Siemens ED775FPC1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cynthia 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooie moderne kookplaat

Algemene score

8,0
ivm afwijkende inbouwmaat bij deze kookplaat uitgekomen.Super apparaat.
handig die superboost,binnen no time kookt het water.

Pluspunten

  • 2 of 3 fasen aansluiting mogelijk
  • stekker meegeleverd
  • flexibele kitrand al aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ad_te_L 05-09-2017

Fijne kookplaat

Algemene score

8,0
Positieve punten:
- Mooi design
- Extra breedte,70 cm in 60 cm kast, werkt net wat prettiger met grotere pannen
- Pannen snel warm en warmtebron snel uit door inductiefunctie
- Flexible dubbele unit maakt de kookplaat ook geschikt voor grote pannen

Verbeterpunten:
- Stekker meeleveren
- Bediening is wat onhandig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

B Houben 22-01-2017 Product paar maanden in bezit

Kookplaat met veel extra's, zoals de braadsensor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door gebruik te maken van de braadsensor hoef je niet constant op te letten of bv het vlees aanbrandt, echt super! De afmeting van 70 cm is ideaal voor een iets kleinere keuken, maar wel met het gemak van een grote kookplaat. Het koppelen van 2 kookzones geeft daarbij de mogelijkheid om ook bv een ovale pan te kunnen plaatsen.

Pluspunten

  • braadsensor
  • afmeting
  • koppeling kookzones

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

71 CM brede inductiekookplaat voor kleine nismaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de plaat nu 1 week in gebruik. Hij is heel gemakkelijk in gebruik. Alles is super snel op temperatuur dank zij de powerboost. Omdat het net in de kerstperiode was heb ik hem uitgebreid uitgetest en ook de braadfunctie uitgeprobeerd. Dat ging fantastisch. De kookplaat is groter dan mijn oude kookplaat, er is nu veel meer ruimte voor de pannen. Omdat er geen metalen rand om de plaat zit vind ik hem er ook veel mooier uitzien. Kortom een fantastische kookplaat, die wel in de kleine niisuitsparing van mijn oude kookplaat paste.

Pluspunten

  • Grote plaat
  • Makkelijke bediening
  • Werkt lekker snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Flexibele zone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.van Doorn 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design. Ten opzichte van de vorige inductieplaat van is deze veel handiger om te bedienen Timer op elke plaat. 70cm is net iets ruimer en heel prettig koken. Heel snel warm, kortom een toppertje!!

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.v.d.Brink 20-12-2016 Product paar maanden in bezit

grote plaat.geschikt voor grote pannen

Algemene score

9,0
geschikt voor grote pannen makkelijke bediening, timers op alle zones gekocht omdat hij in voorraad was, en vanwege een bekend merk

Pluspunten

  • formaat
  • 4 timers

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige inductieplaat met mogelijkheid voor braadslede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote inductieplaat waarop braadslede past.
Overzichtelijke en handige bediening op het toestel
Kan op 2 phase aangesloten worden
Strak model met mooi facet geslepen rand aan voorzijde.
Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.M. 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Nog maar één keer gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verrassend hoe snel de mooi uitziende kookplaat verhit. Ik dacht nog wel dat mijn oude Siemens het nog aardig deed..
Bediening even wennen vanwege de vele mogelijkheden (vergeleken met het vorige toestel. Ik denk een goeie koop!

Pluspunten

  • snelheid
  • uiterlijk
  • degelijkheid

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rolf foesenek 09-11-2016 Product paar weken in bezit

meedenkende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie afgewerkte kookplaat, gebruiksvriendelijk,super die braad automaat,
energie weergave, zeer zuinig en toch snel

Pluspunten

  • braadautomaat
  • energie verbruik

Minpunten

  • zou er een moeten verzinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bas 23-10-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke inductie kookplaat

Algemene score

8,0
Na vele jaren was de oude inductie kookplaat aan vervanging toe. Wederom voor een Siemens gekozen omdat deze er mooi uit ziet en vanwege het gebruiksgemak. Nu alleen een 70 ipv 60 cm breedte aangeschaft omdat in een groot gezin meerdere grote pannen tegelijk op het "vuur" staan. Besteld via Coolblue. TOP. Inmiddels koken we al weer een weekje op de nieuwe plaat, al helemaal aan gewend.

Pluspunten

  • mooi
  • bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janette 05-08-2016 Product maand in bezit

Koken is een feest

Algemene score

10,0
Met de inductiekookplaat van Siemens is koken een waar feest. Ook in deze nieuwe keuken is de keuze weer op een inductie kookplaat van Siemens gevallen en dat bevalt ook deze keer weer uitstekend. Het gemak en design nodigen uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 20-07-2016 Product maand in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,5
Dit is onze eerste inductieplaat en wij zijn hier super blij mee!! De plaat is meteen warm en de timerfunctie zorgt ervoor dat niets te lang opstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat

Algemene score

9,0
Zeer mooie kookplaat met een hele praktische zone voor grotere pannen of braadslede. Ik had eigenlijk een kookplaat met 4 zones gekozen, maar blij uiteindelijk deze te krijgen omdat de extra grote zone mij extra mogelijkheden biedt. Daarnaast vind ik de 70 cm ipv veel gekozen 60cm van grote toegevoegde waarde, dit maakt net het verschil tussen pannen die met elkaar vechten om ruimte en een ordelijke kookplaat. Ik heb eerder gewerkt met een Siemens kookplaat en kan de bediening dan ook zeer waarderen, deze is gewoon vanzelfsprekend, het is niet nodig om het boekje er op dit punt op na te slaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer