Siemens EH877FVB1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldigge maaltijd bereider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn inductiekookplaat voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik kookte hiervoor op gas omdat ik een professionele en gepassioneerde kok ben en altijd geleerd had dat gas de beste warmte bron was.
Nu weet ik wel beter, inductie doet totaal niet onder bij gaswarmte en gezien de huidige tijd van nieuwe en groenere energie, ben ik er nu al van overtuigt dat dit voor mij de oplossing is.

Pluspunten

  • Schoner koken
  • Sneller koken
  • Creatiever koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, moderne uitstraling, prijswaardig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit Product gekocht omdat het een hele mooie moderne uitstraling heeft. En over de kookplaat is nagedacht om alle pannen de ruimte te geven. Dus gewoon een goed produkt.

Pluspunten

  • kookzone's
  • makkelijk schoon te maken en houden
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ergin Aydogdu 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Wat ik daarnaast belangrijk vind is dat het apparaat makkelijk schoon te krijgen is. Ook kan je het apparaat beveiligen door het kinderslot te gebruiken. Zorgeloos heerlijk koken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sonja 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie kookplaat, waar je alle pannen goed kwijt kan. Wordt snel warm. Mooie tiptoets-bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty66 05-09-2017

Plaatje om te zien

Algemene score

8,0
Heb hem nog maar kort in gebruik, ben er erg blij mee. Heb altijd gas gekookt, dus was wel even wennen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Berg1954 11-08-2017

koken met gemak

Algemene score

10,0
sinds juni weer op inductie aan de kook en wat een verademing. app is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

JohanJacob 15-05-2017

Super inductie kookplaat!!

Algemene score

10,0
Ja, dit is de inductiekookplaat!! Zeer makkelijk te bedienen. Sneller dan de vorige inductie kookplaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Paul Rijnvos 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eind 2016 Siemens kookplaat na 35 jaar stuk
2017 goedbegin met een nieuwe Siemens inductiekookplaat
deze is ook nog veiliger voor ouderen

Pluspunten

  • gemak
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vijf kookzones

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik ten eerste graag 5 kookzones wilde. Deze zijn alle 5 maximaal te gebruiken. Andere kookplaten hadden er wel 5, maar dan kon je er bijvoorbeeld maar 2 als warmhoud gebruiken.
Bediening heb je zo door. Makkelijk dat je een timer kunt instellen waardoor de betreffende zone uitschakelt na het verstrijken van de tijd en los daarvan ook nog een kookwekker. Die dus alleen een signaal geeft na het verstrijken van de tijd. Ook handig dat na uitschakeling wordt aangegeven welke zone nog warm is. Een H (groot) betekent heel warm, een h (klein) minder warm, maar nog niet koud. Ten slotte is het heel fijn dat je een kinderslot in kunt stellen. Ik heb geen kleine kinderen meer, maar bij inschakeling kun je ook zelf niet per ongeluk de plaat activeren.

Pluspunten

  • Alle 5 kookzones maximaal te gebruiken
  • timerfunctie voor elke kookzone
  • kinderslot
  • plaats voor veel pannen en ook grote pannen

Minpunten

  • zijkant niet zo mooi, wel goede bescherming

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HNN 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met deze nieuwe plaat enorm snel en fijn koken! Een aanwinst in de keuken. Erg prettige bediening. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Rijnvos 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips microfoon

Algemene score

9,0
Daar wij 35 jaar een Siemens combinatie kookplaat/oven
in gebruik hebben en nu aan verandering toe zijn.
toch weer gekozen voor Siemens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veilig en zeer eenvoudig bedienbaar

Algemene score

8,0
Net in bezit. Strak design die een ruime opzet mogelijk maakt. Goed reinigbaar en vooral ook veilig in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Veiligheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haan 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat uit de studioLine gekozen en vanaf het eerste moment blijkt dit een uitstekende keuze. Fraai om te zien en erg gemakkelijk in gebruik. Een zeer waardevolle aankoop en de verhouding prijs/prestatie is uitstekend! Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Fraai design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oma te W 14-11-2016

Goede keus gemaakt. !

Algemene score

10,0
Onlangs begon onze keramische kookplaat kuren te vertonen. Een mooie kans om bij een volgende aankoop mijn wensen te kunnen verwezenlijken . De huidige kookplaat was n.l. niet echt handig ingedeeld, ergo was mijn eerste voorkeur een plaat waar ik royaal mijn pannen op kwijt kon. Hierbij viel de keus op de Siemens EH 877. Dat blijkt na de ontvangst en het in gebruik nemen een
juiste keus te zijn. IK ben bijzonder tevreden over het uiterlijk, de aanmerkelijk snellere werking dan mijn vorige keramische plaat en dan bovendien het gebruiksgemak. Kortom, een welkome aanwinst voor mijn keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jantine 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte kookplaat met een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met een Siemens kookplaat kook je met plezier en het resultaat smaakt altijd naar meer, een aardigheid om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Na 15 jaar een nieuwe Siemens Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar was onze oude inductiekookplaat aan vervanging toe. Groot compliment aan Siemens dat de maten nog hetzelfde zijn evenals de aansluitingen voor het overzetten van de stekker. Dat maakt het vervangen een fluitje van een cent.
Het is even wennen dat de tiptoetsen anders werken; ook dat de warmhoudzone is vervangen voor een vijfde grote pit, heel erg handig als je gaat wokken etc.

We zijn er weer blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré 30-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Inductie Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooi design en functioneel gebruik zijn de hoofdpunten van dit prachtige product. Daarbij komt nog de Boost knop waardoor water in een oogwenk aan de kook wordt gebracht. De levering werd heel goed verzorgd door Bemmel & Kroon, alles was tot in het detail te volgen en de levering kwam mooi op tijd binnen. Chapeau voor de leverancier EN de fabrikant, wij zijn heel tevreden

Pluspunten

  • Design
  • functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreke 25-10-2016

Hele mooie kookplaat

Algemene score

10,0
We hebben deze inductie kookplaat gekocht en zijn zeer tevreden. De schoonmaak van deze plaat is heel eenvoudig, het gebruik ervan ervaar ik als een genot. Vroeger hadden we gas maar dit geeft toch een andere dimensie aan het koken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer