Siemens EH645BEB1E - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH645BEB1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprins 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inductiekookplaat Siemens EH645BEB1E

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
Na 16 jaar trouwe dienst moest vorige week mijn oude kookplaat worden vervangen. De nieuwe heeft één centrale aan/uit-tiptoets. Het uitzetten van een kookzone terwijl er andere in gebruik zijn, kan alleen door de kookstand terug te laten lopen naar 0. Dit gaat met enige vertraging. Je kunt wel de hele plaat uitzetten en vervolgens de andere weer op de gewenst stand inschakelen, maar dit is een wat omslachtige omweg. De oude kookplaat had voor elke zone dezelfde tiptoetsen, waarmee snel kon worden in- en uitgeschakeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Elvira 10-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
De keuken is van nieuwbouw. De specificaties hadden alles onze wensen. Quality-price lekker goed. ;)

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi
  • Functionel
  • Goed capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjako de jong 02-08-2021

Topproduct om te koken.

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Inductieplaat is super om te koken. Verwarmt heel erg snel binnen 10 minuten zijn de aardappelen gekookt. Handig als je de pan erfa haalt dan gaat de bron automatisch uit en koet snel af.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

roy jiawon 27-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tiptoetsen

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
deze Kookplaat is het einde , geweldig , tip toets , beveiliging op en top
de boots functie wow gaaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 01-05-2021

Inductie plaat

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie plaat maar is minder krachtig als onze vorige inductie plaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gradus 26-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gekocht voor de goede prijs kwaliteit verhouding.
De kookplaat werkt goed maar de bediening kan beter, te vaak op de + en - knop drukken, mij lijkt een schuifbalk effectiever

Pluspunten

  • Werking

Minpunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

enrique 18-11-2020

Fijne inductiekookplaat voor een mooie prijs

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] erg fijn om mee te werken vooral de boost knop en de timer, gemakkelijk instellen en je hoeft niet meer om de tijd te denken bij bijvoorbeeld een eitje koken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. Rosa 10-11-2020

Je krijgt waar voor je geld Wij zijn zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevreden zijn wij. De kookplaat werkt perfect, precies hoe het vermeld staat in de beschrijving. Er zit ook een stand op dat enorm snel gaat. Het is in no time heet.
Een echte aanrader! Ook de service is top het rooster is krom geleverd die in de oven zit. Het paste niet goed, gebeld binnen 1 week is het vervangen. Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stephanie 09-08-2020

Werkt goed

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat werkt goed. Makkelijke bediening. Je kan hiermee goed warmte doseren. Het is makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nico 08-07-2020

Heerlijk koken

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor het eerste een inductiekookplaat gekocht en wij vinden het geweldig. Snel en energiezuinig alle gerechten gaar. Plaat is makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jannie 09-02-2020

prima, krachtig

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] op zich prima, duidelijk hoe het te bedienen. Van mij hadden deh alve standen, bv. 3,5, niet gehoeven!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jansen 24-07-2019

Mooie kookplaat snel warm

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie kookplaat doet z'n werk goed en snel!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jansen 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

9,0
Werkt zoals het hoort, Siemens maakt waar wat ze beloven! Werkt snel en precies, heeft een mooie uitstraling, is makkelijk schoon te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Hees 03-12-2017

Veel te laat aangeschaft

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
Niet nodig om opnieuw te leren koken na jaren op gas gekookt te hebben, met deze kookplaat zelfs gemakkelijker.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

I. Bon 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
Top apparaat. Doet wat het moet doen! Is snel op temperatuur en weer makkelijk te regelen. Goed en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr van de Vijver 18-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze kookplaat.Kookplaat heeft een mooie vorgeving en is een voudig te bedienen.Het reinigen gaat makkelijk.Met de booster knop zijn de gerechten zeer snel aan de kook.Deze kookplaat is een aanwinst in mijn keuken

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Boosterknop
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aweem 25-08-2017

Perect product

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

10,0
Envoudie installatie. Duidelijk menu, verwarningsstappen makkelijk te veranderen. Boostfunctie ideaal. Demet s lengte omranding voorkomt mogelijke beschadigingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gradus56 17-06-2017

Inductie wonder

Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
In onze nieuwe keuken hebben we deze kookplaat gekozen. Het is even wennen maar hij is bijzonder snel en na wat experimenteren gaat het steeds beter.
Een wardevolle aanvulling van de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bouwman 16-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Super mooi product vooral de B functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
De vorige 23 jaar gehad maar was stuk gegaan.
Nu de vernieuwde versie, hopelijk weer 23 jaar.
De rest van de producten zijn ook siemens en doen het nog steeds goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maarten 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH645BEB1E

Algemene score

9,0
Er zat een keramische kookplaat in de keuken, en het verschil met inductie is als dag en nacht, zo veel fijner koken. Wel heb je waarschijnlijk nieuwe pannen nodig.

Pluspunten

  • veel efficienter (koken/tijd/stroom)
  • reageert snel op nieuwe instellingen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • online (installatie) documentatie
  • nieuwe pannen nodig
  • piepjes staan erg luid afgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews