maaltijd bereider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn inductiekookplaat voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik kookte hiervoor op gas omdat ik een professionele en gepassioneerde kok ben en altijd geleerd had dat gas de beste warmte bron was.
Nu weet ik wel beter, inductie doet totaal niet onder bij gaswarmte en gezien de huidige tijd van nieuwe en groenere energie, ben ik er nu al van overtuigt dat dit voor mij de oplossing is.

Pluspunten

  • Schoner koken
  • Sneller koken
  • Creatiever koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Hooren 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De overstap naar inductiekoken gemaakt en ondanks dat dat even wennen is, maakt het gemak van deze kookplaat koken een feestje.
Door de eigen beveiliging van de kookplaat kan het bovendien niet fout gaan!
Het onderhoud is heel eenvoudig waardoor de keuken er altijd snel weer opgeruimd en netjes uit ziet!

Pluspunten

  • Voldoende ruimte voor 5 pannen
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Water loopt er direct af bij overkoken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

NR 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Strakke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product hebben wij gekozen vanwege zijn strakke uiterlijk/design, overzichtelijke en dus vriendelijke bediening. Siemens staat hoog aangeschreven.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • timer functie en kinderslot
  • strak design
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak59 28-03-2018

Super plaat

Algemene score

10,0
Ter vervanging van mijn gaskookplaat, jaren eerder moeten doen, makkelijk schoon te maken, snel warm, zeer veel instellingen zelfs het vermogen kan je een max voor instellen, erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lian 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot oppervlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik, zo warm maar ook weer snel afgekoeld
Was in eerste instantie niet van plan om inductie te gaan koken maar ben helemaal om

Pluspunten

  • Groot werkoppervlak
  • Makkelijk schoon maken

Minpunten

  • Nog niets ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Jagernath 04-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Komt snel op het juiste temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met de inductieplaat. Komt snel op het juiste temperatuur en de wekker/timer is ook erg handig. Daarnaast reageert de touchscreen ook goed.We zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • touchscreen goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Titia 10-12-2017

inductie met vijf pitten

Algemene score

8,0
In het begin vond ik de bediening niet echt handig: je kunt niet meteen kiezen voor een bepaalde instelling maar moet net zo lang klikken tot de gewenste verwarmingssnelheid is bereikt. Je moet ook eerst de pit aanklikken voordat je de instelling kunt doen, dit gaat dus niet per pit in een keer. Maar nu ben ik eraan gewend en gaat het goed. Heel fijn is het dat er vijf pitten zijn om op te koken, er is ruimte genoeg voor alle pannen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ergin Aydogdu 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Wat ik daarnaast belangrijk vind is dat het apparaat makkelijk schoon te krijgen is. Ook kan je het apparaat beveiligen door het kinderslot te gebruiken. Zorgeloos heerlijk koken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hetty66 05-09-2017

Plaatje om te zien

Algemene score

8,0
Heb hem nog maar kort in gebruik, ben er erg blij mee. Heb altijd gas gekookt, dus was wel even wennen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Berg1954 11-08-2017

koken met gemak

Algemene score

10,0
sinds juni weer op inductie aan de kook en wat een verademing. app is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JohanJacob 15-05-2017

Super inductie kookplaat!!

Algemene score

10,0
Ja, dit is de inductiekookplaat!! Zeer makkelijk te bedienen. Sneller dan de vorige inductie kookplaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Paul Rijnvos 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eind 2016 Siemens kookplaat na 35 jaar stuk
2017 goedbegin met een nieuwe Siemens inductiekookplaat
deze is ook nog veiliger voor ouderen

Pluspunten

  • gemak
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vijf kookzones

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik ten eerste graag 5 kookzones wilde. Deze zijn alle 5 maximaal te gebruiken. Andere kookplaten hadden er wel 5, maar dan kon je er bijvoorbeeld maar 2 als warmhoud gebruiken.
Bediening heb je zo door. Makkelijk dat je een timer kunt instellen waardoor de betreffende zone uitschakelt na het verstrijken van de tijd en los daarvan ook nog een kookwekker. Die dus alleen een signaal geeft na het verstrijken van de tijd. Ook handig dat na uitschakeling wordt aangegeven welke zone nog warm is. Een H (groot) betekent heel warm, een h (klein) minder warm, maar nog niet koud. Ten slotte is het heel fijn dat je een kinderslot in kunt stellen. Ik heb geen kleine kinderen meer, maar bij inschakeling kun je ook zelf niet per ongeluk de plaat activeren.

Pluspunten

  • Alle 5 kookzones maximaal te gebruiken
  • timerfunctie voor elke kookzone
  • kinderslot
  • plaats voor veel pannen en ook grote pannen

Minpunten

  • zijkant niet zo mooi, wel goede bescherming

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HNN 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met deze nieuwe plaat enorm snel en fijn koken! Een aanwinst in de keuken. Erg prettige bediening. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Rijnvos 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips microfoon

Algemene score

9,0
Daar wij 35 jaar een Siemens combinatie kookplaat/oven
in gebruik hebben en nu aan verandering toe zijn.
toch weer gekozen voor Siemens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veilig en zeer eenvoudig bedienbaar

Algemene score

8,0
Net in bezit. Strak design die een ruime opzet mogelijk maakt. Goed reinigbaar en vooral ook veilig in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Veiligheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haan 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat uit de studioLine gekozen en vanaf het eerste moment blijkt dit een uitstekende keuze. Fraai om te zien en erg gemakkelijk in gebruik. Een zeer waardevolle aankoop en de verhouding prijs/prestatie is uitstekend! Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Fraai design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews