Siemens EX977LXC1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EX977LXC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GG 27-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

8,0
We hebben hem nog maar net maar het is geweldig eenvoudig en makkelijk te bedienen en het lijkt erop dat we er in toekomst veel gemak van gaan hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r.kortekaas 07-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prachtige plaat voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

9,0
heel fijn en makkelijk schoon te maken, of het nu tijdens het koken is of na het koken. altijd een mooie glimmende plaat. heel makkelijk te bedienen. lekker veel ruimte, een krachtige 3 fase kookplaat. of het nu met 1,2,3,4 of 5 pannen is het gaat allemaal even makkelijk.

Pluspunten

  • mooie ruime plaat
  • 5 plaatsen
  • simpel te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • na 2.5 jaar begaf een deel van de bediening
  • was wel snel gerepareerd door siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jac Kim 17-02-2019

Een aanrader voor iedereen!

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Een zeer waardige vervanger van gas. Makkelijk in gebruik en mogelijkheden te over met deze kookunit!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacco45 17-12-2018

Geweldige kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Sinds een maand in gebruik en zou niet meer anders willen. Heel gebruiksvriendelijk en werkt fantastisch
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rnuberg 06-08-2018

Krachtig en veelzijdig

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
We zijn nog maar net begonnen met het ontdekken van alle mogelijkheden maar ervaren de kookplaat nu al als krachtig en veelzijdig. De flexibele zones zijn heel handig in het gebruik en goed te doseren. De boost functie doet zijn werk snel en makkelijk en is een waardevolle toevoeging.
De centrale bediening is prettig overzichtelijk en werkt makkelijk als je er eenmaal mee aan de slag gaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R.B. 05-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

geweldige flexibele indeling

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Kookplaat nu 2 jaar in bezit. Voldoet prima, vooral door het grote vermogen, flexibele kookzones en talloze nuttige en bruikbare mogelijkheden. Makkelijk schoon te houden, makkelijker dan onze vorige vlakke keramische plaat. De plaat wordt namelijke nagenoeg niet heet.

Pluspunten

  • flexibele kookzones
  • zeer veel bruik bare snufjes
  • hoog vermogen, dus ook wokken goed mogelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remjuud 03-04-2018

Super Kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Sinds enkele dagen deze inductiekookplaat in gebruik. in mijn vorige keuken had ik ook inductie maar deze plaat is geweldig. de snelheid van de plaat, bakmodule etc etc zijn in 1 woord geweldig kan dit product aan iedereen aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mar 30-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne, ruime inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Ik vind de inductieplaat erg fijn en makkelijk in gebruik. Je kunt er veel pannen op kwijt en elke pan heeft genoeg ruimte. Enkel de pan wordt verwarmd, de ruimte er omheen blijft koud. Ideaal dat er een warmhoudstand op zit en dat de plaat aangeeft hoe warm de gebruikte gebieden zijn.

Pluspunten

  • de ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcell 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening super met grote pannen en wokken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Simpele bediening werkt perfect met grote pannen bv om te wokken en braadslede
Hadden eerst gasplaat maar dat nooit meer.
En natuurlijk prachtige uitstraling ook niet onbelangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm N 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnelle kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

9,0
Deze kookplaat is supersnel, al helemaal in combinatie met een Cooker. Binnen minuten eten op tafel, kan niet beter!

Pluspunten

  • snel
  • mooi
  • flexibel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PeterW 03-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Superhandig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

9,0
Erg ruime en gebruiksvriendelijke inductieplaat. Met de 5 instelbare zones zo flexibel in het gebruik dat je je afvraagt hoe je daarvoor ooit met je gaspitten hebt kunnen leven.

Pluspunten

  • Flexibliteit
  • Bediening
  • Snelheid
  • Veiligheid en afkoelsnelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FredJac04 08-09-2017

Inductie voor gemak en snelheid

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Een goede week in het bezit ter vervanging defect inductie kookplaat. Nieuwe techniek waardoor er gemakkelijker verschillende pan grote op de kookplaat past. Wel effe moeten wennen aan de bediening, maar snel onder de knie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HenWil 11-07-2017

GEWELDIG, Wat een dijk van een kookplaat

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Kunnen nu weer draadjesvlees braden. Het bedienen van de kookplaat is eigenlijk een makkie. Gewoon je gezond boerenverstand gebruiken.
Het is weer een genot om te koken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AnitaPeek 26-04-2017

Te veel om op te noemen, nooit meer gas.

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Nog lang niet alles uit kunnen proberen maar wat een fijne kookplaat.
1 pan of 6 pannen maakt allemaal niet uit. Deze inductiekookplaat kan het makkelijk aan. Groot arbeidsvlakj. makkelijk schoon te maken. Hele fijne bediening.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan Willem 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne en makkelijke inductie kookplaat!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

9,0
We hebben deze kookplaat nu een paar dagen in bezit en hij is weer beter als de oude die we in ons vorige huis hadden. Dat was ook een 90 cm grote plaat alleen nog niet met flexzones. We waren daar zo mee verwend, dat we bij het kiezen van de nieuwe apparatuur deze echt weer in onze keuken wilde hebben. De flexzones zijn ideaal, het voordeel is dat je pan ook niet precies op het rondje op de plaat hoeft te staan. En het verschuiven naar een andere zone gaat gemakkelijk.

Het is echt een heerlijke grote en ruime kookplaat! Wij hopen er nog vele jaren plezier van te mogen hebben.!!!

Pluspunten

  • Simpel bediening
  • Strakke kookplaat (het ook wil ook wat ;-)
  • Ideaal die flex zones en dat al na een paar dagen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

8,0
Prima apparaat, erg gebruiksvriendelijk en simper te begrijpen. Snelheid en nauwkeurigheid om temperatuur te regelen is indrukwekkend.

Pluspunten

  • snelheid
  • nauwkeurigheid
  • hygiene

Minpunten

  • extra groepen aanleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alaa 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Strak en elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Strak en elegant ontwerp. Handig in bediening. Makkelijk schoon te maken. Super snel met opwarmen/koken. Touch screen is gaaf en reageert snel.

Pluspunten

  • Strakke design
  • Makkelijk te reinigen
  • Snel
  • Grote pannen geen probleem

Minpunten

  • Even wennen in het begin aan koken op inductie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yoram 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime kookplaat met goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

9,0
Zeer mooie kookplaat, met 3 eenvoudig te regelen flexzones. Bediening is intuïtief en de kookplaat presteert goed. Enige minpunt is het schoonmaken van de glasplaat: elke veeg of vlek blijft zichtbaar en deze zijn soms moeilijk weg te poetsen.

Pluspunten

  • Afzonderlijk te regelen flexzones
  • Goede prestaties
  • Intuïtieve bediening
  • Mooie kookplaat om te zien

Minpunten

  • Glasplaat moeilijk vlek- en veegvrij te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Machteld 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
heerlijk met 5 pannen tegelijk kunnen koken. Ook het plaatsen van een braadslee gaat perfect. Overzichtelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Juci 06-09-2016

Supersnel en lekker!

Geschreven voor: Siemens EX977LXC1E

Algemene score

10,0
Ik raad deze inductie aan omdat hij groot is, 60cm is niet handig met 3 pannen, laat staan 4. Hij is erg snel in het opwarmen maar ook afkoelen. Water kookt met een minuut door de bootsfunctie. Ook raad ik hem aan ook al kost het wat extra het is zeker geen overbodige luxe. Hij kras niet en is makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews