Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH877FVB1E

9,3 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens EH845FVB1E

Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
5
Siemens EH845FVB1E
8,5 (2)

Bosch Serie | 6 Elektrogroßgeräte

Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
5
Bosch Serie | 6 Elektrogroßgeräte

Siemens ED845FWB1E

Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Siemens ED845FWB1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldigge maaltijd bereider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn inductiekookplaat voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik kookte hiervoor op gas omdat ik een professionele en gepassioneerde kok ben en altijd geleerd had dat gas de beste warmte bron was.
Nu weet ik wel beter, inductie doet totaal niet onder bij gaswarmte en gezien de huidige tijd van nieuwe en groenere energie, ben ik er nu al van overtuigt dat dit voor mij de oplossing is.

Pluspunten

  • Schoner koken
  • Sneller koken
  • Creatiever koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul Rijnvos 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eind 2016 Siemens kookplaat na 35 jaar stuk
2017 goedbegin met een nieuwe Siemens inductiekookplaat
deze is ook nog veiliger voor ouderen

Pluspunten

  • gemak
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vijf kookzones

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik ten eerste graag 5 kookzones wilde. Deze zijn alle 5 maximaal te gebruiken. Andere kookplaten hadden er wel 5, maar dan kon je er bijvoorbeeld maar 2 als warmhoud gebruiken.
Bediening heb je zo door. Makkelijk dat je een timer kunt instellen waardoor de betreffende zone uitschakelt na het verstrijken van de tijd en los daarvan ook nog een kookwekker. Die dus alleen een signaal geeft na het verstrijken van de tijd. Ook handig dat na uitschakeling wordt aangegeven welke zone nog warm is. Een H (groot) betekent heel warm, een h (klein) minder warm, maar nog niet koud. Ten slotte is het heel fijn dat je een kinderslot in kunt stellen. Ik heb geen kleine kinderen meer, maar bij inschakeling kun je ook zelf niet per ongeluk de plaat activeren.

Pluspunten

  • Alle 5 kookzones maximaal te gebruiken
  • timerfunctie voor elke kookzone
  • kinderslot
  • plaats voor veel pannen en ook grote pannen

Minpunten

  • zijkant niet zo mooi, wel goede bescherming

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HNN 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met deze nieuwe plaat enorm snel en fijn koken! Een aanwinst in de keuken. Erg prettige bediening. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Rijnvos 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Philips microfoon

Algemene score

9,0
Daar wij 35 jaar een Siemens combinatie kookplaat/oven
in gebruik hebben en nu aan verandering toe zijn.
toch weer gekozen voor Siemens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veilig en zeer eenvoudig bedienbaar

Algemene score

8,0
Net in bezit. Strak design die een ruime opzet mogelijk maakt. Goed reinigbaar en vooral ook veilig in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Veiligheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haan 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat uit de studioLine gekozen en vanaf het eerste moment blijkt dit een uitstekende keuze. Fraai om te zien en erg gemakkelijk in gebruik. Een zeer waardevolle aankoop en de verhouding prijs/prestatie is uitstekend! Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Fraai design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantine 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte kookplaat met een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met een Siemens kookplaat kook je met plezier en het resultaat smaakt altijd naar meer, een aardigheid om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Na 15 jaar een nieuwe Siemens Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar was onze oude inductiekookplaat aan vervanging toe. Groot compliment aan Siemens dat de maten nog hetzelfde zijn evenals de aansluitingen voor het overzetten van de stekker. Dat maakt het vervangen een fluitje van een cent.
Het is even wennen dat de tiptoetsen anders werken; ook dat de warmhoudzone is vervangen voor een vijfde grote pit, heel erg handig als je gaat wokken etc.

We zijn er weer blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré 30-10-2016 Product paar weken in bezit

Inductie Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooi design en functioneel gebruik zijn de hoofdpunten van dit prachtige product. Daarbij komt nog de Boost knop waardoor water in een oogwenk aan de kook wordt gebracht. De levering werd heel goed verzorgd door Bemmel & Kroon, alles was tot in het detail te volgen en de levering kwam mooi op tijd binnen. Chapeau voor de leverancier EN de fabrikant, wij zijn heel tevreden

Pluspunten

  • Design
  • functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer