Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV358RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mc van erp 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
De gaskookplaat ziet er heel mooi uit en is makkelijk in gebruik zonder lucifers , al mis ik het sudderpitje wel van mijn oude gaskookplaat .

Pluspunten

  • geen lucifers meer nodig

Minpunten

  • mis een suderpitje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw van Erp,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de automatische vonkontsteking en het design van de kookplaat. Bedankt voor de mooie feedback en score.

Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**p@o**k.com 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden gebruiker van een gaskooplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige Etna kookplaat na 23 jaar de geest heeft gegeven (vonkontsteking en 2 thermokoppels defect) weer een nieuwe gekocht van dit merk. Wat een verademing nu weer zonder hindernissen en gevloek te kunnen koken! De vonkontsteling werkt snel en makkelijk. Wel even puzzelen welke aansluitspulletjes er nodig waren en hoe deze veilig gemonteerd moesten worden maar ook dat is gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Wij zijn blij dat jij opnieuw voor ETNA gekozen hebt!
Zonder hindernissen en gevloek koken, heerlijk!
Koken hoort altijd een feestje te zijn.
De aansluiting adviseren wij altijd door een erkend installateur te laten doen,
fijn om te lezen dat het jou ook gelukt is.

Wij wensen jou weer heel veel jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**n@t**t.nl 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Deze Etna gaskookplaat ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk, heeft een duidelijke productomschrijving en gebruiksaanwijzing. Het toestel is makkelijk te reinigen en met de bijgeleverde afdekplaat sluit je het apparaat mooi af en creëer je extra ruimte om (lichte) dingen op te zetten. Aanwinst voor mijn keuken!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooie afdekplaat
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste heer / mevrouw,

hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de kookplaat.
Natuurlijk prachtig om te zien, open tijdens gebruik en makkelijk gesloten wanneer de kookplaat niet in gebruik is.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

K**g@u**l.nl 19-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geslaagde keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Het was even wennen maar dit is voor ons de goede keuze geweest. Geen geknoei meer met lucifers, snel werkende branders. Prima apparaat.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Goed werkende branders

Minpunten

  • Plaatsing knoppen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke reviews.
Wat fijn dat de onderhoudsvriendelijke kookplaat jou zo goed bevalt.
En geen lucifers meer nodig, gemakkelijk en veilig!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**r@i**d.com 09-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Zelf gekocht werk uit steken eten snel klaar fijn met afdekplaat goed tevreden

Pluspunten

  • Dat er een afdekplaat op zit
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de kookplaat goed werkt en u blij bent met de glazen sierdeksel.
Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@h**l.com 06-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Mooie strakke uitstraling en werkt zeer prettig. Ik had een probleem met een onderdeel dat wordt snel en goed opgelost
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Mooi dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat en fijn dat het probleem met het onderdeel snel en naar behoren opgelost kan worden. Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

k**n@h**l.com 10-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Zeer mooie uitvoering en perfecte werking is zeker een aanrader en een lust voor het oog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met werking van de gaskookplaat en het een aanrader vindt voor andere.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

K**g@u**l.nl 01-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Voor een klein gezin een goede aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

8,0
Prima toestel, de knoppen zitten voor linkshandigen een beetje onhandig. Aan de voorkant zou wellicht beter zijn ook voor het schoonmaken na gebruik.
Goede branders, ons vorige toestel had geen grote brander dus was het even wennen. Voor een groot gezin misschien te klein met 4 branders maar voor ons 2en ruim voldoende.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Plaatsing knoppen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat de kookplaat voor uw huishouden voldoende ruimte heeft en u tevreden bent over de branders. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

f**j@g**l.com 01-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

10,0
Ziet er prachtig uit, makkelijk schoon te maken. Perfect voor mijn nieuwe keuken.

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze geweldige beoordeling, een 10! Fijn dat de gaskookplaat goed bevalt en perfect is voor uw keuken. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

K**g@u**l.nl 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze voor een normaal of klein gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

10,0
Ik heb dit gastoestel gekocht omdat dit voor ons een goede keuze leek. Vergeleken met grotere apparaten was dit ook een goede keuze. Zelfs de 2 Keuken Prinsessen waren tevreden. De grote brander waren we niet gewend met het vorige toestel (40 jaar jong) maar die deed het uitstekend onder de braadpan.
Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een topscore! Een 10! Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA heb gekozen. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
Wij wensen je veel kook-en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

p**s@b**l.nl 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Desingvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

10,0
Mooi design, gemakkelijk in het gebruik. Ik miste een 1/2"×24mm gasaansluiting. Het kookresultaat is lekker.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Wiebelende panneroosters

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de kookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ron 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Mooi model, makkelijk schoon te houden, veilig i.v.m. brand de brander niet dan geen gas, elektrische ontsteking werkend met bedieningsknop, stevig geplaatst op rubberen voetjes.

Pluspunten

  • Veilige branders
  • Elektrische ontsteking
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-04-2020

Beste Ron,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Wij vinden het leuk te lezen dat je zo tevreden bent over de KGV358RVS gaskookplaat van ETNA. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

b langedijk 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima gastoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Prima gastoestel goed in gebruik
Makkelijk schoon te maken
Zijn er blij mee.
Mooie uitvoering
Functioneel
Mooi design.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon Maak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-01-2020

Beste heer/mevrouw Langedijk,

Wat een mooie en duidelijke review. Een tevreden klant, dat is wat we graag zien.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer