Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EX977LXC1E

9,1 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens EH875LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH875LVC1E

Siemens EH801LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH801LVC1E

Siemens ED845FWB1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens ED845FWB1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GG 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben hem nog maar net maar het is geweldig eenvoudig en makkelijk te bedienen en het lijkt erop dat we er in toekomst veel gemak van gaan hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, erg gebruiksvriendelijk en simper te begrijpen. Snelheid en nauwkeurigheid om temperatuur te regelen is indrukwekkend.

Pluspunten

  • snelheid
  • nauwkeurigheid
  • hygiene

Minpunten

  • extra groepen aanleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alaa 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Strak en elegant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak en elegant ontwerp. Handig in bediening. Makkelijk schoon te maken. Super snel met opwarmen/koken. Touch screen is gaaf en reageert snel.

Pluspunten

  • Strakke design
  • Makkelijk te reinigen
  • Snel
  • Grote pannen geen probleem

Minpunten

  • Even wennen in het begin aan koken op inductie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yoram 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Ruime kookplaat met goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie kookplaat, met 3 eenvoudig te regelen flexzones. Bediening is intuïtief en de kookplaat presteert goed. Enige minpunt is het schoonmaken van de glasplaat: elke veeg of vlek blijft zichtbaar en deze zijn soms moeilijk weg te poetsen.

Pluspunten

  • Afzonderlijk te regelen flexzones
  • Goede prestaties
  • Intuïtieve bediening
  • Mooie kookplaat om te zien

Minpunten

  • Glasplaat moeilijk vlek- en veegvrij te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Machteld 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heerlijk met 5 pannen tegelijk kunnen koken. Ook het plaatsen van een braadslee gaat perfect. Overzichtelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert04 24-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig om mee te koken, hele mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk om mee te werken, handig, direct aan de slag. Verwarmd alleen de plek van de pan. Snel warm en ook weer afgekoeld. Mooie strakke uitstraling, goed schoon te houden. Kortom een kookgenot.

Pluspunten

  • snel warm
  • handig
  • mooie uitstraling
  • goed schoon te houden
  • flex plekken

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden met Siemens inductiekookplaat 21-08-2016 Product paar weken in bezit

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige inductiekookplaat. Reageert gelijk. Flexibele zone's werken zoals het zou moeten. Bediening is verder super eenvoudig. Menu's lijken op die van een smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokje 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een fantastische kookplaat

Algemene score

10,0
Dit produkt van Siemens ziet er super strak uit en het is een genot om op te koken. Erg gemakkelijk is gebruik. De tekens op de kookplaat zijn duidelijk en wijs zich vanzelf hoe te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer