Siemens EH975SK11E - Reviews

8,9 Lees 72 reviews
Best Reviewed okt 2014 Siemens EH975SK11E
Best Reviewed oktober 2014
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Perfecte inductiekookplaat, erg intuitief. Werkt goed. Bediening is makkelijk, fijn om maximale kooktijd in te stellen. Jammer dat er geen perilex stekker bij wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Een blije keukenprinses 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
prachtig vormgegeven inductieplaat met veel ruimte tussen de pannen, water zeer snel op kookpunt, mede door boost, laag laten pruttelen gaat ook prima. En heel eenvoudig te reinigen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Margreet 10-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Fijne kookplaat. Bediening via tip toetsen is wennen. Maar onontkoombaar ivm schoonmaak gemak. Kookwekker per warmtebron is fijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Joost Geise 04-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Een heerlijke kookplaat. Ruim met vijf pitten, ideaal met de timmerfunctie en kookautomaat.

Jammer dat het serienummer niet meer af te lezen als de plaat is ingebouwd en je de garantie wil vastleggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob de huiskok 19-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer gebruiksvriendelijk; ook zonder handleiding al snel duidelijk, maar voor de extra's is manual wel handig. Veel panruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Marcel 19-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Siemens inductiekookplaten zijn de werkpaarden voor in de keuken. Onverwoestbaar, doen altijd snel en stil hun werk zelfs na vele jaren. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Adrie 14-10-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Mooie kookplaat, lekker ruim. Let wel op het schoonmaken ivm het inbranden. Verder is de kookplaat gemakkelijk in gebruik, maar je moet wel opletten met het instellen van de hitte omdat hij heel erg heet wordt bij lage stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Paul 10-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben de kookplaat net een dag in huis. Hij ziet er stijlvol uit en is gemakkelijk in gebruik en installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gaja 18-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Alle apparatuur die wij in huis hebben is van Siemens. Wij zijn al jaar en dag tevreden over de kwaliteit en duurzaamheid van dit merk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
L de Haan 14-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heel duidelijk en makkelijk bedienbare inductieplaat.
Door de omvang veel gebruikersgemak.
Paar dagen in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Andries van Fessem 31-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Strak van design en zeer gebruiksvriendelijk. Zeer makkelijk schoon te maken en houden tijdens het koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn 20-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg fijne inductie kooplaat met genoeg vermogen & slider bediening. Vooral de ingebouwde kookwekker gebruiken we dagelijks en maakt het tijdsmanagement in de keuken er een stuk gemakkelijker op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roelof 19-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ziet er heel goed uit en is compleet en goed afgewerkt geleverd maar zal zich in de praktijk nog moeten bewijzen voor wat betreft de betrouwbaarheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
snorf 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en goed schoon te houden. Veel verschillende mogelijkheden. Ruimtelijk overzicht bij het koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gijs308 11-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze kookplaat hebben we aangeschaft nadat onze Siemens EH975MK21E het na 6 jaar al begeven had. De touchslider reageerde niet meer. Nu maar hopen dat deze het langer vol zal houden. Voordeel van de EH975SK11E is dat hij 5 aparte sliders heeft om de pitten te bedienen. Dat de oude dat niet had, was overigens ook het enige nadeel. Dus voor duurzaamheid heb ik voorlopig maar een zesje ingevuld, aangezien deze plaat nagenoeg identiek is aan de oude. De tijd zal het leren of deze duurzamer is dan onze oude plaat. Voor de rest niets dan lof, qua gemak is dit een zeer fijn toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Mus40 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Deze plaat is makkelijk in gebruik en zit er erg mooi en strak uit.
Goed schoon te houden, wij zijn tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Ricardo_sa 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zoals gewend bij Siemens, een heerlijk apparaat om mee te werken.

Het schoonhouden moet je bijhouden, echter dat is bij alle inductie zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
sunshine345 08-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heel makkelijk in gebruik, slide werkt goed, door de boost funktie kookt alles zeer snel.
Ziet er mooi uit en veel ruimte om de pannen neer te zetten.
kortom een super apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene maatwerk keukens 07-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Erg fijne kookplaat, kan het iedereen adviseren, het gaat net zo snel als gas maar je hebt geen poetswerk nadien. Als ik dit geweten had had ik deze 25 jaar geleden al gekocht. Het is perfect alle Siemens apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Veen45 06-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na een paar dagen gebruik, zeer goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk duurt het enige tijd om het apparaat volledig te begrijpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews