Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH877FVB1E

9,0 Lees 24 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jamila 31-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Als kookliefhebbers hebben wij gekozen voor deze SIEMENS inductieplaat, omdat wij opzoek waren naar een grote kookplaat. Het fijne is dat de kookplaat verschillende formaten heeft, waardoor elke pan goed past. De kookplaat is makkelijk en streeploos schoon te maken. De vergrendel knop voor de toetsen vinden wij ook erg handig en goed voor de veiligheid. De prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima!

Pluspunten

  • Ruime plaat
  • Makkelijke en streeploos schoon te maken
  • Vergrendel toetsen
  • Verschillende pan formaten

Minpunten

  • Altijd inductie panen nodig
  • Ruime keuken is nodig met zo een grote kookplaat
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, moderne uitstraling, prijswaardig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit Product gekocht omdat het een hele mooie moderne uitstraling heeft. En over de kookplaat is nagedacht om alle pannen de ruimte te geven. Dus gewoon een goed produkt.

Pluspunten

  • kookzone's
  • makkelijk schoon te maken en houden
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sonja 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie kookplaat, waar je alle pannen goed kwijt kan. Wordt snel warm. Mooie tiptoets-bediening.
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldigge maaltijd bereider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn inductiekookplaat voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik kookte hiervoor op gas omdat ik een professionele en gepassioneerde kok ben en altijd geleerd had dat gas de beste warmte bron was.
Nu weet ik wel beter, inductie doet totaal niet onder bij gaswarmte en gezien de huidige tijd van nieuwe en groenere energie, ben ik er nu al van overtuigt dat dit voor mij de oplossing is.

Pluspunten

  • Schoner koken
  • Sneller koken
  • Creatiever koken
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard Kroezen 02-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren keramisch te hebben gekookt zijn we overgestapt op deze inductie kookplaat. De snelheid van koken was in het begin even wennen maar we willen nu echt niet meer terug naar de oude situatie. Het is een genot om met deze kookplaat van Siemens te werken. Vooral het werken met de boostknop, optie "b", is een openbaring. Het eten staat in een mum van tijd warm op tafel.

Pluspunten

  • Ruime kookplaat
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten geconstateerd
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob en Gerda Hoolsema 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inductieplaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We kookten altijd op gas. Bij aankoop van nieuwe keuken kozen we voor inductie om minder gas te verbruiken. We dachten dat het lastiger zou zijn om op inductie te koken. Dat valt ons 100 procent mee! Boven verwachting! We hebben voor 5 kookzones gekozen om zo ruimte genoeg te hebben voor de pannen. Heerlijk! Als je de wok pan op hebt staan is er nog genoeg ruimte voor de andere pannen. Ook gaat het koken veel sneller! Het is gemakkelijk schoon te maken. Het is een beste uitgave maar dan heb je ook wat van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • sneller koken
  • veel ruimte
  • gemakkelijk schoon te maken
  • mileu bewuster
  • veilig
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadine 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bediening werkt super makkelijk

Algemene score

8,0
Deze kookplaat werkt super fijn en bedieningspaneel spreekt voor zich. Zelfs zonder handleiding direct te gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • ngo geen gevonden
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Royaal kookgebied

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn over van gas naar inductie. De snelheid van het warm worden en de stuurbaarheid is minimaal gelijk aan gas. Went snel. Duidelijke omschrijving. Heerlijk kookgenot

Pluspunten

  • Veel ruimte voor pannen
  • gladde afwerking

Minpunten

  • wokpan past niet
  • alle stof is direct zichtbaar
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FEENSTRA 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GEMAKKELIJK IN BEDIENING EN ONDERHOUD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
WE HEBBEN VOOR INDUCTIE KOKEN GEKOZEN VANWEGE HET GEMAK EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID. BOVENDIEN WORDT NEDERLAND GASVRIJ IN DE TOEKOMST, NU WE EEN KEUS MOETEN MAKEN KIEZEN WE VOOR INDUCTIE. DIT APPARAAT VOLDOET AAN ALLE VERWACHTINGEN.

Pluspunten

  • ONDERHOUDSVRIENDELIJK
  • PLAAT VERWARMT NIET DOOR
  • GEMAKKELIJKE BEDIENING
  • SNEL OP TEMPERATUUR

Minpunten

  • NIEUWE PANNENSET KOPEN
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime inductie kookplaat met simpele bediening

Algemene score

9,0
voorheen keramisch gekookt , daarna kort op gas . gas is niet verkeerd maar schoon maken pitten ???
toen inductie sneller dan gas makkelijk schoonmaken eenvoudige bediening , Ruim makkelijk plaats voor 5 pannen . zeer aan te bevelen , joop.

Pluspunten

  • schoonmaken en snelle opwarming
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Hooren 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De overstap naar inductiekoken gemaakt en ondanks dat dat even wennen is, maakt het gemak van deze kookplaat koken een feestje.
Door de eigen beveiliging van de kookplaat kan het bovendien niet fout gaan!
Het onderhoud is heel eenvoudig waardoor de keuken er altijd snel weer opgeruimd en netjes uit ziet!

Pluspunten

  • Voldoende ruimte voor 5 pannen
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Water loopt er direct af bij overkoken
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

NR 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Strakke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product hebben wij gekozen vanwege zijn strakke uiterlijk/design, overzichtelijke en dus vriendelijke bediening. Siemens staat hoog aangeschreven.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • timer functie en kinderslot
  • strak design
  • makkelijk schoonmaken
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lian 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot oppervlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik, zo warm maar ook weer snel afgekoeld
Was in eerste instantie niet van plan om inductie te gaan koken maar ben helemaal om

Pluspunten

  • Groot werkoppervlak
  • Makkelijk schoon maken

Minpunten

  • Nog niets ontdekt
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Jagernath 04-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Komt snel op het juiste temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met de inductieplaat. Komt snel op het juiste temperatuur en de wekker/timer is ook erg handig. Daarnaast reageert de touchscreen ook goed.We zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • touchscreen goed
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ergin Aydogdu 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Wat ik daarnaast belangrijk vind is dat het apparaat makkelijk schoon te krijgen is. Ook kan je het apparaat beveiligen door het kinderslot te gebruiken. Zorgeloos heerlijk koken
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul Rijnvos 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eind 2016 Siemens kookplaat na 35 jaar stuk
2017 goedbegin met een nieuwe Siemens inductiekookplaat
deze is ook nog veiliger voor ouderen

Pluspunten

  • gemak
  • veilig
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vijf kookzones

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik ten eerste graag 5 kookzones wilde. Deze zijn alle 5 maximaal te gebruiken. Andere kookplaten hadden er wel 5, maar dan kon je er bijvoorbeeld maar 2 als warmhoud gebruiken.
Bediening heb je zo door. Makkelijk dat je een timer kunt instellen waardoor de betreffende zone uitschakelt na het verstrijken van de tijd en los daarvan ook nog een kookwekker. Die dus alleen een signaal geeft na het verstrijken van de tijd. Ook handig dat na uitschakeling wordt aangegeven welke zone nog warm is. Een H (groot) betekent heel warm, een h (klein) minder warm, maar nog niet koud. Ten slotte is het heel fijn dat je een kinderslot in kunt stellen. Ik heb geen kleine kinderen meer, maar bij inschakeling kun je ook zelf niet per ongeluk de plaat activeren.

Pluspunten

  • Alle 5 kookzones maximaal te gebruiken
  • timerfunctie voor elke kookzone
  • kinderslot
  • plaats voor veel pannen en ook grote pannen

Minpunten

  • zijkant niet zo mooi, wel goede bescherming
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HNN 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met deze nieuwe plaat enorm snel en fijn koken! Een aanwinst in de keuken. Erg prettige bediening. Aan te bevelen.
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Rijnvos 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips microfoon

Algemene score

9,0
Daar wij 35 jaar een Siemens combinatie kookplaat/oven
in gebruik hebben en nu aan verandering toe zijn.
toch weer gekozen voor Siemens
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veilig en zeer eenvoudig bedienbaar

Algemene score

8,0
Net in bezit. Strak design die een ruime opzet mogelijk maakt. Goed reinigbaar en vooral ook veilig in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Veiligheid
Geschreven voor: Siemens EH877FVB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews