Bosch PIP875N17V - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7200 watt
Aantal gasbranders/kookzones
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacco 24-11-2016

Mooi design en prima kookplaat

Algemene score

8,0
Door het ontbreken van 'randen' gaat deze kookplaat echt op in je aanrechtblad. Mooi design en ook als kookplaat functioneert hij prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Edwin 20-10-2016

Super inductiekookplaat

Algemene score

8,0
Mooie brede inductiekookplaat simpele werking.
Alleen jammer dat de wokpan van onze oude inductiekookplaat niet meer werkt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Zork 17-10-2016

Fantastische plaat, gemakkelijk in gebruik!

Algemene score

10,0
Fantastische kookplaat. Simpele en intuitieve bediening, ruim en royaal, en functioneert uitstekend!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Elma 13-10-2016

kookplaat

Algemene score

8,0
zeer fraai uiterlijk en veel gebruiksmogelijkheden.
wel een kwetsbare glasplaat.
nieuwe pannen is een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Mceylan 24-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Grood overzichtelijk makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk schoonmaken makkelijk ingebruik uiterlijk heelmooi overzichtelijk kookt heel snel wij hebben altijd al bosch producten thuis ingebruik gehad wil geen andere merk in huis hebben

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Mooi vormgeving

Minpunten

  • Nog niet meegemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JDK 15-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch inductie PIP875N17V

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in ons gezin enorm fan van Bosch apparaten . Onze hele keuken is ermee uitgerust ! De inductiekookplaat is TOP , met de perfect fry functie en de boosters. Pasta koken gaat supersnel .
En ook het onderhoud is super : even afkuisen met een zeepje en dan een droge doek en het blinkt als nieuw! Ik ben allesinds FAN

Pluspunten

  • Mooi groot
  • Bakt goed en snel
  • Goed te onderhouden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 17-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Bedieningsgemak, overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische inductiekookplaat met voldoende ruimte voor pannen, gemakkelijke bediening en goed schoon te houden.

Pluspunten

  • ruimte
  • goed schoon te houden
  • bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABC 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Voldoet aan verwachtingen

Algemene score

8,0
Apparaat werkt makkelijk, kookstand is snel ingevoerd.
Flex gedeelte is handig voor als je af en toe een keer een lange pan nodig heb.
Duurzaamheid heb ik hem nog niet lang genoeg voor, maar voelt stevig aan en heb niet het gevoel dat je heel voorzichtig met het oppervlak hoeft te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heidy 05-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat

Algemene score

9,0
makkelijk in gebruik en ook erg makkelijk schoon te maken en te houden. Ook de timerfunctie is handig, geen kookwekker meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fer12lon 10-06-2016

Hele fijne kookplaat

Algemene score

10,0
Reageert goed en snel. Veilig in gebruik, als je hem aanzet zonder een pan te plaatsen gaat hij weer uit. De kookwekker is ook ideaal, het was helemaal super geweest als je meerdere timers kon instellen. De flex unit is ideaal door een ovale pan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Marion 24-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Het lijkt wel toveren!

Algemene score

8,8
Het is even wennen, maar koken en bakken gaat makkelijk en snel! En dat hebben we het nog niet over het gemak van schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 23-03-2016

Mooie grote inductiekookplaat

Algemene score

10,0
Grote inductiekookplaat waar veel pannen oppassen.
Ontzettend snel warm en geen overkoken meer de plaat koelt meteen af na het lager zetten.
Mooie vlakke plaat en makkelijk schoon te maken.
Bedieningsgemak erg simpel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer